Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ado oće admina

1.365 pregleda · 40 odgovora · otvorena 18.08.2011. u 10:48

Objasnio sam na temi lepo zasto sam mu dao samar:

CITIRAM

"Sta je vam ljudi alo? Pa iste boje sam ja koristio, iste boje je IGOR koristio, i tamo ste rekli da se vam svidjaju. Znam ja zasto vi dajete 1 ocjena, i dobili ste samar zbog toga. Jer su fragovi "hacked". Necu vise da vidim da date ocjenu 1 zbog toga sto vi vjerujete da su fragovi cheated, i samo hejtate lika. Da je postavio isti klip bez taj neki bustmovie sto ste vi vidjeli pre neki dan, ja garantujem da bi dobio 4-5 zvjezdica."
KRY1337 je napisao/la:
Objasnio sam na temi lepo zasto sam mu dao samar:

CITIRAM

"Sta je vam ljudi alo? Pa iste boje sam ja koristio, iste boje je IGOR koristio, i tamo ste rekli da se vam svidjaju. Znam ja zasto vi dajete 1 ocjena, i dobili ste samar zbog toga. Jer su fragovi "hacked". Necu vise da vidim da date ocjenu 1 zbog toga sto vi vjerujete da su fragovi cheated, i samo hejtate lika. Da je postavio isti klip bez taj neki bustmovie sto ste vi vidjeli pre neki dan, ja garantujem da bi dobio 4-5 zvjezdica."
Stani malo,ja nikad nisam rekao da mi se sviđaju te tvoje boje uopšte ?

Ajde nađi post u kojem sam to rekao ?

Hejtam zato što mi je ćejf i ne moze mi niko zabranit,imam pravo na svoje mišljenje .

A ti ne mozeš da podneseš to što nisi više u "centu paznje" pa pokušavaš šamarima da nam se svetiš,jadno .
Darda je napisao/la:

Hejtam zato što mi je ćejf i ne moze mi niko zabranit,imam pravo na svoje mišljenje .

A ti ne mozeš da podneseš to što nisi više u "centu paznje" pa pokušavaš šamarima da nam se svetiš,jadno .
Nisam mislio samo na tebe, nego svi koji ste dali ocjenu 1. Kao drugo, nisi popunio sve sto se trazi u Pravila podforuma. Samo si nabacao boje mi se ne svidjaju, fragovi su hacked. Kad postavis lijepu ocjenu kako pise u pravila koja smo ja i miire napisali, dacu ti aplauz da ti vratim za samara.

EDIT:

CITIRAM Dardu:

"- Ti si onaj tard što mi je psovao preko youtube ?

Neću ništa da ti psujem preko neta al vjeruj eto ne bih zelio u RL da se sretnemo .

Svašta bih ti nagovorio al zao mi ovog accounta na g.ba ...

Što se tiče ovog tvog edita/sranja ocjena 1.

Boje - Ne sviđa mi se

Fragovi - Hacked,šta drugo očekivati od tebe i kry-a,mislim vi se bavite s takvim fragovima

Kamere - nije po mom ukusu "

Boldirao sam jos jedan razlog zasto si dobio samar.
KRY1337 je napisao/la:
Nisam mislio samo na tebe, nego svi koji ste dali ocjenu 1. Kao drugo, nisi popunio sve sto se trazi u Pravila podforuma. Samo si nabacao boje mi se ne svidjaju, fragovi su hacked. Kad postavis lijepu ocjenu kako pise u pravila koja smo ja i miire napisali, dacu ti aplauz da ti vratim za samara.

EDIT:

CITIRAM Dardu:

"- Ti si onaj tard što mi je psovao preko youtube ?

Neću ništa da ti psujem preko neta al vjeruj eto ne bih zelio u RL da se sretnemo .

Svašta bih ti nagovorio al zao mi ovog accounta na g.ba ...

Što se tiče ovog tvog edita/sranja ocjena 1.

Boje - Ne sviđa mi se

Fragovi - Hacked,šta drugo očekivati od tebe i kry-a,mislim vi se bavite s takvim fragovima

Kamere - nije po mom ukusu "

Boldirao sam jos jedan razlog zasto si dobio samar.
Vidi bolan,nije mi do bodova stalo boli me ku**c već mi nećeš davati aplauze na gluposti .

Post je po pravilima što moze i miire potvrdit 
Darda je napisao/la:

Vidiš da se moraš uvalit u guzicu pa da dobiješ aplauz. Mizrabl.
Darda je napisao/la:
Vidi bolan,nije mi do bodova stalo boli me ku**c već mi nećeš davati aplauze na gluposti .

Post je po pravilima što moze i miire potvrdit 
Jos jedno nesto, rekao si "tard" Dark-u i rekao si da je njegov edit sranje, nisi napisao sve u ocjenu. On ti je psovao na YouTube, kad sam zadnji put provjerio, YouTube nema nikakve veze sa Gamers.ba. Ako ti je on psovao na YouTube, vrati ti njemu tamo, ne ovdje.

Necu se vise raspravljati na temi, ako hoces unblock cu te da ovo popricamo na PM.

I da, ako vLex smatra da si bez razloga dobio samar, ja evo, predajem moderatorsku odgovornost Igora.

5. Svaki post koji sadrži manje od tri riječi bit će ošamaren, a postovi koji na bilo koji način vrijeđaju drugog člana portala će biti sankcionisani šamarom i banom autora posta u trajanju od 7 dana.
i ja se isto zalim....
kry ti se pravis nesto pametan a ima tema nezz neko je bas koristio vise boja i ti si rekao kao ne svidja mi se sto stalno mjenjas boje i ovja je stalno mjenjao boje i dao sam komentar na boje...
ali dobro ti si "pametan" ap si me osamario jer ti mislis da sve znas 
VEYRON je napisao/la:
i ja se isto zalim....
kry ti se pravis nesto pametan a ima tema nezz neko je bas koristio vise boja i ti si rekao kao ne svidja mi se sto stalno mjenjas boje i ovja je stalno mjenjao boje i dao sam komentar na boje...
Daj da vidim link gde sam te osamario, ako sam pogresio izvini, ali ne vjerujem, posto znam da si rekao nesto oko klipa, ali nije bilo napisano po pravilima pa si dobio samar ako se lijepo secam.

EDIT: Jedini samar od mene si dobio ovde, zbog toga sto nisi ni zvjezdice/kamere postavio.
VEYRON je napisao/la:
i ja se isto zalim....
Poenta je što dečko ne moze da izdrzi "kritiku" .

On je uvjek upravu,napišeš mu za klip primjer "Ne valjaju boje" on će tebi opsovat majku i još će biti šta ti znaš,imam više iskustva,odjebi i tako to .

Ovaj dark,lik dođe postavi edit nabaci koji view i to je to.

Mislim realno koji će nam ku**c takvi likovi na sajtu,on mi je gori od onih što dođu i traze klikove na refferale .

Al ipak on i kry su raja pa ako hejtuješ njega imaš šamar od ovog .

Još jednom kazem nek' miire pogleda postove i nek on kaze jel sve po pravilima 
Ne znam što se svađate ovdje , otvorili ste temu da se svađate .

Neka svako napiše po 1 post šta misli o ovome i kraj a vas dvojica ako imate neke veće stvari za raspravljat imate PM / GB / FB / MSN . Mislim nou ofens ne hejtam vas ni jednog samo kažem da nije lijepo ovdje da se svađate .
KRY1337 je napisao/la:
Daj da vidim link gde sam te osamario, ako sam pogresio izvini, ali ne vjerujem, posto znam da si rekao nesto oko klipa, ali nije bilo napisano po pravilima pa si dobio samar ako se lijepo secam.

EDIT: Jedini samar od mene si dobio ovde, zbog toga sto nisi ni zvjezdice/kamere postavio.
izvini molim te jeli ja bas MORAM napisati kamere i staviti zvjezdice na post...
ja cu komentarisati onaj dio koji se meni ne svidja razumijes?
sto mi se svidja necu komentarisati...
ne bih da te vrijedjam nije mi stalo do tih jadnih 10 bodova samo iskreno pojma nemas sto se tice davanja samara i davanja aplauza 
VEYRON je napisao/la:
izvini molim te jeli ja bas MORAM napisati kamere i staviti zvjezdice na post...
ne bih da te vrijedjam nije mi stalo do tih jadnih 10 bodova samo iskreno pojma nemas sto se tice davanja samara i davanja aplauza 
Miire je jos davno napisao pravila gde lijepo pise da SVAKI post koji ne sadrzi te zvjezdice bice osamaren. Ja samo radim po pravilima =)
VEYRON je napisao/la:
Moraš,to su pravila i svaki post je obavezan da sadrzi to .

Moj post je sve to imao al je opet ošamaren 

Takođe ovo pokazuje kakva si ti osoba

Zalim se i ja na istog pro moderatora(citercina jedna makedonska)...JA IMAM PRAVO DATI OCJENU KOJU JA HOCU I KAD HOCU  svaki put kad budes otvorio temu sa klipom i tebi i darku cu DATI 1 pa me samaraj do kad hoces 

poz
Darda je napisao/la:
Moraš,to su pravila i svaki post je obavezan da sadrzi to .

Moj post je sve to imao al je opet ošamaren 

Takođe ovo pokazuje kakva si ti osoba

Tvoj post nije sadrzao sve sto treba i JOS si navredio clana portala koji je tebi psovao preko YouTube-a, sto nisi i ti tamo psovao njega, umjesto toga ti si njemu rekao "tard", iako kad pises post sa lijeve strane imas pravila koji kazu da vredjanje clanova se kaznjava sa samarom?
KRY1337 je napisao/la:
Tvoj post nije sadrzao sve sto treba i JOS si navredio clana portala koji je tebi psovao preko YouTube-a, sto nisi i ti tamo psovao njega, umjesto toga ti si njemu rekao "tard", iako kad pises post sa lijeve strane imas pravila koji kazu da vredjanje clanova se kaznjava sa samarom?
Hajde pregledaj malo postove na ovoj temi i vidi ocjene

http://gamers.ba/forum/32/142504/-cs-rasut-u-komade/

Niko nije dobio šamar,i nemoj samo da govoriš da nisi vidio molim te jer si i ovako ofiran .

Ne znam zašto si uopšte dobio moda,miire je odlično obavljao posao a ti kako si došao samo si sjebao podforum .
Darda je napisao/la:

Niko nije dobio šamar,i nemoj samo da govoriš da nisi vidio molim te jer si i ovako ofiran .

Ne znam zašto si uopšte dobio moda,miire je odlično obavljao posao a ti kako si došao samo si sjebao podforum .
+ onu temu od Dark-a je pregledao miire i nikome nije dao samar 
Darda je napisao/la:

Tema je miiretova, zali se njemu sto tamo niko nije dobio samar.
KRY1337 je napisao/la:
Tema je miiretova, zali se njemu sto tamo niko nije dobio samar.
mi govorimo o Darkovoj temi  tu je temu pregledao miire,sto mozes vidjeti i po njegovom postu...cak sam mu poslao PM da vidim da li se moze dobiti samar na onakve ocjene..

Zasto onda miire nije osamario mene i Dardu,nego je tebi Dark prepunio guestbook/PM ajde molim te rjesi ono...ajde pls dodji na steam da ti kazem nesto 
I kad meni neko kaze da sam moron, a on oplakuje deset bodova...

Eo poslacu ti ja svih 286?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.