Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GAMERS.ba Public Server

429 pregleda · 26 odgovora · otvorena 18.08.2011. u 21:03

Evo ovako. Ne znam šta je možda je redirekcija ukinuta ali na serveru se igra 1 na 1. Tako ako već nemamo igrače molim vas da uđete da se server napuni i da fino igramo. Ako neko od admini misli da je tema spam trash je ali ovo je realnost 1 na 1 se igra Ulazite
elite je napisao/la:
zašto lažeš da piše no admin online kad smo admin chack disablovali ima 3 dana i kad kucaš /admin izbacuje ti "Admin check is currently disabled."
Zejebo se isti djavo . Trazite dlaku u jajetu , ugl nije bilo admina a citeri harali

Post dobio šamar od xXxAdOo

742 je napisao/la:
Zejebo se isti djavo . Trazite dlaku u jajetu , ugl nije bilo admina a citeri harali
Nije tražio dlaku u jajetu dečko je upravu nemoj govorit ono što nije istina
742 je napisao/la:
što je najgore udjem maloprije na server

/admins kucam kada pise "no admins online" i tako jedno pola sata. Sve dok 100kaa nije usao mi smo krepavali od 3 čitera koja su je*****a server.Igrala se dd2002. Ban ih i gotova stvar. :)
i buraz moj to je sad SPAM a daj nekom head admina ko ce biti online na serveru a ne dijeliti admine preko stele uvijek isti pise u konkursu morate imati o/4 opomena massiv sa 3/4 dobije admina
je napisao/la:
A vi admini na publicu niste čuli za opciju amx_banmenu jel ? Čuj ne možeš ga banovat
Jesu čuli al amx_banmenu nije riješenje za za igrače koji koriste P47 protokol. Ubaci MDB Bansystem ban p47 nema vraćanja.

Post dobio aplauz od xXxAdOo

je napisao/la:
Bio, i javlja error i izbaci ono govno chanel over hahu i izbaci sve sa servera
A jel redirekcija prestala onih 5 min Po što to je jedino logično objašnjenje
je napisao/la:
Bio, i javlja error i izbaci ono govno chanel over hahu i izbaci sve sa servera
Ne znam onda šta da ti kažem, izvinjavam se, pokušaj sa novom verzijom koja je "fixana od bugova" tako kažu, al testiraj na nekom cwu, tj nemoj odma stavljat na pub dok ne isprobaš.

Download link

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.