Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[SAMP]Money

176 pregleda · 3 odgovora · otvorena 19.08.2011. u 20:11

Admini nemojte brisati ali sad sam upao u mafiju i uglavnom potrošio sam dosta love i spao sam na 29k. ( već sam loan iskoristio)
Ako bi mi netko mogao posuditi 100 K da radim ove Civil runove vratio bi cim uradim 2-3 nebi skamao ako skamam banujte me s foruma i iz igre 
idi igraj kosarku,fudbal,sah,dok je ljeto jos,kad padne snjeg bices cjelu zimu u kuci

Post dobio šamar od vLexinho

Poslat cu ti ja ako oces i 200 K . Na pocetku sam se nalozio na samp, igrao, bio od prvog sata na serveru...

Skupio oko 2 M, pljackajuci sa mafijom. Kasnije kupio auto, trosio na oruzje i jos neke zajebancije. I odjednom mi dosadi... Imam sad oko 1.5 M...

Nick na sampu mi je Elvedin_Kaltak .

Ako oces posalji na pm ili u gb kad oces da ti posaljem..

btw. Jedini ce problem biti sto cu ti morati slati po 3K. Jer dok sam igrao trebao je lvl 6 ili 7 da bi se mogo poslati preko banke. A ja sam lvl 5 !
Al, prebacit cemo nekako :D
neXs je napisao/la:
Poslat cu ti ja ako oces i 200 K . Na pocetku sam se nalozio na samp, igrao, bio od prvog sata na serveru...

Skupio oko 2 M, pljackajuci sa mafijom. Kasnije kupio auto, trosio na oruzje i jos neke zajebancije. I odjednom mi dosadi... Imam sad oko 1.5 M...

Nick na sampu mi je Elvedin_Kaltak .

Ako oces posalji na pm ili u gb kad oces da ti posaljem..

btw. Jedini ce problem biti sto cu ti morati slati po 3K. Jer dok sam igrao trebao je lvl 6 ili 7 da bi se mogo poslati preko banke. A ja sam lvl 5 !
Al, prebacit cemo nekako 
Ostaviš komp i SAMP upaljen preko noći i eto ti level 6 ?  Nikad nisam ovo radio jer mi ne treba ali ti bi mogao da možeš preko banke 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.