Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti 15 bodova

WoW Grafika - problem.

383 pregleda · 27 odgovora · otvorena 14.08.2011. u 00:58

Dakle, imam problem sa grafikom u WoW-u.
Grafička mi je ATI Radeon 9550 128MB AGP
Procesor : Pentium IV 1.51ghz @ 1.73ghz
i RAM : 768MB

WoW mi koči užasno grafika mi je totalno sjebana, evo možete i vidjeti na slikama : Minimap mi je crn potpuno, moram ići /reload ui da bi mi se očitali NPC-ovi, kasni grafika dosta, neznam šta da uradim, sve sam detalje stavio na low, ne pomaže ni to, mjenja Refresh rate sa 60Hz na 75Hz..ni to nije pomoglo ja više ljudi neznam, kad odem u Dalaran možete zamisliti kako mi je !
Inače igram na Moltenu, prva slika je sa Sargeras, druga je sa Warsonga...
Evo i slike :

Evo, nemam više boba, ali ako do kraja premiuma nešto dobijem poslaću, valjda će i Admin dat aplauz ko pomogne .

Driveri su mi updateovani takodjer .
Molim ne spamajte...
Po meni ti je slaba komfa za WoW-a iako nisam neki fan mislim da bi trebao imati barem grafiku 512 mb , rama 1 GB i procesor pentium 4 3.0 Ghz , zbog matične nezz jel imas agp pa ce ti mozda bit teze nac grafu
To se sve moze sredit za nekih 70-80 KM.
Topla preporuka ;)
TWISTTER je napisao/la:
Ciglo ne laj tamo.

WOW možeš igrati na 64MGB grafičkoj bez problema ja sam igrao.
Edo jesil instalirao drivere od matične? samo mi u PM imao sam isti problem, crn minimap na glavi umjesto Heada kocka nisam mogao vidjeti Addone itd.
Ovo je Istina !!
WoW radi na prencipu ram memorije
evo ti na pp nege programe
al prvo mi reci detalje
maticna
ram (ddr ddr2?)
i sve ostalo !
Iskljuci Hardware cursor , ili ako imas dmg meter iskljuci :D
Agent47 je napisao/la:
Po meni ti je slaba komfa za WoW-a iako nisam neki fan mislim da bi trebao imati barem grafiku 512 mb , rama 1 GB i procesor pentium 4 3.0 Ghz , zbog matične nezz jel imas agp pa ce ti mozda bit teze nac grafu
To se sve moze sredit za nekih 70-80 KM.
Topla preporuka
memorija graficke,kartice nema veze sa njenim performansama.
Nemoze se srediti nemas sanse,jer mora mjenjati proc,maticnu,ram,graficku,napajanje,hdd , sve jedino kuciste da ostavi.

I da WoW moze na ATI 9550 ko podmazan
Sta bi uradio da sam na njegovom mjestu.
posjetio pik.ba, nasao P4 S478 2.8 - 3GHz (najvjerovatnije) za nekih max 30KM, i dod jos 1GB RAM-a. za nekih isto 30KM.

Dodje oko 60KM, al njegov PC ne vrijedi citav 60KM.znaci djaba ulaze.
BR1cK je napisao/la:
memorija graficke,kartice nema veze sa njenim performansama.
Nemoze se srediti nemas sanse,jer mora mjenjati proc,maticnu,ram,graficku,napajanje,hdd , sve jedino kuciste da ostavi.

I da WoW moze na ATI 9550 ko podmazan
Sta bi uradio da sam na njegovom mjestu.
posjetio pik.ba, nasao P4 S478 2.8 - 3GHz (najvjerovatnije) za nekih max 30KM, i dod jos 1GB RAM-a. za nekih isto 30KM.

Dodje oko 60KM, al njegov PC ne vrijedi citav 60KM.znaci djaba ulaze.
Ja sam momku pokusao pomos da sto jeftinije prodje , al sto se tice toga upravu si nova komfa bi bila najbolje rjesenja ;)
Za pocetak instaliraj fresh instalaciju windows xp, i dodaj ram memorije bar gigu i usput koji je tacno procesor ?
svi ovi sto pricaju da se moze igrati na grafici od 64mb varaju se
to je nekada bilo u doba vanile tako da tebi treba minimum 1gb rama 256 grAFIKA 3.0 procesor da bi igrao na low detaljima bez lagova

A sa tim preformanasam nemoj ni pokusavati catu da igras

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.