Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC] G.ba Grey&Blue

144 pregleda · 10 odgovora · otvorena 31.07.2011. u 14:09

Eo uradio sam neki novi skin , ako valja mogu i kodirat nije frka zanimaju me vaša mišljenja.

Sistem ocjenjivanja

Meni se sviđa, nema šta

Imaš li ti oči ili su ti otišle dok si ovo pravio. Ja ne mogu u sliku gledat duže od 5 sekundi, a da skin stavim sebi takav? Prejake boje, treba biti nešto lagano da možeš čitav dan gledati, a ne ko da sam na koridi.

Post dobio aplauz od nermin

¸

Pa brate nismo na likovnom da se igramo sa bojama kao ces pravit napravi da ima nekog smisla a ne sve u drugoj boji (
420risk je napisao/la:

Imaš li ti oči ili su ti otišle dok si ovo pravio. Ja ne mogu u sliku gledat duže od 5 sekundi, a da skin stavim sebi takav? Prejake boje, treba biti nešto lagano da možeš čitav dan gledati, a ne ko da sam na koridi.
Otišle mi dok sam pravio.
anaiisART je napisao/la:
Otišle mi dok sam pravio.
Brate ovo je šteta boja hahahahhahahah
420risk je napisao/la:
Brate ovo je šteta boja hahahahhahahah
Imam .psd pa mogu mjenjat next je pink , purple itd.
Meni se iskreno ne sviđa.

(Y) za trud, ali nikad ne bih koristio ovaj skin.

Neke od zamjerki su ogroman font, neusklađene boje (kao što već neko reče - treba biti nešto od čega nećeš bježati, nego što možeš gledati čitav dan). Također mi se ne sviđa što je ovaj 'User menu' ovako ogroman, pola početne stranice zauzme.

Post dobio aplauz od nermin

BRATEEEEEEEEE

Slušaj, šta da ti kazem brate.. preloše je da se iskodira, boje nisi uskladio, znaci ubijaju kad gledaš, trebaš nešto naći bolje, iskombinuj probaj, da bude raj za oči . i nisi trebao stajlove ove koristit, moze ti to sve pomocu obicnih boja i gradienta uraditi. Samo radi više, čitaj tutove u vezi web dizajna i unaprijedit ćeš se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.