pozadina je dobra za pocetnika (ako se uzme u obzir da ti je ovo prvi rad) dok render nisi trebao ovako prosiriti , sljedeci put drzi shift stisnut dok ga smanjujes.I procitaj kakav tut,npr imas full sig tut koji sam preveo na bosanski , imas kod mene u profilu u infu , procitaj sve ono i dodji napravi onda sig popravit ces se dosta.
Imat cu duse posto si pocetnik
Nema logike uostalom da ti sad pisem o flowu i dephtu i light souurceu , trebas prvo osnovne stvari savladat. Bit ce nesto od tebe , znas pomalo o bojama i efektima ovdje si boje barem malo uklopio.Render prevelik i pokriva 70 % siga ( to ti se ne smije desavat ubuduce ) Procitaj u onom tutu dio koji se zove powerpoints to jest podijelis sig na 9 jednakih dijelova ( 3 horizontalno i 3 vertikalno linije tako ces 9 dobit) i na mjestima gdje se krizaju pokusaj da priblizis focal ( glavni dio rendera) tako ces dobiti na ljepsem izgledu.
Flow ti je "dio" (ako ga tako mozemo nazvati) siga koji uklapa motion rendera sa ostatkom siga i po kojem ce ti oci da "klize " do focala ako si ga kako treba uradio.
Depth - dubina se moze dobiti bluranjem dijelova pozadiine i dijelova ispred rendera, nez kako da bolje objasnim.
Uglavnom trudi se i bit ce nesto od tebe.
Evo link full tutoriala.
Full sig tutorial
Pisao sam 7 tutoriala za sigove pogledaj mozda ces nauciti nesto novo (sve to imas u mom profilu u infu)
Moj profil