Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G.Ba] Rasta Skin

2.596 pregleda · 96 odgovora · otvorena 17.07.2011. u 23:20

Evo došao tek kući, pa reko da dignem temu kad se niko nije sjetio.
- Danas je pušten u Shop Rasta Skin.
Košta 220 bodova, s obzirom da imate previše bodova mislim da nije skupo. Treba resetovat bodove 
Nekima se ovaj sviđa, nekima ne, stvar ukusa. Uglavnom pravim još jedan skin. Ako bude uspješan, ide ih još  Da ne pametujem puno evo ssovi.

Vozdra 

Bugove ( osim sa browser igre ) prijavljujte na PM 

Šta imamo puno bodova,ja moram banku bodova za skin opljačkat

Post dobio aplauz od jacky

Me like.
Imal kakva dobra duša, da meni pokloni 220 bodova?

Skin, prejak.
Posteno ste nas opeljusili sa ovim skinom, uzo' sam ga i poprilicno je dobar , samo izbacite ove browser igre jer se uklapa u header (zuto oboje) a i bespotrebno je

Kupio sam ga odmah.
Sviđa mi se drama, svaka čast za ovo ♥

Nedac4zr4il je napisao/la:
Posteno ste nas opeljusili sa ovim skinom, uzo' sam ga i poprilicno je dobar , samo izbacite ove browser igre jer se uklapa u header (zuto oboje) a i bespotrebno je
Izbacit ćemo ove browser igre vjerovatno Jer ne mogu editovat ono, pošto je u samom indexu , nije u .css- u
Sviđa mi se skin, al nema se bodova.
Cuj imamo previshe boba pa neam boba ni za kifle bolan a kamoli za taj skin :*
Iskreno ovaj skin je mogau uraditi bilo ko na ovom siajtu.Sta si uradio ? editovo si slike od crnog skina nista novo nema sve isto ko na crnom samo sto su slike editovane i logo.

Post dobio šamar od jacky

imal ko halait 220 bodova za skin nek neko porani s Bajramlukom

PS nemojte smarat riddle-a sad nea bodova

nemozete vi napravit skinova kolko ih on moze kupit hh
Bravo jacky bravo i za tebe kao i za vladu i ostale koji su radili i tebi pomagali. Očekujem da će drugi skin biti rozi i da će biti dobar kao i ovaj sadašnji
Odlično neka je napokon pušteno sve u rad
Digao sam i ja temu ako treba mogu je Lock ili del neko? =D Svaka čast na trudu administratorima. Ovo je vrhunac novih Admina
pa bolan imam 0 bodova
Gdje ćeš resetovat bodove , jedva sam skupio i ovo da promjenim nick i to još mi fali (((

P.S.
Dobar skin, al' bi meni bio još ljepši da su teme na lijevoj strani ko na plavom skinu
Kupio sam, ali zalim sto sam bacio 220 bodova

Moze li samo odgovor na pitanje koliko ste minuta radili ovaj skin ?
Ne pusim, i ne furam se na to. Skin ce valjati samo ovim "rastama" sa gamersa. Napravite neki skin kao ovi dosadansnji, nikakav poseban motiv.

Džeki ocu i ja aplauz.
Čuj previse boba pa POLA nas ima 0 220 boba za obicni skin PA NIJE KEVSER !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.