Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Freaker skamer

150 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.08.2011. u 13:25

Pozdrav, evo drugi put se javljam oko skama, ovaj put me freaker skamao. Poslao mu pare, kredit 10 KM, kod. Sad dao mi pw ; username, i sve, dao mi kod uso dva puta na steam, i pocne mi izbacivati da je neko drugi na steamu vec, ja mu kazem izadi sa steama ili daj email i pw, sad on odbija, salje poruku digni temu i stavi da sam skamer, nakon toga pokusavam uci na steam i izbaci pogresan pas.

btw. vidim da je ovo unosan posao postao, i to pravo, plus ovi vamo "admini" nece nikoga da banuju, pa se ovi skameri usku***** i poceli skamati, nemoze im niko nista.

- gamers.ba/profil/Freaker - valjda ce ovi banovati, da ne bi postao trend to skamanje.

- lockana tema, da vas samo obavjestim da ne kupujete od retarda.
kakve mi imamo veze sa tvojim zivotom gdje ti kupujes steam i budes prevaren?mi mozemo banovat ali sta ces ti poslije,izgubio si pare nikom nista...pamet u glavu kad kupujes od nekoga i samo to uzivo radi!
Pa ljudi dragi, jel pratite forum, jel znate koliko ovakvih tema bude.. sto ne kupujete od provjerenih ljudi, evo vidim ima momaka prodaje, samo ako se nadjes sa njim, pa odes nadjes se, pones cca 10km i bog te veselio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.