Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Skamer] transformanya

222 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.08.2011. u 12:38

Dobar dan,

Zelio bih da vas upozorim da ne kupujete steamove od ovog momka(bebe) http://gamers.ba/profil/TransformYa/,jer je skamer...prodaje steamove(HAKOVANE ili BANOVANE).Ne kupujte od njega..samo cete se zeznut...trazi vam 15 KM,kaze daj mi 10 i evo ti steam,ja mu dadnem 5 KM,dadne mi steam ja reko banovan,kaze on daj mi 10 KM dat cu ti pravi i ja kazem aj poz skameru...

Pazite se
Pa što uzimate steamove od likova 60k+ id ? I retardiran vidi da je to fejk profil s kojeg skamaju..
Ili uzimaj od nekog provjerenog il se lijepo nađi uživo s nekim.
elite je napisao/la:
Pa što uzimate steamove od likova 60k+ id ? I retardiran vidi da je to fejk profil s kojeg skamaju..
Ili uzimaj od nekog provjerenog il se lijepo nađi uživo s nekim.
jesam li rekao da se ja ne zalim,nego bih zelio da upozorim ljude da se ne zeznu

Ako ces pisati ovakve komentare i dalje,zaobidji temu.
Jebote , uzimate steamove od likova koje ne znate , točnije , koje niko ne zna za 15 KM , a velika je vjerovatnost da ćete scammat , a u slučaju da te ne scamma , taj steam će biti hakovan za par dana.Mislim , jednostavno otiđite na ofc. stranicu , 7.99 eura.
ma qme kupi od seksane itd oni su vec predavali acc nikog nisu zajebali a vi od nekih debila uzimate
_Kemo_ je napisao/la:
ma qme kupi od seksane itd oni su vec predavali acc nikog nisu zajebali a vi od nekih debila uzimate
Upravu je !

I ti glup ispo sto ovome dblu dajes pare prati malo g.ba

Seksanna i jos par ovih nikad nisu scamali. Bila je jedna ona tema da je seksana scamo al kako sam skonto i taj momak je dobio acc i sve mu radi fino ....

Znaci sam si kriv trebo si malo bolje gledati profil od tog' od kog' si kupio :(
Smajke_ je napisao/la:
Upravu je !

I ti glup ispo sto ovome dblu dajes pare prati malo g.ba

Seksanna i jos par ovih nikad nisu scamali. Bila je jedna ona tema da je seksana scamo al kako sam skonto i taj momak je dobio acc i sve mu radi fino ....

Znaci sam si kriv trebo si malo bolje gledati profil od tog' od kog' si kupio
lol..sta me napadas xD Znas kolko mi je krivo radi 5 KM ? evo sad cu zaplakati od tuge...

edit: rekao sam da je ovo samo upozorenje..
nandoo111 je napisao/la:
20 km gift cs
pm
Evo kupio sam steam od Freaker
10 km sve regularno. Bok

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.