Ovako, evo odlucio sam da postavim temu, sad cu pocet a gdje cu da zavrsim boli me racku.
Ovako:
Svi smo nekada dosli u situaciju da osjetimo neku potrebu kada nam nesto treba, pa i ja sam osjetio potrebu da vas ovo upitam!
Naime: Surfajuci internetom, nasao sam jako zanimljivu stvar koja ce i vas da zanima.
Sigurno se pitate sha me sad zanima kad imam gore link! =)
Na ovom sajtu imate mogucnost slanja sms poruka!
Broj poruka u jednom danu je neogranicen, sto je jako dobra okolnost!
Mene interesuje kako da se registrujem, isao sam ono register, etc ., i nisam uspio naci rijesenje kako da posaljem poruku.
Pokusavao naci opciju za slanje poruka i slicno!
A jutros sam od havera iz razreda dobio sms na moj mobilni telefon, i kad sam pogledaj naslov poruke pise: "WADJA.COM"
Eh sad .. vas pitam .. da mi date kakav mali tutorial za registracijski postupak etc. i kako da saljem poruke npr. u sirom Bosne i Hercegovine!??
Znaci broj poruka je neogranice, samim time cak nije ni bitno u koju drzavu saljete poruku!
Ako se neko kojim slucajem uspije registrovati (sto ja nisam mogao) neka mi se javi na PM, da mu dam svoj broj mobitela (necu javno) da isprobam.
btw .. ko mi ne vjeruje mogu da uslikam poruke sa svog mobilnog aparata!
Molim one koji ne znaju o cemu se radi da se ne javljaju i ne postaju na temu!
Ovako:
Svi smo nekada dosli u situaciju da osjetimo neku potrebu kada nam nesto treba, pa i ja sam osjetio potrebu da vas ovo upitam!

Naime: Surfajuci internetom, nasao sam jako zanimljivu stvar koja ce i vas da zanima.
Sigurno se pitate sha me sad zanima kad imam gore link! =)
Na ovom sajtu imate mogucnost slanja sms poruka!
Broj poruka u jednom danu je neogranicen, sto je jako dobra okolnost!
Mene interesuje kako da se registrujem, isao sam ono register, etc ., i nisam uspio naci rijesenje kako da posaljem poruku.
Pokusavao naci opciju za slanje poruka i slicno!
A jutros sam od havera iz razreda dobio sms na moj mobilni telefon, i kad sam pogledaj naslov poruke pise: "WADJA.COM"
Eh sad .. vas pitam .. da mi date kakav mali tutorial za registracijski postupak etc. i kako da saljem poruke npr. u sirom Bosne i Hercegovine!??
Znaci broj poruka je neogranice, samim time cak nije ni bitno u koju drzavu saljete poruku!

Ako se neko kojim slucajem uspije registrovati (sto ja nisam mogao) neka mi se javi na PM, da mu dam svoj broj mobitela (necu javno) da isprobam.
btw .. ko mi ne vjeruje mogu da uslikam poruke sa svog mobilnog aparata!
Molim one koji ne znaju o cemu se radi da se ne javljaju i ne postaju na temu!