Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Omiljeni citati

592 pregleda · 53 odgovora · otvorena 26.07.2011. u 01:51

Evo, dosadno, pa reko da otvorim temu.
Dakle, vrlo je jasno.
Koji su to vaši omiljeni citati iz filmova,knjiga,igrica etc. : )

Moji su :
"You wanna fuck with me? Okay. You wanna play rough? Okay. Say hello to my little friend!" - Tony Montana (Scarface,1983) kada Tony puca iz one puške sa onim "Grenade Launcherom" : )

"Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction." - Bob Marley

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who i'm not." - Kurt Cobain

"Everything negative - pressure, challenges - is all an opportunity for me to rise. " - Kobe Bryant - citat koji mi je dizao moral prije svake utakmice !
This is Sparta!

Iz Filma 300

C/P jer se nisam mogao sjetiti cijelog iz Knjige koja govori o Nostradamusovim proračanstvima

U ZEMLJU IZLAZEĆEG SUNCA BIĆE VELIKA VATRA,
BUKA I SVJETLOST NA SJEVER UZ HUKU:
U KRUGU SMRT SVE ŽIVO SATRA.
GLAD, JAUCI, I KRICI UZ OGNJENU BUKU.
(Hirošima i Nagasaki) II/91
"Želite li znati što Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao." - Dorothy Parker

"Be prepared for the worst, But expect the best" - Xzibit

"U svakoj tuči, pravi drugari se prvi upoznaju" - Ajzea
Svaki čovjek je dijete svojih postupaka." Peter Rosegge
Ebu_ je napisao/la:
"Želite li znati što Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao." - Dorothy Parker

"Be prepared for the worst, But expect the best" - Xzibit

+1

I ja sam za ovu negdje procitao ;)
aldyn je napisao/la:

+1

I ja sam za ovu negdje procitao
Pročitao ? AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH

http://www.youtube.com/watch?v=m6q_8i3xfao
"When you get the money, you get the power, when you get the power, you get the women." - Tony Montana

"Unfortunate for you, this makes me your God" - Tony Kakko/pjesma Sonate Arctice; Don't say a Word
"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft."
Bill Gates

Et' nije neki ali svidja mi se

Dokaz da nije sve u ucenju
Tj. jeste u ucenju, ali ima tu i drugih faktora
Čuveni Meša Selimović

Čovjek se navikne na svaki smrad.

Ja uvjek kažem: neka nije gore.

" With great power, comes great responsibility" - Stan Lee

Mislim, to mi je najdraži citat ikad :)
Što ne boli to nije život, sto ne prolazi to nije sreća. Ivo Andric

Post dobio aplauz od KilluminAti

"Mnogo je ljudi, rijedak je čovjek" - Kineska poslovica
"Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže"

Prva definitivno objasnjava danasnji vakat, pogotovo u nasim krajevima. Cesto se sluzimo onim:"Neka komsiji crnke krava.", zavist i ljubomora su sve vise prisutni u nasem drustvu, da li je to zbog mentaliteta, minulog rata, nisam dovoljno strucan da odgovorim.

Druga, jedna od onih koje ti posluze svakodnevno, drzim se ovoga u zivotu, i vjerujte nisam niti jednom zazalio. Ko razmisli o ovoj poslovici, shvatit ce njenu svrhu.
Volim dakle postojim.
Mume je napisao/la:
Power is nothing , without control ...
to je onaj slogan od Pirelli guma:D:D:D:D:D:D:D
Ovaj BICEPS je najmanje od tegova, to je od trčanja
- Kristijan Golubović
Velikim se Bogom kunemo, da robovi biti necemo!
Alija Izetbegovic

I spent a lot of my money on booze, womens and fast cars - the rest I just squandered. George Best

Mislim smiješno mi je.

Onima koji neće da vjeruju doista je svejedno - opominjao ih ti ili ne opominjao - oni neće vjerovati. Al-Baqara

"Ja samo želim da učinim Dobro koliko mogu, a Uspjeh moja zavisi od ALLAHA, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam" (Hud,88.)

„A pouku samo razumom obdareni primaju.“ (Er-Rad, 19)

Allahov Poslanik, sallallahu alejhi we sellem, rekao: “Doci ce dan kada ce vama zavladati vladari manjkave inteligencije. Oni ce najgore ljude postaviti za svoje savjetnike. Nece voditi brigu o pravovremenom obavljanju namaza. Niko od vas, ko ovo vidi, ne smije biti njihov rukovodilac, policajac, naplacivac (ubirac), niti riznicar (blagajnik).“

Čitava pjesma Škabo - Ku**e, ali evo izdvojit ću:
Patetična strofa s ove vremenske distance, čista glupost braću brzo pretvara u strance. Jedna ljubav, drugarstvo, svi zajedno, rispekt, na papiru mrtva riječ, sve to mačku o rep. :)
" Dragovich, Kravchenko all must die."- Call of Duty Black Ops

"Bond, James Bond" - James Bond Serijal

"I'll be back!" - Terminator

Toliko od mene.
Ima ih mnogo, većinom gotovim one citate iz pjesama, tako da cu postavit par omiljenih

"They say music can alter moves and talk to you.Well can it load a gunup for you and cock it to?" Eminem

"They wanna hang us, see us dead and enslave us, keep us trapped in the same place were raised in, then they wonder why we act so outrageous" Dr.Dre

"They say you can never repay the price for takin´ a man´s life, I´m in debt with Christ, I done did that twice" 50 cent
Free your mind...and your ass will follow - George Clinton

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.