Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Poredak Godina na gba

945 pregleda · 22 odgovora · otvorena 07.08.2011. u 17:04

Pozdrav gejmerii

Inspirisan xE0Novom temom u vezi godina odlučio sam i ja da dignem jednu jer se sajt u 4godine drastično promjenio i stigla su nova lica.

Digao sam anketu jer me zanima koliko omladine a koliko ozbiljnijih članova ima.
Molio bih da odgovarate iskreno jer nema potreba da lazete niko ne zna medju kojima ste.

Nadam se da podržavate ovo i da će se ovo ponoviti još koji put
StrikerHAVEN je napisao/la:
Vidis da ti se um nije razvio, ne kontas sta sam ti hteo reci
ironija
xxxk je napisao/la:
ironija
Imas 5 godina : Tata zna sve. 8 godina : Tata najbolji drug. 12 godina : Tata ne zna sve. 14 godina : Tata ne zna nista. 16 godina : Tata te smara. ......18 godina : Tata nije moderan. 25 godina : Tata mozda zna sve. 35 godina : Pitam tatu pre nego sto nesto odlucim. 45 godina : Pitam se sta bi mi tata sad rekao. 65 godina : Voleo bi da je tata tu da mi da savet. ?
StrikerHAVEN je napisao/la:
Imas 5 godina : Tata zna sve. 8 godina : Tata najbolji drug. 12 godina : Tata ne zna sve. 14 godina : Tata ne zna nista. 16 godina : Tata te smara. ......18 godina : Tata nije moderan. 25 godina : Tata mozda zna sve. 35 godina : Pitam tatu pre nego sto nesto odlucim. 45 godina : Pitam se sta bi mi tata sad rekao. 65 godina : Voleo bi da je tata tu da mi da savet. ?
to je život običnog čovjeka , pubertet djelovo , sasvim je to normalno.Jednostavno jedno razdoblje koje većinu zahvati.Um caruje
Nisu oni napačeni , nego ti jer ih krivo gledaš jer su se poslje tebe rodili.Al' super , to je mentalitet gamersa , sve se svelo na godine , debili.Bitan je um.
xxxk je napisao/la:
Nisu oni napačeni , nego ti jer ih krivo gledaš jer su se poslje tebe rodili.Al' super , to je mentalitet gamersa , sve se svelo na godine , debili.Bitan je um.
koga ja brate krivo gledam ? cinjenica je ta da svaki clan koji je online na g.ba od jutra do mraka nema vise od 16 god i tako iz dana u dan, i ti meni kazes da je to krivo gledano ? u tim godinama ja sam visio po dvoristima igrajuci lopte i kojekakvih igri sa rajom, i vjeruj mi dao bi sve da se vratim o5 u taj period to isto dvoriste koje je u moje doba bilo krcato raje, sad je krcato samo duhova... nema nikog, osim ako ona djeca nemaju fizicko pa odigraju eto zato sto im uciteljica tako kaze -.-" i to je postalo sasvim normalno...
Imam 16 i po' godina , u 12. mjesecu je 17
Imam šesnaest godina i to nije mjerilo ponašanja jedno kad se razgleda broj
22 u novembru!

[color=red]Mudrost dolazi sa godinama[/color]
Rođen 4. aprila 1995. ... Dakle, imam 16 i po godina

ps: iznenadio me je rezultat ankete :O Zar imamo TOLIKO punoljetnih članova? Ne bih rekao. Garant su neki tipovi glasali za +18 onako bezveze
Imam 17 godina napunio 25.5.2011 sad ce brzo 18
Lockerz je napisao/la:
koga ja brate krivo gledam ? cinjenica je ta da svaki clan koji je online na g.ba od jutra do mraka nema vise od 16 god i tako iz dana u dan, i ti meni kazes da je to krivo gledano ? u tim godinama ja sam visio po dvoristima igrajuci lopte i kojekakvih igri sa rajom, i vjeruj mi dao bi sve da se vratim o5 u taj period to isto dvoriste koje je u moje doba bilo krcato raje, sad je krcato samo duhova... nema nikog, osim ako ona djeca nemaju fizicko pa odigraju eto zato sto im uciteljica tako kaze -.-" i to je postalo sasvim normalno...
znam o čemu govoriš , isto to se i meni dešava , al' to nije razlog da sve maloljetne osobe proglasiš maloumnim.Vrijeme je tehnološko , jebiga.
xxxk je napisao/la:
znam o čemu govoriš , isto to se i meni dešava , al' to nije razlog da sve maloljetne osobe proglasiš maloumnim.Vrijeme je tehnološko , jebiga.
pa i nisam reko da su maloumni, nego samo napaceni napaceni opcenito igrama i PC-om... al ok valjda ce se nekad i oni opametit
Lockerz je napisao/la:
pa i nisam reko da su maloumni, nego samo napaceni napaceni opcenito igrama i PC-om... al ok valjda ce se nekad i oni opametit
bolje nolajf nego droga
15 godina. U decembru punim 16.

- Svi ste pozvani!
Imam sedamnest brate, ali moj um je stariji, i kako sam stariji postajem sve žilaviji.

#SWAG
Imam 15 godina...samo to nije omjer mog znanja,ponasanja i pameti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.