Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cs -cl_flushentitypacket

236 pregleda · 19 odgovora · otvorena 09.08.2011. u 23:47

Znači Dobar dan !

Znači imam problem sa csom u desnom gornjem uglu mi se pojavi cl_entitypacket i laga nenormalno ...Internet je uredu koristim game booster ,rate-vi podeseni !!! HELP !
Koji net koristiš  ,ako koristiš telemach i imaš modem ariis do modema je.
reoN1 je napisao/la:
Koji net koristiš ??? ,ako koristiš telemach i imaš modem ariis do modema je.
Hs - flat internet modem: Scientific Atlanta
Nema veze koji net koristi, za svaki je ovo problem do konekcije ;)
I da ovakvih poput tebe još uvijek postoji ..

Post dobio aplauz od pN

vjerovatno koristis os win7.. imao sam isti komp i kada prikljucim stari komp na istom netu ne pojavljuje mi se.. i odnjeo novi komp da mi xp instaliraju vratio sve normala ne pojavljuje se
Pusti ove što lupetaju kakav modem kakvo što nego samo virusi. I ja sam radio kojekakva sranja da to riješim ali samo skenirao računar imao 44444 virusa obrisao ih i sve normalno bilo. 
simba je napisao/la:
Pusti ove što lupetaju kakav modem kakvo što nego samo virusi. I ja sam radio kojekakva sranja da to riješim ali samo skenirao računar imao 44444 virusa obrisao ih i sve normalno bilo. ;)
Ma skenirao sam i ja brisao sve moguce nema ni jednog virusa al opet :(
come je napisao/la:
Ma skenirao sam i ja brisao sve moguce nema ni jednog virusa al opet 
E ne znam onda ja sam tako riješio problem 
xplOsiON je napisao/la:

probaj to ugasit..
Ne radi :*
Jel igraš na steamu il na običnom csu meni se dešavalo da se to pojavi na steamu a na običnom normlano ide .
cheezie je napisao/la:
Jel igraš na steamu il na običnom csu meni se dešavalo da se to pojavi na steamu a na običnom normlano ide .
Steam .....Aj probat cu i to ;)
Ja postavio istu temu prije 3 tjedna , samo su postove nabijali sa glupim izjavama.Očistio ga čitavog(formatiro) i sad je ok.
come je napisao/la:
pa jeli ti w7, ako jeste onda je do OSistema,ins XP

:)
come je napisao/la:
ping 25 download speed:5.10 upload speed:0.47 :)
squar1 je napisao/la:
pa jeli ti w7, ako jeste onda je do OSistema,ins XP

:)
Kakve veze ima to sto koristi Win7? Daj ne lupetajte mnogo, ja igram CS preko Steama na Win7, preko WIRELESS konekcije i nemam problema... Do ISP-a je definitivno.
come je napisao/la:
ping 25 download speed:5.10 upload speed:0.47 
Boli njega za tražilicu :3

Ovaj. Pogledaj jesu li ti dobro instalirani driveri od grafičke, jer na win7 se driveri automatski instaliraju, možda mu nisu dobro sjeli od grafičke.
KRY1337 je napisao/la:
Kakve veze ima to sto koristi Win7? Daj ne lupetajte mnogo, ja igram CS preko Steama na Win7, preko WIRELESS konekcije i nemam problema... Do ISP-a je definitivno.
Nezz ja sam imao w7, ping stalno 100+, nakon sto sam vratio xp ping mi je bio 15+ ,zato sam mu rekao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.