Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

iPhone 4 sync

313 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.08.2011. u 21:33

Pozdrav,

Eh ovako. Imam ogroman problem sa iPhone 4. Zna li iko jeli moguce updateovat frimware a da ne ide preko iTune jer ne znam neki password za povezivanje iPhona sa iTune? Treba mi 4.3.5 verzija...

Hvala unaprijed.
itunes ti mora radit druze,druge ti nema,kakav crni pasword,ne treba ti nikakav pasword da bi uradio update sa itunesom,to si ti nesto cackao
mersimthebody je napisao/la:
itunes ti mora radit druze,druge ti nema,kakav crni pasword,ne treba ti nikakav pasword da bi uradio update sa itunesom,to si ti nesto cackao

To je problem druze.
LinuX je napisao/la:

To je problem druze.
1.Probaj reinstall-irati Itunes.

2.Probaj resetovati .

3.Ubaci u Recovery Mod

Uputstvo:

1. UkluÄŠ¤ite iTunes i poveč¹č¾ite telefon preko kabla

2. Pritisnite i drč¹č¾ite  ›home ¥ dugme na dnu i  ›Sleep/Wake/Lock ¥ dugme na vrhu u isto vreme taÄŠ¤no 10 sekundi.

3. Nakon 10 sekundi pustite  ›sleep/wake/lock ¥ gdugme ali nastavite da drč¹č¾ite  ›home ¥ dugme sve dok ne dobijete ovu poruku na iTunes-u:

4. Ako uspe蹎no udjete u DFU mod, ekran će ostati crn kao da iPhone nije upaljen. Ni蹎ta neće biti prikazano na ekranu. Jedina indikacija da ste uspeli je ova poruka od iTunes-a. Ako vidite iTunes logo i kabal onda ste u normalnom recovery modu i niste uspeli ući u DFU mod.

I ewo i ovo sam nasao na Apple-ovom siteu:

https://discussions.apple.com/thread/2004077?start=0&tstart=0

I ovo:

https://discussions.apple.com/message/9736261?messageID=9736261&amp%3b#9736261
Ja znam dekodirati iphone tj promjeniti software javi se na pm.
mersimthebody je napisao/la:
ubaci ga u recovery mode i mora da radi druze ;)
ev ti video kako ces to da uradis
http://www.youtube.com/watch?v=rm2D7-PCTaw
E nista druze.. opet trazi passcode. Znaci krene dobro, dodje na odredjeni postotak i onda prilikom update-a izadje sam iz recovery moda iskoci mi ovaj passcode error. :( ...

Ajde ljudi surfajte pomazite :p !!!
LinuX je napisao/la:
E nista druze.. opet trazi passcode. Znaci krene dobro, dodje na odredjeni postotak i onda prilikom update-a izadje sam iz recovery moda iskoci mi ovaj passcode error.  ...

Ajde ljudi surfajte pomazite :p !!!
nista onda nemogu ti pomoci,eto javio ti se nermin kaze da zna promjenit,cudno mi kako neznas pasword to uzeo polovan telefon il sta?
1. Sta ce ti 4.3.5 kad nema jos JB za taj soft ?

2. Probaj reinstaliranjem iTunes-a .

3. 99% da je ta cetvorka ukradena i neko je zakljucao sifrom preko FMI tako da ces ga vjerovatno rastavit i prodat u Servis za dijelove .
gdje si kupio iPhone ?

javi se onome koji ti je prodao da ti da tu šifru, velika je mogućnost da je taj iPhone ukraden ili slično.
Torque je napisao/la:
1. Sta ce ti 4.3.5 kad nema jos JB za taj soft ?

2. Probaj reinstaliranjem iTunes-a .

3. 99% da je ta cetvorka ukradena i neko je zakljucao sifrom preko FMI tako da ces ga vjerovatno rastavit i prodat u Servis za dijelove .
Izgleda da je ta treca opsicja..... Vratit cu ga danas ..

Hvala svima na pomoci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.