Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Najjstrašniji doživljaji ?

1.603 pregleda · 25 odgovora · otvorena 19.08.2011. u 01:57

Koje ste najjstrašnije doživljaje doživjeli ikad ...ja sam toga imao hejbet, ali sjetim se jednom starci meni otišli negdje i ja sam u kući,bio jedno 4-5 razred ...i ja se sav prepo ukočio se sjedim gledam TV, kad PUF nešto puče od zid isto ko da je neko namjerno udario nečim ...tad sam se upišo u gaće bukvalno odmah izletio napolje i sjedio ispred vrata dok se starci nisu vratili.
Druga situacija ja se vako nešto smaram na netu i ebes mater stalno mi se nešto pričinjava isto ko da neko hoda po kući, onaj zvuk kad hodaš po ćilimu i ja izletim u hodnik da vidim imal koga, nikog nema i vratim se ja kad ponovo isti zvuk, i fino izađem pred vrata i čekam da mi se starci vrate kući. HAHAHA.

@Pogledajte Paranormaln Activity 2, ali ako želite ostati bez dodatnih traumi, onda nemojte.

http://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4
Ihii ima ti u mene ti slucajeva ,ev navest cu ovaj najjstrasniji

)Na operaciji (slijepo crijevo) i sad idem ti ja u tu halu kako se vec zove ,skidose oni mene ba ,ja go ,oko mene oni sestrica ,a ja ba nisam ni znao da se idem na operaciju sto je najgore ,i tako stavise oni mene na onaj stol ruke mi nekako zavezase i stavise mi onaj q.. na nos i uzeli oni ba one nozeve poceli rezat ,ja ba nizaspo nisam ,doktor ni mukajat,pu sreca ja zaspo , i kad sam se probudio ,isto ko nadrogiran ba,sve nesto bijelo oko mene ,a glava boli hoce exp..

oj usro sam se ba kad sam moro konce vadit..
Ham13 je napisao/la:
Ihii ima ti u mene ti slucajeva ,ev navest cu ovaj najjstrasniji

)Na operaciji (slijepo crijevo) i sad idem ti ja u tu halu kako se vec zove ,skidose oni mene ba ,ja go ,oko mene oni sestrica ,a ja ba nisam ni znao da se idem na operaciju sto je najgore ,i tako stavise oni mene na onaj stol ruke mi nekako zavezase i stavise mi onaj q.. na nos i uzeli oni ba one nozeve poceli rezat ,ja ba nizaspo nisam ,doktor ni mukajat,pu sreca ja zaspo , i kad sam se probudio ,isto ko nadrogiran ba,sve nesto bijelo oko mene ,a glava boli hoce exp..

oj usro sam se ba kad sam moro konce vadit..
pa jesi ti sta si ti na i ja sam to sve isto radio cuj nisi znao a na krevet su ti 100% stavili crvenu plocicu pisalo priprema govorili su ti da ides na slikanje ja njima rekao da nauce bolje lagati xD nista meni ta operacija nije bila strasna xD
aMeR_1 je napisao/la:
pa jesi ti sta si ti na i ja sam to sve isto radio cuj nisi znao a na krevet su ti 100% stavili crvenu plocicu pisalo priprema govorili su ti da ides na slikanje ja njima rekao da nauce bolje lagati xD nista meni ta operacija nije bila strasna xD
Prije 3-4-5 godina .
Sjedim ja oko 8 sati i gledam neki drama strasan film o Vanzemaljcima ! I tu noc bile zvijezde padalice ! I ja sjedim gleam kroz prozor kad ono nesto leti i svijetli (naravno avion) a ja levat kontam NLO, Skocim ja lupim glavom od prozor ,Zatvorim sve prozore u kuci (cak i onaj od Wca) zakljucam vrata sjednem za comp (tacnije ispod compa ) i placem :D

A sto se tice mangupa ja kad sam u tramvaju glavu na stranu noz u džepu i to je to ! ;) :) :D
Mene proganja Groka, iz mumijevih, još od malih nogu.
aMeR_1 je napisao/la:
Pa nije tebi ,ja tad ba bio 3 osnovne ,nije svako isti jbt,
VILLA7 je napisao/la:
Mene proganja Groka, iz mumijevih, još od malih nogu.
ong i mene! volio bih da nisam gled'o tu epizodu :/
Ham13 je napisao/la:
Hahhahaah ja bio 4 xD
aMeR_1 je napisao/la:
Hahhahaah ja bio 4 xD
Haj ne kontas...
Ham13 je napisao/la:
jesil ba ti ba bio ba 3 ba osnovne ba ?
svaka druga rijeci ti ba...
mah kad sam bio manji stalno nesto mi se prividjalo gluposti nekakve znao ostati kuci sam gledati tv i noz na stolu za svaki slucaj
a uz to desilo mi se nesto nadprirodno sto je slabo ko vjerovao,ali istina i na kraju se ispostavilo tvrdnjom moje mame da je tacno
kad sam bio mali kako kaze hodza imao sam mnogo kontakta sa sejtanima i znao sam po noci usutati i ukljuciti onaj elektricni sporet i staviti ruku na usijano kolo ali se uopste nebi oprzio to je moja mama potvrdila
fkt za sjebade,slabo ovo ko zna ali eto da podjelim s vama
aMeR_1 je napisao/la:
I meni su rekli da idem na slikanje. :r gadovi lazljivi.. :S
NIje neshto strashan, ali ja sam se usro kad mi se to desilo :D

otishao cale negde i ostali ja i sesha sami i odem ja do grada i vracam se oko 12 uvece kucam ja na vrata i otvara mi sesha vrata i napada me nozem , ja se usro pobegao ,otishao napolje i ona me posle zove da se vratim unutra i posle isprica da je gledala neki film i uzela noz kod sebe ako joj neko dodje za svaki slucaj ;O

a sada mi je smeshno :D
Prosle godine u jesen...Scena u srednjoj-tuca :/
Sve je to pocelo kad sam se upoznao sa jednom djevojkom ofo ono veza...i sta ja znam nesto valjda njenom bivsom to nije bilo po volji a on ko stariji kurcenje sistem...
Prvo njoj slao neke poruke meni bilo krivo i poceo nesto srat sta ce tebi on vako nako :/
I ja od nje uzmem mob uzmem broj i ja njemu poruku nista nije odg...i tak sutra doso ja nju na buseve da ispratim stojali smo mi nisam ja njega ni vidio :( I pi**a dodje sa drustvom njih oko 5-6 prvo curu odmake na stranu i pita on mene kome ti prijetis...a uopste nisam prijetio nego opomenio...i poce on meni nesto nabrajat a oni iza njega kamenje u ruci (SELJACI) Ono nervoza nigdje mojih...
(strah posto nisam neki tip sto se tice tuca i to izbjegajem)
I tak cura nesto poce se umjesat neces ga udarat ovo ono i ja se ono ko kreni odmaket i kucka me nabi osto sam pri nogama nema sve mi je onda bilo ravno kreni on na mene i nabijem ga i bjezi...trcali zamnom 200 metara i bacali kamenice mater im je*** a sutradan kad sam mu uletio u razred sa ekipom ofo ono nisam ja htio izvini sto mrzim takve majmune i dobio samar u razredu
Strah u tim trenutcima u onom krugu svi gledaju nas ja sam svjestan da mogu biti bjen :( jer ima iza sebe cobane neke a mojih nigdje :(
vEYRON je napisao/la:
jesil ba ti ba bio ba 3 ba osnovne ba ?
svaka druga rijeci ti ba...
mah kad sam bio manji stalno nesto mi se prividjalo :D gluposti nekakve znao ostati kuci sam gledati tv i noz na stolu za svaki slucaj :D
a uz to desilo mi se nesto nadprirodno sto je slabo ko vjerovao,ali istina i na kraju se ispostavilo tvrdnjom moje mame da je tacno :)
kad sam bio mali kako kaze hodza imao sam mnogo kontakta sa sejtanima i znao sam po noci usutati i ukljuciti onaj elektricni sporet i staviti ruku na usijano kolo ali se uopste nebi oprzio to je moja mama potvrdila :)
fkt za sjebade,slabo ovo ko zna ali eto da podjelim s vama :)
Ma navika ,to samo tako kad pisem ,a kad govorim pravo nije ,haj nek je ba nek nije com ,heheh
Najstrasniji dozivljaj

Pa on se ponvalja iz sedmice u sedmicu, kada idem u skolu.
Odnosno kada pofesor matematike kaze;
"voje OO oho ho " aj sinko na rengel da ti vidim krvnu sliku, a ja pojma nikad nemam, samo izadjem u blejim u tablu " .
A on konstantno podjebava.

Sto se tice paranormalnih stvari, prije nego sto kazem, vecina ce vas misliti da sam budala i da zelim da nabijem posjecenost profila, e pa Hegel je govorio "Ljudski je grješiti"
Volio bih da mi se desi neka paranormalna stvar, ono da se vrata sama otvaraju , joj bi se ismijo.
Meni kad je bilo 15 bojo se onih duhova, sejtana, djavli a kad sam bio mal bojo se teletabisa.

Ugl uvjek sam imo osjecaj da me neko gleda i prati ometa me dok jednom nisam se dekocentriro i slomio ruku i otiso sam nekoj babi gatari i pito komunicira li s duhovima ona rekla da je, ja reko da prenese: Dragi duše koji me pratiš, je**m ti mrtve imas 2 sekunde da odjebeš u ritmu muzike za ples jer kad umrem je**t cu ti sve kad te uhvatim, i tad mi prestali ti strahovi sad se bojim samo stare kad se pijan vratim kući
BR1cK je napisao/la:
Najstrasniji dozivljaj

Pa on se ponvalja iz sedmice u sedmicu, kada idem u skolu.
Odnosno kada pofesor matematike kaze;
"voje OO oho ho " aj sinko na rengel da ti vidim krvnu sliku, a ja pojma nikad nemam, samo izadjem u blejim u tablu " .
A on konstantno podjebava.

Sto se tice paranormalnih stvari, prije nego sto kazem, vecina ce vas misliti da sam budala i da zelim da nabijem posjecenost profila, e pa Hegel je govorio "Ljudski je grješiti"
Volio bih da mi se desi neka paranormalna stvar, ono da se vrata sama otvaraju , joj bi se ismijo.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA ČIM SAM PROČITO RENGEL ZNAO SAM KO JE.

Isti slučaj hahaahahha.
Biggie_PK je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA ČIM SAM PROČITO RENGEL ZNAO SAM KO JE.

Isti slučaj hahaahahha.
sad cemo mi u septembru da krvnu sliku redovno gledamo
- 11.04.2009, poslijepodne, kisa pada neprestano jako, mi na biciklima, preko mihrivoda krenuli, za ulicu je malo reci da je strma...
- taj dan se ne sjecam sta se tacno desilo, ali kako kazu ova dvojica sto su bila samnom, macka/pas, nesto je izletilo ispred mene, ja ufatio za obje kocnice, prednja me baci naprijed i udarim glavom od zid direkt...
- 11 dana kome, 15 konaca na glavi, fraktura lobanje, 9, 10, 11, 12 prsljen slomljen, lijevi grudni kos slomljen, lijevo koljeno slomljeno, 5 konaca na koljenu, klinicka smrt i ozivljavanje strujom...
- na cum-u me pitaju kako se zovem, naravno ja se toga ne sjecam, ja odgovaram sa Muhammed a.s. i tako tacno 11 puta...
- godina dana poslije, 11.07.2010, jutro, cijelu sedmicu sunce grijalo, opet kisa, bolovi u ledjima od povrede, bar sam tako mislio zbog promjene vremena ali...
- odem u bolnicu kazu mononukleoza, moram ostat, ja kazem ne i potpisem papir, jer su doktori fkt bilo grozni u bolnici, fuj i tako dva dana morao na injekcije dolazit, da bi treci dan rekao starcima da moram u bolnicu, temperatura se nije spustala ispod 40...
- dosao u bolnicu, 11 dana neprestano temperatura ne spada ispod 40, da bi navecer opet dozivio klinicku smrt, od unutrasnje temperature...
- budim se nakon ozivljavanja, idem na ultrazvuk da vide jetru ( ova blest ima 6 stepeni, tako mi rekose, ja sam imao taj sesti stepen ali ne obican ), gdje bi u sestom stepenu jetra narasla i do 7 centimetara, ali u mom slucaju cak 11, da bi sestra zvala doktora da vidi da li je sve uredu sa racunarom i tako ga restartuju ali racunar opet pokazuje isto, 11 centimetara...
- ozdravio skroz, bog je za mene ostao samo imenica, da bi stara uzela moje stvari i odnijela nani da saljeva stravu ( jer ja nisam htio da idem, ne vjerujem u te gluposti ), donosi mi vodu koja je zaprljana ( olovom unutra ) i govori da popijem malo i da se umijem, ruke operem i sl. dok ja odbijam...
- stara mi prepricava sta se desilo na saljevanju strave:"na kraju, na olovnoj plocici se pojavljuju dva srca, da bi nana rekla da joj se nikad nije desilo u zivotu da se ovo nekom pojavi, jer je to najrijedji znak koji se moze pojavit, jedno srce predstavlja srecu, a jedno dug zivot
- i eto moje dvije price koje su me u svakom smislu odvojile od boga i vjerovanja u istog, sa tim famoznim brojem "11" koji mi je izgleda sudjen, dva srca odnosno 1 1, 11.04, 11.07, 11 dana kome, 11 cm jetra, 11 dana temperatura ne spada, 11 puta odgovaram kako se zovem...
- ljubim vas :)
Spavam ja, kad nešto me probudi. Osjetim ja kao da mi gmiže nešto po licu, uhvatim se za obraz, kad osjetim ja nešto mi u ruci, upalim svjetlo kad ono pauk, j**o majku kol'ko sam se trzn'o, kako ružan osjećaj kad ti gmiže po licu a ti spavaš i još te to probudi i skontaš šta je bilo. :r
Ja k'o mal sam volio gledat horror filmove , a ja sam najvise volio Vrisak. Al sam se bojo u pm , nisam smio do wc-a otic , i sad mi padne na pamet , kod mene nije nesto velika kuca i preko puta wc-a je spajz , i kad ja odem pisat , mislim da on (onaj ubica iz vriska) spava ,i ako pustim vodu probudit cu ga , i onda ja pustim i brzo uletim u sobu ^^

sto se tice ovo u drugim gradovima . nije nesto al jest u tuzli mi jedan lik uzo zastavu zeljinu , bila mi zguzvana u ruci -.-' jos oni moji debili hajmo ga udarat , oni nemaju ni 170 cm , ovaj 2 sa 2 XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.