Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota 2 Tour pocinje uskoro

479 pregleda · 18 odgovora · otvorena 17.08.2011. u 09:52

Napomena kada odete na sajt odaberite da vam bude HD i Comentary English jer barem meni ne radi na Comentary None a kad stavite English ide preko own3d.tv-a
I tako to...

Da li se moze skinuti dota2 i gdje....?
Je l' free ili se placa ?
Ja mislim da će BETA biti besplatna i kad odeš na oficijelni sajt traže ti da se uloguješ preko steama ja jesam i pisalo je da će me obavjestiti ćim budu bliži da izbace dotu 2 beta
Mc_Johnny je napisao/la:
I tako to...

jel ti jos stoji ovo ?
insejn je napisao/la:
jel ti jos stoji ovo ?
stoji već 15 minuta naucio napamet kako pjesma u pozadini ide -.-"
Mc_Johnny je napisao/la:
stoji već 15 minuta naucio napamet kako pjesma u pozadini ide -.-"
Haha evo ja sad dodjoh reko pocet ce :S aj sretno sa gledanjem
aReS_ je napisao/la:
Napomena kada odete na sajt odaberite da vam bude HD i Comentary English jer barem meni ne radi na Comentary None a kad stavite English ide preko own3d.tv-a
Bit će napeto :D
Nadam se da ce biti free, ako ne bude free, razmislicu da li cu je igrati ... x(
SteffOG je napisao/la:
Nadam se da ce biti free, ako ne bude free, razmislicu da li cu je igrati ... x(
naravno da ce biti free... ako ne bude nece je niko igrat

evo nadjoh na netu da Valve nece preuzeti sve zasluge za ovu igru, te da ce IceFrog vjerovatno za svoje fanove izdati free verziju
Lockerz je napisao/la:
naravno da ce biti free... ako ne bude nece je niko igrat

evo nadjoh na netu da Valve nece preuzeti sve zasluge za ovu igru, te da ce IceFrog vjerovatno za svoje fanove izdati free verziju
Odakle vam informacije da ce biti free?

V1lat i tobi su rekli da ce biti 35e igra. Nisu ni oni u valve-u idioti.
VioleN je napisao/la:

e onda nek im je sa srecom sto se tice prodaje... ja je eto prvi necu igrat ako se bude placalo
35eura dati da igram sa onakvim bezveznim herojima ? Ako se bude placalo toliko puno novca, nastavljamo uzivati u nasoj dobroj staroj Doti ! 8)
Bezveznim herojima ? :)

fail :*

Igra je odlicna i ovako nesto zasluzuje da se plati , pa barem simbolicnu cifru :) Al i ja mislim da ce barem beta biti besplatna , zna li neko nesto vise o releas dateu ?
Turnir prejak

Na ' Vi Nogama, MYM razocarao 8-)

gogo iG ♥
VioleN je napisao/la:

F2P je sada najpopularniji business model. U LoL-u se pokazao kao odlična stvar. Mislim, kako bi inače Riot Games mogao dati $5 000 000 za nagrade...

Volio bih da to bude kao u LoL-u - tamo nije kao u drugim F2P igrama, da oni koji plate imaju puno bolje stvari. U LoL-u mogu imati samo skinove. Sve ostalo se može igranjem dobiti.

Mislim, čuo si valjda za Team Fortress 2. Svi su skoro zaboravili tu igru i onda su u Valveu odlučili da bude besplatna i sad je na Steamu jedna od najigranijih.

Btw., turnir možete pratiti na ovoj temi (rezultati itd.): http://www.dota.ba/forum/viewtopic.php?f=26&t=97
Live stream matcheva možete gledati na http://www.dota.ba/video/live-stream

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.