Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WADJA FREE SMS

0 pregleda · 42 odgovora · otvorena 29.12.2006. u 19:04

Ovako, evo odlucio sam da postavim temu, sad cu pocet a gdje cu da zavrsim boli me racku.

Ovako:

Svi smo nekada dosli u situaciju da osjetimo neku potrebu kada nam nesto treba, pa i ja sam osjetio potrebu da vas ovo upitam!

Naime: Surfajuci internetom, nasao sam jako zanimljivu stvar koja ce i vas da zanima.

Sigurno se pitate sha me sad zanima kad imam gore link! =)

Na ovom sajtu imate mogucnost slanja sms poruka!
Broj poruka u jednom danu je neogranicen, sto je jako dobra okolnost!

Mene interesuje kako da se registrujem, isao sam ono register, etc ., i nisam uspio naci rijesenje kako da posaljem poruku.

Pokusavao naci opciju za slanje poruka i slicno!

A jutros sam od havera iz razreda dobio sms na moj mobilni telefon, i kad sam pogledaj naslov poruke pise: "WADJA.COM"

Eh sad .. vas pitam .. da mi date kakav mali tutorial za registracijski postupak etc. i kako da saljem poruke npr. u sirom Bosne i Hercegovine!??

Znaci broj poruka je neogranice, samim time cak nije ni bitno u koju drzavu saljete poruku!

Ako se neko kojim slucajem uspije registrovati (sto ja nisam mogao) neka mi se javi na PM, da mu dam svoj broj mobitela (necu javno) da isprobam.

btw .. ko mi ne vjeruje mogu da uslikam poruke sa svog mobilnog aparata!

Molim one koji ne znaju o cemu se radi da se ne javljaju i ne postaju na temu!

sh0ck! je napisao/la:
Bake , znas da mu bezveze sve pricas , debil ostaje debil

Mirza , sine retardirani , znam o tebi vishe stvari nego sto ti mislis , zato molim te suti ...
Nema smisla prepirati se ovdje s tobom jer necu nista postici zato sto si ti zajeban preko foruma , a u RL si zajebEn ...
Napisao si par "dugih" postova i mislis da si pokupio svu pamet svijeta.
Sta ti hoces ustvari da postignes ovdje ? Hoces da te neko cijeni ? Ne moze se to preko par postova na forumu nikako postici ...
Mozda hoces da ljudi misle da si zajeban ? Ti si samo SJEBAN ...
Kazes par puta si bio banovan , hmm sto li bas , mozda z*** spama
I jos jedna razlika izmedju mene i tebe - ja se nikome ne uvlacim u "analni otvor" , sto ti radis masovno ...
Kad si izasho dalje od Gracanice ? Neki turnir ili nesto tako ? (A zajeban si online igrac). Postoji svijet i izvan Gracanice , nisi znao ? wow ...
Ajd' necu vishe da naklapam ovdje , shvatit ces jednog dana (iskreno se nadam) ...

@ Admini sorry z*** ovoliko mojih postova na ovu temu ...

EoD !

Hej druze godine nisu parametar pameti.

Sto se tice svega ovoga sho ti naveo ..

spominjes neke duuge postove .. turnire .. boli te muski spolni organ sho ja ne idem na turnire, sho ja nemam mx sto nemam podlogu os da ti kazem zasto .. nema se para ..

Godine i postovi ovi moji napisani nisu parametri moje a niti cije druge pameti!

A jedno cu ti reci .. boli te KU**C, sho sam ja na starni dobrih ljudi koju posjecuju ovaj portal (necu imenovati) jer znam da znas o kome se radi, pricas ja se uvlacim u paksu, oces da podjem vrijedjati tebe ..

Da kao sto kazes z*** spamanja je to bilo .. jer kada sam se tek reg. mislio sam da je ovo poput ogame.a poenta mi bili bodovi ali sada vise nisu...

I mene niko nece ocjenjivati o onome sho ja napisem na forumu, jes razmisljao o tome .. aa

@ pitas me jesam li ikada izasao iz gracanice, stariji sam od tebe, i bio sam u vise gradova nego sho ih ti mozes na prste izbrojati ..

@a koje to [pojedine] stvari znas o meni da te cujem sada na djelu

@kazes da zelim da ljudi misle da sam zajeban, da te ne znam povjerovao bih ti..

@To sho kazes da se uvlacim u analni otvor pojedincima, to nije uvlacenje, da si pricao sa ljudima sa ovog forumu, i vidjeo njihovu dobrotu, i zelju da ti pomognu kad ti zatreba .. sve bi bilo ok ..

Uostalom nisi se uopste trebao javljati na ovu temu .. jer sam rekao bezz spamanja .. a to ti masovno radis

P.S

Pazi da ti se mami ne uvucem u analni otvor .. [poceo sam da vrijedam] a ti vidi kako ces i sta dalje kako me izazivas, i provociras!

ni meni nece ovo mi pise samo "We are currently updating this page. Please check back soon!" moze li neko napisati korak po korak a ne samo spamat pleas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.