Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba Točak vol. 4 (rezime) BRUKA!!!

628 pregleda · 26 odgovora · otvorena 10.08.2011. u 01:48

Tema

Eh prošao još jedan G.ba Točak, pa da napišem rezime 

Kao prvo želio bih se svima izvinuti što je trebalo vako dugo da postavim temu, al' tolko nam je dobro bilo da nisam mogao naći riječi da opišem.

Eh vako, u nedelju (7.8.2011.) nađemo se ja i EXS oko 20 do 9 i krenemo lagano prema Vilisu tačnije prema 3. gimnaziji. Putem do tamo, svratimo do Amka kupimo po sokić i čumur (kontali gore roštiljat, a već smo ponjeli mrežu za roštilj) i dođemo kod 3. gimnazije oko 9 ili 5 do 9. Haj reko prvi smo sačekat ćemo ih. 9 i 10 nema nikoga, haj reko kasne, pola 10 nema nikoga (tad se trebalo krenut') 15 do 10 već smo popizdili pošto se još niko nije pojavio. Ka'e meni EXS da ćemo ih čekat do 10 i ako ne dođu je***i točak idemo kućama. Došlo 10 sati ne'a nikog, sjednemo na bajkove đirnemo jednom po Vilisu da vidimo imal koga, nije niko poznat bio i tako odemo kućama. Putem do naših kuća dogovorimo se da odemo roštiljat kod mene pošto nisam đabe čumur uz'o, dođemo kod mene zovnemo joša par ljudi i roštiljadu napravimo 

Eh sad zahvalio bih svima koji nisu došli  mrsko mi ih nabrajat, al' najviše zahvaljujem:
fireeu
R4MBOqu
DrawN
pošto su javili da neće doći.

Nisam ni kontao dizat temu za rezime pošto točka nije bilo, al' su mi neke osobe preporučile da dignem i da svi znaju jel bilo točka ili ne.

Sljedeći put ak' se bude išlo, ići ću al po jednim uslovom da nera_f bude organizator, za ostale me sad boli neka stvar.

Hvala.
Barem ste sve pojeli 

Ovo za Ramazan bilo?!

Ako jest onda si ti smotan,djes sad organizovat i nadat se da ce ti neko doc 
Drugari moji dragi, svakog cuda 3 dana dosta.
Promjenite rutu, idite na Vrelo Bosne, idite prema Igmanu. Na jezero, promjenite nesto...
Pa brate moj kako je neko mogao da stavi da hoce da ide i da do zadnje sekunde kaze da ide 100% i onda odjedom nedodje . Kofa neki gosti u 10 ujutro gdje to ima molim te.

Znalo se je da je ramazan niko nije morao da napise da hoce da dodje neka posti sta nas boli briga al nije treba da izradi al bas mangupski . Trebao je da javi npr ako nece da ide da javi noc prije .
A ne ovako. Cast pojedincima.
Sirutka je napisao/la:
Barem ste sve pojeli 

Ovo za Ramazan bilo?!

Ne poste svi :S, i onda što su neki rekli da će doći??? Kad i oni znaju da je Ramazan :S
mofo je napisao/la:
Drugari moji dragi, svakog cuda 3 dana dosta.
Promjenite rutu, idite na Vrelo Bosne, idite prema Igmanu. Na jezero, promjenite nesto...
Prošli put smo išli na Skakavac i bilo je dosta padanja i jedan lik dobio sunčanicu :S, i nismo mi neki sportisti pa da idemo neke malo dalje rute kao što je Igman.
A da sam rekao Vrelo Bosne rekli bi gdjes tamo sama ravnica, 'oćemo neki spust il' tako nešto.
Slabi organizatori :(
Bilo super, drama raje bilo, upoznao dosta novih ljudi.

Al' mozda sljedeci put!!
Aldin je napisao/la:
Slabi organizatori 
Jebiga nismo svi jaki , jacky prošli put organizovao sad kak' sam skontao bilo mu mrsko dizat temu :S nisam siguran
Pa ne mozes imati spust guzovace, iznajmite kombi vas 5-6 nek vas popne na vrh Igmana pa se spustite, i lagano svratite do vrela, pa prema gradu.. Uostalo nemora biti bike tura, jednostavno moze neko rostiljanje na Stojecevcu, poslije Ramazana, naravno.
Sirutka je napisao/la:
Barem ste sve pojeli 

Ovo za Ramazan bilo?!

Brate svi su znali da je Ramazan, i nisu se trebali javiti da ce ici. Btw koliko ja znam, naravno bez navrede prema muslimanima tu, ali koliko sam ja cuo ljudi smiju da jedu preko noci?
Prije svega mislim da ti treba autoritet da bi organizovao neki skup raje sa g.ba, vecina se javila onako iz sale (da ne kazem da nabiju par postova vise), drugo zasto ne bi isli na Vrelo Bosne, zar je toliko bitna ta uzbrdica i spust.
Sljedeci put fino se skupite otpedlajte negdje popite kafu, nije cilj da se umorite ko' hajvani, nego da se druzite ko sav ostali svijet.

@nera_f

Ne kazem da jesam il' nisam vozio spust, govorim o tome da se moze organizovati g.ba tocak i bez tog spusta, nekima taj spust i jeste bitan koji bajkaju redovno, ruku na srce malo je takvih ovdje.
Nego mogao je organizovati na vrelo 10-tak momaka, malo otpedlat sa njima, pa sljedeci put nesto vise i zahtjevnije organizovati.
Takodjer slazem se sa tobom sto se tice preuzimanje odgovornisti za ostale clanove, nije mala stvar nekoga povesti na Skakavac,Igman etc, tu treba neko iskusniji i stariji.
Lima je napisao/la:
Prije svega mislim da ti treba autoritet da bi organizovao neki skup raje sa g.ba, vecina se javila onako iz sale (da ne kazem da nabiju par postova vise), drugo zasto ne bi isli na Vrelo Bosne, zar je toliko bitna ta uzbrdica i spust.
Sljedeci put fino se skupite otpedlajte negdje popite kafu, nije cilj da se umorite ko' hajvani, nego da se druzite ko sav ostali svijet.

@nera_f

Ne kazem da jesam il' nisam vozio spust, govorim o tome da se moze organizovati g.ba tocak i bez tog spusta, nekima taj spust i jeste bitan koji bajkaju redovno, ruku na srce malo je takvih ovdje.
Nego mogao je organizovati na vrelo 10-tak momaka, malo otpedlat sa njima, pa sljedeci put nesto vise i zahtjevnije organizovati.
Takodjer slazem se sa tobom sto se tice preuzimanje odgovornisti za ostale clanove, nije mala stvar nekoga povesti na Skakavac,Igman etc, tu treba neko iskusniji i stariji.
Znam da treba autoritet za to i ne znam što sam dizao temu :S, al' bolje ikako neg nikako 
Mene iskreno zaboli k gdje će se ići, tu sam da se družim i upoznam raje, al' sam mislio da će neki likovi doći. Da se jedan pojavio, samo jedan, otišli bi na kafu il' nešto.
Lima je napisao/la:

@nera_f

Jesi li ikad vozio spust ? Nisi.
Da si vozio, znao bi zasto je to bitno i u cemu je car.
Cilj 'mojih tockova' je bilo zblizavanje raje, i prva dva tocka su bila u namjanju ruku fenomenalna. Svi samo pricaju a niko da se prihvati posla i oragnizuje nesto. Na g.ba kafe dolaze oni koji se vec znaju. Na g.ba kafama je velika razlika u godinama pa te kafe 'gube svoj smisao'. Na g.ba tockovima koje sam ja organizovao bili su ljudi razlicitih svatanja, razlicitih statusa na gamersu, ljudi u rasponu od 10 godine i sve je bilo odlicno.

Ja sam odlucio da ne organizujem nista vezano sa gamersom prvenstvoeno zbog svadje sa dijelom administracije, a druga stvar je to sto drugi put kad smo isli, niko nije slusao moje upute iako svi znaju da ja 'vozim bajk duze i ''''bolje''''' od ostalih'.

Meni ne pada na pamet da organizujem turu u kojoj se moze neko povrijediti, jer samom organizacijom ja na sebe preuzimam veliku odgovornosti... Ali ako bude zainteresiranih, mozemo ponoviti nesto slicno... Naravno, posle ramazana.

Daj aplauz da nisam dzabE pis'o !

Poz.

Post dobio aplauz od Limmaa

hahha al najjaci je EXS "ako ne dodju do 10 je***i tocak idemo kucama" ahahahha

btw eto barem ste rostiljali i cevapi nisu propali 8-)
Samo me nervira što napišu dolazim 100% hu ha, a onda na kraju ni traga ni glasa od njih kad se treba ići. Znači samo nabijaju postove.
Ja iskreno bih išao da se ide recimo na Igman ili na vrelo bosne jer sam iz Hadžića i ne mogu ići na Trebevič ili gdje već idete jer dok bih došao do Ilidže crko bi a ne kamoli do gore.
Ako nećete ići jednostavno zaobiđete temu i AllahImaNet.
Pozdrav

Post dobio aplauz od nermin

420 je napisao/la:
Samo me nervira što napišu dolazim 100% hu ha, a onda na kraju ni traga ni glasa od njih kad se treba ići. Znači samo nabijaju postove.
Ja iskreno bih išao da se ide recimo na Igman ili na vrelo bosne jer sam iz Hadžića i ne mogu ići na Trebevič ili gdje već idete jer dok bih došao do Ilidže crko bi a ne kamoli do gore.
Ako nećete ići jednostavno zaobiđete temu i AllahImaNet.
Pozdrav
Ja bih takve kaznio na neki 'mini' ban, mozda 2-3 dana ( nez tacno da li postoji opcija bana na 3 dana, ali ugl znate na sta mislim)
mozda je malo rigorozno, ali da vide da je to malo ozbiljnije, i kako je tom covjeku koji je to sve organizovao i potrudio se, na kraju vi ga ispalite 
Možes mi odmah opalit samar posto nisam dosao a rekao sam da cu doci!!
Ustao sam oko pola 8 i mrsko mi je bilo krenuti iz Vogosce jer sam bio ne naspavan,a i dugo treba pedalat .Bio sam skroz nikakav :S
Htio bih da se izvinem momcima koji cu dosli i uzalud me cekali :(:(

Post dobio šamar od Limmaa

Stvarno sramota Bogami
A vama svaka čast što ste došli i što ste čekali od 9h do 10h i što bar vi niste imali prste u upropaštavanju točka :/..

Sljedeći točak - pamet u glavu ko organizuje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.