Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hall of Fame - Prijedlozi?

1.014 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.08.2011. u 17:51

Pozdrav !

Kao što znate na posljednjem odabiru moderatora sam dobio funkciju u ovom podforumu. Došlo je vrijeme za neki novi kontest.

Bivši admin ovog portala riddle je predlagao da se uradi Hall of Fame, tačnije da se rade neki opisi igrača, timova i sl.

Potrebno je da dajete što više prijedloga kako da se izvede to. Ja sam planirao sa svake sedmice šaljete meni na PM radove, a onda će oni biti odobreni/odbijeni od strane Mirnesa i mene.

Vi bi trebali da uradite što više o poznatim ekipama, igračima. Primjer takvog rada možete pogledati na sljedećim linkovima:

Predstavljanje Natus Vincere
Predstavljanje mousesports

Opis treba da bude sa što više teksta, materijala. Ukoliko ste nabacali samo neke statistike, ili ste c/p sa nekog sajta, ne samo da će vaš rad biti odbijen nego i biti ćete kažnjeni. ( šamar, opomena i sl.)

Ukoliko postignem dogovor sa megamixom, a siguran sam da hoću, biti će vam odobrena i vijest koja će stajati nekoliko dana kao "Glavna vijest".

Ukoliko imate prijedlog, slobodno ga napišite na temu. Svaki pametan post, prijedlog će biti adekvatno nagrađen (aplauz), a svaki spam će biti ošamaren!

Hvala (:
de testiraj taj šamar ocat

Post dobio šamar od ReaveNz

Msm to je uredu sto si rekao, i prvi cu uci u taj posao, samo me zanima, taj materijal saljemo tebi, pa se dalje to postavlja, tako je ?
Da napravite jos jedan odjeljak kao ovo igre, forum, vijesti itd. i da tu fino napravite. 

Recimo samo cp ovo sa stranice pomoc:

Prije svega, svaka čast na aktivnosti i pristupanju radu u ovom podforumu, trud se uvijek isplati.

Što se tiče mene, ovo se dakako može realizovati, i to bez puno muke. Codex je davno predlagao nešto slično po pitanju Hall of Fame-a i ja sam se još tada slagao s tim.

Da, treba napisati jedan veći "sastav", al' ako volite gaming scenu, to što radite, ako imate informacije, statistiku,... tj. materijal - zašto da ne. Ja sam predstavio Na`Vi, ReaveNz fnatic i mousesports, codex SK (definitivno najbolje odrađeno) i pisanje nam se isplatilo. Apelujem na sve one koji imaju volje i želje da odrade nešto po ovom pitanju.

Također, predlažem da se, u najmanju ruku, otvori jedna sticky tema u kojoj bi bila evidentirana sva predstavljanja, a siguran sam da će megamix nagraditi i vaš trud postavljajući vašu vijest kao glavnu (naravno, ukoliko je sve dobro napisano).

Post dobio aplauz od ReaveNz

Dobra ideja ako se to realizuje ja ću tu bit aktivan ja sam opisivao malo one legende . 

A da pitam hoćel se tu samo timovi ili mogi i igrači opisivat ?

Kada će to počet, kada će se moć predavat da već odma krenem . 

P.s GL sa modom . 
lijepo od ovog novog moderatora da "ozivi" forum....ja se slazem sa ovim sta je lik napisao..bilo bi lijepo da se ovo sprovede ....svaka cast za moderatora... ;)
Meni se i ne cini bas zanimljivim, vecina tih igraca imaju na svojim stranicama (stranicama teama) "sve" o sebi napisano.
Mislim da nam i nije bas sad o glavu, kindjurenje foruma sa nekim dodatnim hof sekcijama
mofo je napisao/la:
Meni se i ne cini bas zanimljivim, vecina tih igraca imaju na svojim stranicama (stranicama teama) "sve" o sebi napisano.
Mislim da nam i nije bas sad o glavu, kindjurenje foruma sa nekim dodatnim hof sekcijama
Dao sam primjer, nećemo uvjek strane.

Vjerovatno ćemo početi sa domaćim igračima i timovima, jer to oni zaslužuju mjesto u HoFu. Vidjeti ću sa vLexinhom da nam ubaci medalju, pa onda napravit neke stalne koji pisu i sl.

Hvala svima na prijedlozima (:
Prvo krenite od nekog domaceg tima, kao sto je eu4ia ili neko drugi.
Ne morate bas sve toliko opsirno pisati, jer ce manjina da procita sami sadrzaj.
Takodjer nemojte raditi slican sadrzaj ko mousesport kd ratio itd.. 

Prije svega, Edine cestitke na moderatoru, nadam se da neces zlouoptrebiti njihovo povjerenje.

Slazem se da bih bilo dobro kada bih se predstavljali nasi domaci timovi, ali ne svaki, oni koji su aktivni i koji su koliko-toliko uradili nesto na nasoj sceni.

eu4ia, kka, oldies(ili kako vec sad se zovu), ttk, eternitiy(WGF nije mala stvar) i tako dalje...

Svakako ima jos timova koje ja nisam naveo, jer sam davao samo primjere, tako da molim da se ne ljute.

Prijavljujem se dobrovoljno da pisem vijesti i sl. o timovima, ako bude trebala ikakva pomoc, javi, tu sam uvijek. 

I meni je okej, nekako ove nase teamove da radite ( pod tim podrazumijevam balkan), ali sad medalje pravit za svako sitnicu koja se uradi na forumu, kindjurijada =)
Jos treba podijeliti medalje ko imas naj postova, ciji je profil n1 u pregledima, n1 u slikama ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.