Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Koju igru najviše priželjkujete ?

493 pregleda · 40 odgovora · otvorena 21.07.2011. u 21:35

Pozdrav svima .

Evo, odlučio sam da postavim jednu diskusiju čisto da vidim koju igru najviše očekujete ove i naredne godine.

Izbor je veliki, te nas ove godine očekuju veoma interesantne igre.

Što se mene tiče, najviše očekujem Assassin's Creed serijal, koji izlazi 15. Novembra ove godine kako su najavili, te s' nestrpljenjem očekujem novi Batman : Arkham City, Hitman : Absolution i mnoge igre koje nas čekaju.

Na vama je red da se izjasnite, da li će to biti Batman, Assassin's Creed, Bioshock, Hitman, ili slično, birajte, jer kako sam rekao izbor je veliki, i znam da će vas makar jedna, a bit' će ih sigurno i više igara pozitivno iznenaditi .

Također pogledajte ovu temu, za one koje su je propustili, a radi se o najavi igara koje su došle sa E3 sajma :

Igre koje nam donosi E3 sajam 2011
PES 2012 naravno .
Veliki sam njihov fan. Igram sokera pretežno u igraoni sa rajom. Dok kući igram ponekad (vrlo rijetko) master ligu i slično.
Jedva čekam novi Assassin's Creed, baš da vidim o čemu je sada riječ i hoćemo li moći igrati s Altairom i Eziom. Batman isto tako da vidim gdje ko šta...a za ovaj Prototype 2 to je za mene najveća karina čista kopija niđe veze.
Najvise prizeljkujem F1 2011.Veliki sam f1 fan tako da tu igru jedva cekam posebno zbog prethodne verzije koja,i pored dobre grafike nije bila nesto specijalno(ovdje posebno treba spomenuti nedostatak Safety car-a te raznorazne bugove poput ucestalog pucanja guma,predugog zadrzavanja u boxu itd.)
Ebu_ je napisao/la:
Jedva čekam novi Assassin's Creed, baš da vidim o čemu je sada riječ i hoćemo li moći igrati s Altairom i Eziom. Batman isto tako da vidim gdje ko šta...a za ovaj Prototype 2 to je za mene najveća karina čista kopija niđe veze.
Čitao sam dosta u vezi Assassin's Creeda, i zasad mi je poznato da će glavnu ulogu i dalje preuzeti Ezio, iako će mu biti ovo zadnja avantura njemu, ali ne i Assassin's Creed serijalu.

Batman me je kao i prošli dio ugodno iznenadio, a prototype prvi dio mi se nije dopao, a kao što sam vidio, novi će biti kao što kažeš kopija, tako da vjerujem da se mišljenje vezano za Prototype neće promijeniti.

@example

Kako ja znam, ove će biti jedna vrhunska igra F1 serijala, te da nijedna trkaća simulacija nije imala realističniju animaciju kiše i vožnje po istoj od F1 .
Čekam Assassin's Creed da vidim sta su sada izmislili :D
Nijednu od ponudjenih. Priželjkujem novi morrowind! skyrim!. On će pokazati šta je grafika, šta je igrivost. Eh, to će biti najava.
Assassins Creed da vidim sta je sa Eziom i BF 3
Venzlol je napisao/la:
Nijednu od ponudjenih. Priželjkujem novi morrowind! skyrim!. On će pokazati šta je grafika, šta je igrivost. Eh, to će biti najava.
Nisam ja ni tražio da uzmeš neku od ponuđenih.
Samo sam rekao, da li će to biti AC, Batman : A ; A, ili neka druga igra koja izlazi 2011 - 2012 godine.

Venzlol je napisao/la:
obozavatelj sam pesa,tako da prizeljkujem pes 2012-ku
ali sem vise uzbudjen zbog "novog" hitmana:absolution ....obozvam Hitman igricu i svaki sam dio prekuco barem 3x

gamer_exq je napisao/la:
Čitao sam dosta u vezi Assassin's Creeda, i zasad mi je poznato da će glavnu ulogu i dalje preuzeti Ezio, iako će mu biti ovo zadnja avantura njemu, ali ne i Assassin's Creed serijalu.

Batman me je kao i prošli dio ugodno iznenadio, a prototype prvi dio mi se nije dopao, a kao što sam vidio, novi će biti kao što kažeš kopija, tako da vjerujem da se mišljenje vezano za Prototype neće promijeniti.

@example

Kako ja znam, ove će biti jedna vrhunska igra F1 serijala, te da nijedna trkaća simulacija nije imala realističniju animaciju kiše i vožnje po istoj od F1 .
Znam da će Ezio biti glavna uloga, al baš me zanima kako će se uklopiti s Altairom i to hoćemo li moći i s njim igrati... A za Prototype, brate igraj Spider Man 2 ( govorim Spider Man 2 jer je starija ) i igraj Prototype... samo drugi likovi.
Valve-ovu DoTu 2 definitivno

izbacili su Presentation Countdown tako da cemo vidjeti kakva je igrica za tacno 30 dana 8-)
Čekam da vidim AC kakav kad se furaju svi na njega pa da vidim i ja .

PES2012 jedva cekam ..
Veliki sam fan tako da sam veoma nervozan i jedva cekam stvarno
Ima dosta dobrih igara, ali ja najviše iščekujem Devil May Cry 5. To je igra koja me uvijek iznervira, ali bih je mogao igrati 24/7. Ovaj novi dio nema neku poboljšanu grafiku, al' sam vidio da su dodali dosta novih stvari. Ima da razvalim tastaturu kda je budem igr'o.
Poslije nje dolazi MW3 pa onda Rage. Ove ostale malo manje priželjkujem. BF3 nije loš, al' nije mi taj serijal nešto previše drag.
Star Wars: The old republic

Jedina igra koja me trenutno zanima. Danas izasao pre-order, steta sto se ne moze naruciti za BiH ali ganjam rodjake po inostranstvu pa da njima dostave i proslijede onda do mene
Igra ce vjerovatno biti pustena za nekih mjesec dana, i kada izadje nista drugo me ne zanima
Darkriders 2 u malo daljoj budućnosti
Najvise prizeljkujem diablo 3 za pc .Igricu najavljuju ima jedno 2,3 godine .Iz nekih razloga relase date se samo pomjera .Sigurno ce biti vrh igrica ,vjerovatno i najprodavanija .
TitaniuM je napisao/la:
Ima dosta dobrih igara, ali ja najviše iščekujem Devil May Cry 5. To je igra koja me uvijek iznervira, ali bih je mogao igrati 24/7. Ovaj novi dio nema neku poboljšanu grafiku, al' sam vidio da su dodali dosta novih stvari. Ima da razvalim tastaturu kda je budem igr'o.
Poslije nje dolazi MW3 pa onda Rage. Ove ostale malo manje priželjkujem. BF3 nije loš, al' nije mi taj serijal nešto previše drag.
Jao brate dobro si napomenuo za tu igru... baš danas sam skino DMC 4 da igram. U DMC 5 glavni lik je opet Dante al kao tinejdžer, ZNAČI JEDVA ČEKAM ! I barem se nadam da će ovaj put malo bolje kontrole namjestit.
Očekujem 5 igara, a to su:

Battlefield 3 - Zbog Multiplayera, bicei pre-order

Call of Duty : Modern Warfare 3 - Zbog MP i SP (pre-order)

Assassins Creed Revelations - Zbog odlicne price

L.A Noire - Jedva cekam za PC, kako je dobra igra

Batman Arkham City - Prvi dio sam preso, super je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.