Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] SK vs fNatic

563 pregleda · 23 odgovora · otvorena 19.08.2011. u 12:00

1h gejm. Ajde da vas čujem 

Ja lično mislim da je fnatic pobijedio zbog Tristane jer je totalno overplay-ala Ashe-a u svakom smislu te riječi. Dalje, Brandovi ulti su se nekako srećno odbijali u team fightovima (pogotovo zadnjim) a Lee Sin i Udry nisu zabijali baš previše dmga na drugoj strani. Amumu je bio solidan i uspio je pogoditi ulti gotovo svaki put. S druge strane, Anivia je sabijala ... da su se ostali za mrvicu više potrudili i bolje odigrali, SK bi sigurno dobio. Nadam se da će ova dva tima proći grupnu fazu 

Svaki pametan post će biti nagrađen aplauzom xD
oce iko igrat pusenja ku**a

Post dobio šamar od MAND4

Clg do kraja:P
Za mene je ovo bio solidno dobar meč iako je fNatic dosta dominirao. Jaku kariku u meču odigrala je Tristana, čak sam primjetio da je par puta bila solo lane, sa low HP-om.
fNatic jer bio dosta uigraniji i djelovali su tako u game-u , dok mi se učinilo da SK samo trčali po mapi "ko muhe bez glave" ... fNatic je igrao dosta smireno.

Sve u svemu , iako je štopao video radi neta, što sam vidio, fNatic je podero SK.

Valjda će biti u Match Highlights-u da mogu još par puta pogledat jer sam ovaj gledo kod prijatelja, snimo meč .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.