Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Procjena Rolex-a?

619 pregleda · 21 odgovor · otvorena 05.08.2011. u 21:37

Znaci imam jednog jarana koji je dobio sat ukraden iz Njemacke.. Uglavnom sat je original Rolex, i ima preko bijelo zlato.. Problem je jedino sto mu fali ona jedna rucka strana kako se kaze, onaj kais.. Nisam bas upucen u satove.. Zanima me ako ima neko iskusan ovdje sto se tiche prodaje i toga, i da li bi se to moglo gdje unovcit ? Mozda u zlatari ili negdje ? Jer je sat 100% original..

evo i slika

Molit cu bez hejterskih postova i gluposti. Coffe shop, pusa 
Jer je mobitel 100% original..  

Ma slabo,jer kako i sam kazes fali ti to osim ako ti se na temu ne javi neko ko je imao slicnog iskustva neces moci dobiti neke bolje informacije,osim da odes i probas 
To spammeri, sestre vam spomenem.

Post dobio šamar od Limmaa

Ja kako sam u školi učio bjelo zlato ne postoji.
To što mi zovemo bjelo zlato,to je druga stvar, to je platina.

Tako sam učio,jel tačno ili NE! bmk 
Moze pokusati u nekoj zlatari ili nekoj radnji koja otkupljue satove (mada , s obzirom da ce vjerovatno otkupiti sat bez tog drugog kaisa da tako kazem) ali vjerovatno ce mu traziti neki racun ili slicno jer takvi satovi se ne otkuplju svaki dan, trebat ce mu neko pokrice.
Ma možeš ga unovčiti , odeš ko satara i on ti to procijeni i ako ćeš prodati prodaš . 
Lima je napisao/la:
Moze pokusati u nekoj zlatari ili nekoj radnji koja otkupljue satove (mada , s obzirom da ce vjerovatno otkupiti sat bez tog drugog kaisa da tako kazem) ali vjerovatno ce mu traziti neki racun ili slicno jer takvi satovi se ne otkuplju svaki dan, trebat ce mu neko pokrice.
Ku**c palac ja dobio za sat s pozlatom 730KM niko nista nije trazio 
Koliko trazis para za sat??? ja sam mazno prije 1-2 godina isto rolexa od neke svabice isti problem u toku skidanja puce kajs :) al sam ga utopio i bez kajsa...

koja para?
Znaci moglo bi se nesto sredit.. Sta mislite odprilike koliko se moze dobit za ovo?
slize je napisao/la:
Ma možeš ga unovčiti , odeš ko satara i on ti to procijeni i ako ćeš prodati prodaš . 
" SATAR "  hahahahahahahaha  " SAHDZIJA " j**o te tako se kaze ..

btw uzece ti 200 st0je dok ti stavi narukvicu , tesko da ce nac istu takvu .. cim je razlicito odmah to nije to.

@ Casrsija , svaki sahdzija ce ti qpit ako vrijedi jer ce ga on prodat 10 x vise 

ay b0k
Hos` se mijenjat za Swatch-ov sat Helou Kiti, `oce stari da kupi "dadne" ti jos polovan akumulator? 

Post dobio šamar od KillaOR

Nebi trebalo biti teško naći drugu stranu kaiša, jer pošto je bijelo zlato a ono se ne razlikuje od niklovanih metala.Probaj kod Sahadžija sa Čarsije oni toga imaju na milione.Da sam ja na tvom mjestu ja sat ne bih mjenjao niti prodavao jer je kul nosati rolex na ruci :$.

btw. Kada budeš mjenjao nemoj reći ukraden sat jbga ne znaš kakav je narod. 

Gl sa tim
TEZAK SLUCAJ NEVJERUJEM DA MOZES DOBITI 50KM ZA TO A DA POPRAVLJAS NEISPLATI SE JER JE OSTECEN NA NAJGOREM MJESTU MOZES GA POKLONIIT NEKOM KO GA MOZE POPRAVITI
Moras biti retardiran da nekom pominjes sestre radi nekog foruma ili slicnih stvari :r
AlienzZ je napisao/la:
Znaci moglo bi se nesto sredit.. Sta mislite odprilike koliko se moze dobit za ovo?
Možeš dobit', a i dobit ćeš ban zbog tih sestara maloumniče jedan .
Ako je kao sto kazes 100% original mozes uzeti par hiljada 
je napisao/la:
Moras biti retardiran da nekom pominjes sestre radi nekog foruma ili slicnih stvari 
Samo sam ih spomenuo, to moze biti u pozitivnom/negativnom smislu, zavisi od zelja pisca istog.
Stvarno postavljas glupa pitanja. Imas original Rolex sat u ruci , i ti pitas koliko mozes dobiti za njega. 3-4 hiljade mozes dobiti bez ovog remena kaisa kako vec.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.