Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Malo obavjestenje no.2!!!!!

703 pregleda · 1 odgovor · otvorena 29.04.2004. u 16:41

E ovak posto vidim da ste jedva docekali da malo pljujete po neznam ni ja cemu da vam odmah kazem da me zaboli qrac koje si nacionalnosti,vjere itd!
Ako se neko nasao uvredjen sto sam napisao "RS BiH SCENA" (mada nekontam zasto) kada i jeste podjeljena a sto nemam pojma!!!!!Samo mi recite kad je bio neki tur gdje bilo podjednako klanova iz RS i Federacije I sad je u PD bio samo FAF (koliko ja znam) i svaka im cast(i svaka dala !!!

Bit je u tome da je scena podjeljena htjeli mi to ili ne i na vama igracima je da to nebude tako al koliko vidim ni netrudite se !!!!

E sad nacionalnost kao sto sam rekao:
PUCA MI QRAC DALI SI,
SRBIN,MUSLIMAN,HRVAT .....AKO SI DOBAR KAO COVJEK,A AKO NISI PA DA SI MI RODJENI BRAT.....(ovo je moje misljenje a za ostale me zabole) a sto se tice CPL-a
-----------------------------------
2.00b CPL Europe Qualifier – Srbija i Crna Gora 2003 otvoren je za sve igrače bez obzira na njihovu narodnost, pol, ili rasu.

2.00c CPL Europe Qualifier – Srbija i Crna Gora 2003 je otvoren i za amatere i za profesionalne igrače, bez obzira na iskustva na turnirima ili udruženim sponsorstvima. Nije potrebno da su igrači pre učestvovali na CPL ili CPL Europe takmičenjima da bi se ovde mogli registrovati.

-----------------------------------

TAKVI BILI TAD A I SAD!!!

PoZ!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.