Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sezonski poslovi - Sarajevo

153 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.07.2011. u 22:21

Pozz gamers.ba, zanima me da li trenutno u sarajevu ima nekih sezonskih poslova koje mogu obavljati maloljetnici kao sto su dijeljenje letaka , reklama i sl. Pitao sam u konzumu i amku kazu njima ne trebaju takvi radnici. Inače, da li se vi bavite nekim takvim poslom i opisite vase iskustvo. Takodjer ne postajte glupe odgovore kao da guglam ili pogledam na posao.ba jer NEMA...
Lijep pozdrav
Moj jaran radi na b. pumbi INA pere prozore itd...
Nez koliku mu daju dnevnicu ja mislim oko 5-10 km max
Ja prosle godine dijelio letke za hudiny lock 10k letaka 500KM nudili mi posao i ove godine ali nisam mogao smor po vrucinama hodati, a ako si malo stariji 16-17godina mozes dati oglas vodas cuke ljudima dadnu ti ga uzmes role,biciklo i lagano cuko se istrci sav smoren gazde zadovljni plate ti cuko mrtav nista im ne laje po kuci samo da mu je spavati.
dYi je napisao/la:
Ja prosle godine dijelio letke za hudiny lock 10k letaka 500KM nudili mi posao i ove godine ali nisam mogao smor po vrucinama hodati, a ako si malo stariji 16-17godina mozes dati oglas vodas cuke ljudima dadnu ti ga uzmes role,biciklo i lagano cuko se istrci sav smoren gazde zadovljni plate ti cuko mrtav nista im ne laje po kuci samo da mu je spavati.
vjeruj kakva je danas recesija niko mi nebi ni marke dao da mu vodam dzukelu sto moze sam uraditi, volio bih da djelim letke ionako bi mi to dobro doslo za kondiciju :D
hidmen je napisao/la:
vjeruj kakva je danas recesija niko mi nebi ni marke dao da mu vodam dzukelu sto moze sam uraditi, volio bih da djelim letke ionako bi mi to dobro doslo za kondiciju
Vjeruj dali bi ljudi mrtvi umorni sa posla dodju jos psa da vodaju.Ne znam tacnu cijenu ali plate ti 100%,za letke odes malo po firmama ispitujes, a ako mislis da je lako nije vjeruj ja sam sa jeranom 10k letaka po 5-6sati dnevno dijelio malo manje od mjeseca nadji nekoga neces to sam moci vjeruj jesu velike pare tu ali tesko vjeruj.
dYi je napisao/la:
Vjeruj dali bi ljudi mrtvi umorni sa posla dodju jos psa da vodaju.Ne znam tacnu cijenu ali plate ti 100%,za letke odes malo po firmama ispitujes, a ako mislis da je lako nije vjeruj ja sam sa jeranom 10k letaka po 5-6sati dnevno dijelio malo manje od mjeseca nadji nekoga neces to sam moci vjeruj jesu velike pare tu ali tesko vjeruj.
ma daj šta bilo samo da se radi :Đ
Znal neko imal sta u Tuzli?
E jarane moj uhvati se kukuraza i prodaji , vjeruj mi isplati se !
daha je napisao/la:
Znal neko imal sta u Tuzli?
Najjace ti je da pogledaš tj. da se raspitaš ako ima neki dogadjaj da ljepis plakate po gradu ili b.pumpa pranje prozora ili nesto tako slicno ..

Inace par puta sam radio te plakate za neki dogadjaj fino se uzelo markica
f0rs1g je napisao/la:
E jarane moj uhvati se kukuraza i prodaji , vjeruj mi isplati se !
ima dole u doglodima drzavni posjed, samo cujem da su debele kazne ako te ufate cuvari.
Ja nisam reko da krade , nek kupi i nek kuha i nek prodaje .... na Vrelu Bosne , Igmanuu i sl. ?
jel zna neko neki poslic... da se ne ubijam ovdje dzabe, ionako idem sutra po gradu da trazim ali ovako ako znam gdje trazim nece biti muke. da li se jos trazi radnika za ove pokretne reklame, ja sam im poslao mail ali ne odgovaraju....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.