Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SRETAN BOZIC !!!

1.011 pregleda · 65 odgovora · otvorena 24.12.2006. u 10:01

Sretan Bozic svim vjernicima katolicke vjeroispovjedi. Nek ga svi docekaju u rodbinskoj atmosferi i nek se dobro napiju
Hwala vam od srca..
I od mene sve najbolje svim katolicima, puno uzivancije, loodila, pica, droge, picaka
Fakat, pa sta ako je dan ranije, mnogi svakako radi bozica nece biti na gamersu sutra, pa bolje da sad vide, a i svakako to ide dan ranije, na sam bozic i dan poslije eventualno...bas ste cjepidlake...

Hvala na cestitkama i sretan bozic...
Posto necemo biti sutra prisebni, sretan Bozic svim GAMERS.ba katolicima danas
hvala, svakako.

cestit bozic svima koji ga slave.

lom vecheras , pa na ponochku

Hvala svima i Sretan Bajram svim Vjernicima muslimanske vjere koji dolazi za 6 dana
Cestit Bozic
Sretan Bozic onima koji ga slave
               shejtan je napisao/la:
Hwala vam od srca..

Puno se debilis u zadnje vrijeme ... sha mislis dal je to tako ?

btw : sretni praznici !
               celer0n je napisao/la:
Sto je se zejebo? Ako se on danas zajebo, onda se federalna, bosanska, srpska tv davno zajebale i sve lokalne tv i radio stanice, odkad oni cestitaju bozic i novu godinu.. smjesni ste ba.. Pa svaki praznik u svijetu se ranije cestita, pa zasto ne i bozic.

btw> Sretan bozic, bajram i nova godina svima onima koji slave ove praznike. Provedite ih u miru, blagostanju..

Upravu si. Svaki praznik se cestita ranije pa tako i Bozic.
Sve najbolje
               bok1 je napisao/la:
Puno se debilis u zadnje vrijeme ... sha mislis dal je to tako ?

btw : sretni praznici !

Boli tebe ona stvar sta ja radim i kako se ja ponasam... ne govorim ni ja tebi kako se ti ponasas zato ostavi me na miru ok
Pridruzujem se cestitkama!!
Sretan Bozic svim krscanima i onim koji nisu krscani SRETAn BOZIC i BOZICNI LAGDANI

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.