Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] rason (Digital painting)

263 pregleda · 21 odgovor · otvorena 25.07.2011. u 02:49

Pozz ppl.
U ovoj temi postavljam sasvim drugacije radove, nema vise sigova zasad  . Prekjucer sam se poceo baviti digital paintingom .

Uradio sam ova 2 rada. Imajte u vidu da su mi ovo prvi radovi ove vrste.Nije radjeno s tabletom(za one koje ne znaju ne mislim na tablet kao samsung galaxy nego graphics tablet ona ploca s olovkom umjesto misa koju planiram kupit ako negdje nadjem  ) nego s misem .

Evo kako je to ispalo  .

#2 The saucer's/wizard's moon 

-Ocjene:

Malo sam se prepao te tvoje trebe isto vanda , dotjraj malo boje

Nakav ludi mađioniđar iz searcha .

Sve u svemu

anaiisART je napisao/la:
Malo sam se prepao te tvoje trebe isto vanda , dotjraj malo boje

Nakav ludi mađioniđar iz searcha .

Sve u svemu

madjionicar iz searcha  

Sta cu ja takva je bila cura  , a boje cu skontat kasnije mal o bolje pa tek 1 dan ovo radim 
rason je napisao/la:
madjionicar iz searcha  

Sta cu ja takva je bila cura  , a boje cu skontat kasnije mal o bolje pa tek 1 dan ovo radim 
To ti je ovaj

merlin ba ludi
anaiisART je napisao/la:
To ti je ovaj

merlin ba ludi
aa merlin hahahh  gdje ga se sjeti 

Like the wizard one ^^

Svidjaju mi se, jos ako je istina sto kazes da su prvi, samo udri za mjesec ce biti jos bolji.
Frisk je napisao/la:

Svidjaju mi se, jos ako je istina sto kazes da su prvi, samo udri za mjesec ce biti jos bolji.
Jesu prvi nisam nista slicno prije radio 
Nema Boga osim Boga Allah i Muhammed a.s. je Njegov rob i Njegov poslanik.

Neka je hvala Stvaraocu svih svjetova, znanog i neznanog, dokučivog i nedokučivog.

Njegova milost je neograničena i ljepota nezamisliva.

Svako biće ili predmet ima svoj nazvi odnosno ime, sve što čovjek poznaje ima svoj pojam koji ga određuje onakvim kakvim ono jeste. Allaha određuju i opisuju njegova lijepa imena kojih ima devedeset i devet te Njegovi sifati.

U klasičnoj isl.literaturi velik se značaj daje razumjevanju Božijih imena i Njegovih Sifata(svojstava,atributa).

Božija imena i sifati su dvije odvojene cjeline ali u krajnjem bitno usko povezane jer opisuju Allaha u njegovom postojanju.

Njegova veličina je prevelika da bi je čovjek mogao razumom dokučiti, čovjek zna samo onoliko koliko mu je Bog dao da zna o Njemu, ljudsko znanje je ograničeno a Allah sve zna.

dobro je ali nije nista posebno , 3 zvjezdice od mene

Merlin dobar, al' curu si nacrtao k'o karton, tako mi djeluje nekako. 
Merlin wizard? aaaa 6. razred 

enivej nisu neki radovi:

KIU

Ne bih puno kometarisao ovo jer si još uvijek početnik. Mislim da i sam znaš koje bi greške trebao ispraviti. Ali sigurno trebaš nastaviti sa ovim. Samo ti je bitno da imaš zanimljivih ideja. Ako ćeš crtati nešto što je već 100 puta viđeno onda nema fajde od toga. Treba biti kreativan kad su u pitanju radovi ovakve vrste.
Btw ne znam je l' te vara sjećanje il' te varaju oči, al' ova cura... OMG :D:D
Prejako posebno djevojka sljedeći put potrudi se još 

Zbog drugog rada, jak drama 
Fini radovi, mada mi se vise svidja drugi... ali zasluzena ocjena :

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.