Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Invazija vanzemaljaca?

1.228 pregleda · 89 odgovora · otvorena 14.07.2011. u 21:54

Po ovom pitanju, šta vi mislite o tome? Kažu da će novembra napasti 3 vanzemaljska "spaceshipa" zemlju zvani "Zeeba" i da ljudi moraju da se pripreme za ovo. Vaše mišljenje? Za mene je Isto kao što su prognozirali smak svijeta, ništa posebno. A i da dodju, bar bi nas spasili ove bijede...

invazija vanzemaljaca
TWISTTER je napisao/la:
Smak svijeta: 2000
Smak svijeta: 1980
Smak svijeta: 1945 (mislili kad je bačena AB)

Slušajte mene! "They Controling u mind (vlada)" and "U doesn't know that and fell"

Nadam se da sam dobro napisao!

A vlexe nemoj mi na maloga dobar je coder

i usput odkud oni Znaju? Pričali su im Alieni kako će napasti? Ko je opšte rekao da su Alieni? FKT glupi ljudi na ovom svijetu ima da su djeca nevina pametnija od njih!
cuj kako znaju,pa imaju ljudi opremu,prate sve bolan,sta mislis kako znaju kolko planeta ima oko nas ? Sta ce biti drugo nego vanzemaljci,koji su udaljeni 1231231312312312 svjetlosnih godina trenutno od nas i idu prema nama ? Idu 3 spaceshipa,nece sigurno u makarsku na ljetovanje,vidis da je jedan,tj najveci promjera od oko 400kilometara znas li ti koja je to velicina ? Ne dolaze da nam bacaju hljeb sigurno!
yay, a new suicide cult is growing :3
MIREEEE je napisao/la:
cuj kako znaju,pa imaju ljudi opremu,prate sve bolan,sta mislis kako znaju kolko planeta ima oko nas ? Sta ce biti drugo nego vanzemaljci,koji su udaljeni 1231231312312312 svjetlosnih godina trenutno od nas i idu prema nama ? Idu 3 spaceshipa,nece sigurno u makarsku na ljetovanje,vidis da je jedan,tj najveci promjera od oko 400kilometara znas li ti koja je to velicina ? Ne dolaze da nam bacaju hljeb sigurno!
ma imaju neku stvar.
Ne kazem da nemaju,al ima tu lazi pihhhhh.

AMERIKA lave
MIREEEE je napisao/la:
Proćitaj post =D ovakvi tema na Gamersu od 2001 je preko 200 ni jedna nije tačna ustvari fail je kao i ova što se tiče same vijesti ne postova! Razumijem vas pogledaj Arivals tjao
Zamarate se glupostima.
rauber je napisao/la:
Zamarate se glupostima.
+1
HAHAHHAAHAHAHH aj koji plac ja nemogu da vjerujem

respect modovima sto su ovo pustili i nisu lockali da se ismijem pravo haahahha :D
vLexinho je napisao/la:
zaebavam se Nermin je masina covek
Ako dodu izvanzemaljci, branit ce nas Wertu.
j**o ovo,sutra počinjem bunker kopat,skupit cu sve one koji mi znace nesto u zivotu 8-)

@ tema , opet amerika?svaki film sa alienima i smakovima svijeta govori o olmajti americi
dokle više ?
SAJDER je napisao/la:
Kad ti ne bi pisao glupe postove, možda bi smo negdje i bili...

EDIT: kad bi ti prestao sa nebulozama, bilo bi nešto od nas =D
da se organizujemo ispred Orgrimmara pa lagano na cepelin i to
je*****o im majq

neznam sta cekaju novembar
kad ispiti pocinju ranije sta ce mi veci "vamzemaljac "

WonderBoy je napisao/la:
da se organizujemo ispred Orgrimmara pa lagano na cepelin i to :D
je*****o im majq :D

neznam sta cekaju novembar
kad ispiti pocinju ranije sta ce mi veci "vamzemaljac "

:D
Ma ova invazija novembra je ništa. Vidjećeš ti invaziju septembra kad počnu semestri ;D
Nek dođu slobodno. Dosadilo mi je vazda gledat ljudske face. Neka nam malo promjene. Možda nam donesu neke Intel Alien procesore svima.
Do neki dan nije se ni znalo da postoje vanzemaljci ,sad odjednom imaju brodoce precnika 320 km ,dolaze sa planete zeeba ,i napadaju ljude .
Vjerujem da postoje jer je jednostavno nemoguce da ih nema .Nemoguce se odbranit od aliena :D
SAJDER je napisao/la:
Ma ova invazija novembra je ništa. Vidjećeš ti invaziju septembra kad počnu semestri
to to 5 vanzemaljaca ako imas srece jos po koji asisten i naebo si
lol Zajko Zeba ima svoj spaceship ?
Mujo, iduci tjedan je smak svijeta
Kad ce ti Mujo.
Neka je, ja ode u Njemacku.

Americke nebuloze ... kao i Area 51...
TWISTTER je napisao/la:
Smak svijeta: 2000
Smak svijeta: 1980
Smak svijeta: 1945 (mislili kad je bačena AB)

Slušajte mene! "They Controling u mind (vlada)" and "U doesn't know that and fell"

Nadam se da sam dobro napisao!

A vlexe nemoj mi na maloga dobar je coder

i usput odkud oni Znaju? Pričali su im Alieni kako će napasti? Ko je opšte rekao da su Alieni? FKT glupi ljudi na ovom svijetu ima da su djeca nevina pametnija od njih!
Da ta recenica nije mozda iz The Arirvals
Ma isto k`o i za Smak svijeta .. isto sranje - drugo pakovanje

Evo kazu da ce doc` kidnapovat` vLexa

pozz sa planete Zeeba
3 saiyans are coming, vegeta, nappa and raditz.. Where is goku?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.