Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba MM Contest v3 - Round 2 Glasanje

1.268 pregleda · 38 odgovora · otvorena 08.08.2011. u 13:27

Pozdrav,

Evo dosao je i kraj treceg Gamers.ba MovieMaking Contest. Izvinjavam se sto sam zakasnio sa glasanjem dva dana, bilo je iz privatnih razloga, ko hoce rado cu mu reci preko Guestbooka ili putem privatnoj poruci.

Nvm sad to, u druga runda produzili su 3 moviemakera sa najvise glasova u proslu rundu, i u drugu rundu su radili overedite.

JOS OD SADA DA NAPOMENEM, DA AKO NEKO KAZE DA SE NE VIDU FRAGOVE, DOBICE SAMAR I VIDECU ZA NEKA VECA SANKCIJA. U OVOJ RUNDI NE OCJENUJETE FRAGOVE, CIJELA POENTA JE KOLIKO DOBRO JE MOVIEMAKER ODRADIO OVEREDIT.

A klipove su sledece:

Rad #1

Pjesma:
Bring me the Horizon - Blessed with a Curse

Rad #2

Pjesma:
65DaysOfStatic - Aren't We All Running

Rad #3

Pjesme:
BMTH - The Sadness Will Never End (Skrillex Remix)
BMTH - Chelsea Smile
Hopes Die Last - Firework (Katy Perry Cover)

Ostavite komentar za koji rad dajete vas glas, naravno sa obrazlozenjem zasto bas taj rad. Svaki post koji sadrzi samo glas bez neki opis klipa bice osamaren.

Sretno svima,

krypton @ Gaming Movies podforum
Glasam za Rad pod brojem 1

Nekako mi izgleda najbolje
Sync dobar
Pjesma i boje odlicno uklopljene
Fragovi dobri 8-)
glasam za rad 3

Sync prejako urađen
kamere dobre
boje mi se sviđaju
efekti super
fragovi super
Moj glas za rad broj 3!

Nije mi se kod njega malo svidilo što su pretamne boje ali je dosta bolji od ostalih , sick fragovi , dobre kamere , dobra muzika samo da su boje malo bolje .
Glasam za rad broj 1. Movei je predobro odrađen i daleko ispred ova dva. Po bojama po kamerama i po fragovima i sve se razlikuje i čini ga boljim
Moja glas ide za rad pod rednim brojem 1.
Boje,frag,muzika,sync sve je super ukomponovano (Y)
Meni je najbolji rad pod brojem 5.
Savršene boje,savršen sync,extra fragovi.
Glasi ide radu br.1

+ Boje odlicne
+ Sync jako dobar
+ Muzika solidna , mada je mogla biti i bolja

gl
Dvoumila sam se oko 1. i 3. rada, ali nakon što sam drugi put pogledala, ipak mi se više svidio 1.rad. Znači.

Glas ide 1.radu.

Nekako mi je ljepše ukomponirano, ljepše mi izgleda kao neka cjelina, i glazba i efekti i fragovi.
Nisam se dvoumio, glas ide za broj 3.
Boje i sync su odlicne, kao i sve ostalo.

Sto se tice prvog rada, bazirao se na 80% tutoriale, nema nista svoje.

+ boje odlične.
+ sync dobar.
+ efekti također odlični.
- muzika, nije mi se nešto posebno svidjela.
+ fragovi.
glasam za 1 rad
Veoma dobar sync,odlične boje,sjajni efekti,solidna muzika i dobri fragovi.Ubedljivo najbolji od ova tri rada
Glas ide za 1# rad . Nekako je sve predobro uklopljeno , camera , sync , fragovi sve !
Ehh vako glasam za rad br.1

Znaci sve uklopljeno , boje prejake , sync preeejak , muzika odgovara bojama , prejaki efekti =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.