Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Humanitarna Akcija] Pomozimo 15-godišnjaku Mirku Cvitkoviću

567 pregleda · 27 odgovora · otvorena 18.08.2011. u 17:17

Eh prvo da naglasim da je temu dozvolio moderator aTiLa!

Inače,ovo je humanitarna akcijia koja skuplja novac za 15-godišnjaka Mirka Cvitkovića koji je obolio od tumora na kralježnici .. Mirko je bio prije 2-3 godine u dobrom stanju,te prije godinu ga je zabolilo i prebačen je u Zagrebačku bolnicu.. Trenutno je imao 4 operacije,uključujući jednu od operacija koja je uklonila tumor sa kralježnice .. Mirko je trenutno nepokretan i nalazi se još uvijek u Zagrebu! Liječnici su predložili nastavak liječenja u Njemačkoj ili Švicarskoj,i za to smo pokrenuli akciju jer njegova obitelj nije u stanju nabaviti novac potreban za nastavak liječenja (oko 100.000 KM)..
Kako donirati?

Ovi brojevi su trenutno samo za HT Mostar korisnike,nadam se da ima takvih

Za poziv: 092 880 830 - Pozivom donirate 1 KM
Za SMS : 063 888 42 - SMS porukom donirate 1 KM

I naravno postoji i UniCredit Bank Račun..
Tekući račun:40319891000
Transakcijski:3381302523930792

Svi koji mogu,naravno ako žele,donirati za Mirka,zahvaljujem se jer i meni je Mirko jako blizak (bff) i nadam se da će bit takvih..

Još jednom,temu dozvolio aTiLa
Poslao sam , uvijek treba pomoci , mozda i nama nekad zatreba pomoc
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
aTiLa je rekao da ce stavit u zanimljive sad je offline eto kad dodje reko sam mu da stavi,btw. ne znam ocemo li sredit za m-tel,a za bh telekom bi se trebalo sredit,naravno ako oni dozvole
Brate, razmisli malo, koliko stanovnika ima Mostar? I sad presmetaj koliko ljudi su na HT Mostar? Jos ako moze i preko BH Telekoma, skupit ce se 100k odmah. Valjda ima toliko ljudi kroz Bosne sto imaju srca pa mogu donirati 1KM... Ja bi rado dao i 10, i 20, ali nazalost ne mogu
Kad mozete bacati pare na gamers,zasto ne bih mogli i na ovo ?

send
Bila je greska kod transakcijskog i tekućeg računa,pa smo ispravili i sad je sve dobro nadamo se
Poslao poruku.

Sretno mu da ozdravi sto prije
Rado bi h poslao ako treba i 10 KM samo kad bi bilo i za mtel , a svi oni koji pokušavaju ispasti neko i nesto nek ih je stid jer danas sutra sve nas to moze zadesit.
Zelim momku da sto prije ozdravi
(Ako neko sazna broj za mtel neka javi u inbox) ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.