Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Browseri se ruse

150 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.08.2011. u 17:09

Nije ti do konekcije. Izbriši cookies, ma da, sumnjam da će ti ovo pomoči. Ja sam oborio sistem i onda se vratilo u normalnu.
Freaker je napisao/la:
Nije ti do konekcije. Izbriši cookies, ma da, sumnjam da će ti ovo pomoči. Ja sam oborio sistem i onda se vratilo u normalnu.
Znaci jedino rjesenje obaranje sistema? :S
EmirDemirovic je napisao/la:
Znaci jedino rjesenje obaranje sistema? :S
Šta pričaš ti? Da obori sistem zbog browsera?

Probaj reinstall flash playera i pripadajućih pluginova za browsere.
K1NAA je napisao/la:

Samo kažem šta sam ja uradio da bih ga vratio i normalu. Ti Kina vjerovatno nisi imao iskustva s tim pa pričaš gluposti. FACEPALM
K1NAA je napisao/la:

Uradio, ne pomaze.
Pokusaj sa system restore preko safe modea, reinstaliraj sistem, jedino mi to pada na pamet, ako se dosjetim neceg, budem editovao.
Freaker je napisao/la:
Samo kažem šta sam ja uradio da bih ga vratio i normalu. Ti Kina vjerovatno nisi imao iskustva s tim pa pričaš gluposti. FACEPALM
Ne lupa gluposti i meni se rusio pa sam install flash playere i ne rusi se više (samo chrome), zato ne pravi se pametnica.
sox je napisao/la:
Ne lupa gluposti i meni se rusio pa sam install flash playere i ne rusi se više (samo chrome), zato ne pravi se pametnica.
Ja kako znam na chrome dodje instaliran flash player, nije mi jasno kako ga re-instaliras?
Re-instal sam na mozili, ali o5 zeza...
Evo probaj ovako da skroz izbrises adobe s kompa meni je pomoglo ovako:
1.Izbrisi chrome.
2.Izbrisi adobe iz add or remove programs.
3.idi start,run(pokreni) i napisi %appdata% i onda udji u adobe folder i izbrisi Flash Player folder i onda pritisni nazad i nadji macromedia folder udji u njega i izbrisi Flash Player folder takodjer.
4.Idi start,run(pokreni) i napisi regedit onda prati slijedece:
HKEY_Current_User > Software > izbrisi macromedia i adobe te foldere ako nadjes.
Onda:
HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > i takodjer izbrisi macromedia i adobe.
5.Pokreni Ccleaner ocisti i cleaner i registry.
6.Skini chrome preko nekog browsera installiraj i trebalo bi bit ok
EmirDemirovic je napisao/la:
Ja kako znam na chrome dodje instaliran flash player, nije mi jasno kako ga re-instaliras?
Re-instal sam na mozili, ali o5 zeza...
Jeste, ali ja sam install te flash playere nista nisam uninstall, već sam samo install i gotovo. Vjerovatno se pokvarilo ili obrisalo samo :DD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.