Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

2.833 pregleda · 106 odgovora · otvorena 14.07.2011. u 01:52

Drago mi je da se gamers obnavlja i da je sve krenulo na bolje. Svaka čast.
U download sekciji kad se ude u neki file(http://gamers.ba/download/1/) pise kBMB umjesto kb ili mb.

Opcija Thumbs up-down, dodavanje igara uz provjeru nadleznih. Pokusati napraviti saradnju sa spinom u vezi gathera.
Evo bug oko ovog gamers.ba kruha
http://pokit.org/get/?691029692abd51956e35f889e8c3a4fb.jpg
I kad bodove nekom date ako je post ispod ovog g.ba kruh odmah se i to označi fixajte to
http://pokit.org/get/?acf11848b4af1733609986f240c12225.jpg
Nemam nikakva ovlaštenja a pokazuje mi se
Evo ne znam da li je bug ali mislim da jeste.
Na slici dana ne mogu da citiram.
- Ja bih da prijavim par bugova:

Ne mogu promjeniti avatar

Uploaded with gamers.ba

Te mislim da bi se ovo trebalo promjeniti:
KilluminAti je napisao/la:
Totalno nepotrebna stvar na indexu je ovo "BANOVANI", kome to treba, i cemu sluzi na indexu? Sta nekog briga ko je banovan i zasto! Opet ponavljam po 100x da nemogu otvarat temu pitanje/problem, izbacuje mi neki error vec pola godine...
gonna be fixed ^_^
Za svu djecu na g.ba. Svi ste pljuvali po vLexu kada je riddle otišao . Jer se večina htjela uvući nekima u dupe. al ne bitno hocu samo da vas napomenem da vLex(vaša noćna mora) izvršava generalku gejmersa koju odavno još niko nije. Fixa bugove i dodaje nove opcije. Zašto da bi vas zadivio i da bi nama bilo bolje. On kao koordinator i glavni čovjek je mogao reći "Od danas nema g.ba i ćao" izbrisati čitav sajt. Ali nije i potrudio se da ga popravi. Zato je on NAJMEDENIJI ČOVJEK posle medenog.

Hvala ~
je napisao/la:
Vec je 20k puta receno da se popravljaju raznorazni bugovi i ubacuju nove stvari tako da ce te sitnice ubrzo biti ispravljene.

Post dobio aplauz od pN

Tek sam sad vidio kad sam otvorio nekih vise g.ba tabova
Gore pise najveČa a treba najveća gamerska mreza na balkanu.
Nije neka velika greska al eto
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Tek sam sad vidio kad sam otvorio nekih vise g.ba tabova
Gore pise najveČa a treba najveća gamerska mreza na balkanu.
Nije neka velika greska al eto
Ispravite bug s prijateljima, oni kojima je obrisan profil da se automatski brišu i onima koji su ih imali u prijateljima.. ( vjerovatno im je obrisan profil )
evo na šta mislim :

Eh da, ispravite bug kada se profil obriše da ne ostane u guestbooku upis, da ne ostanu teme, postovi etc. Sve da se izbriše. :D
vLexinho je napisao/la:
gonna be fixed ^_^

Hardware je sva računarska oprema ( na primjer CPU,matična ploča, grafička kartica, RAM, ROM, HARD DISK, CD ROM, tastatura, monitor, miš, štampač, skener,modem,…) . Najprostija definicija hardvera je da je on sve što je opipljivo na računaru.

Software je niz operacionih instrukcija (koji se zovu programima) koji upravljaju kompjuterskom obradom informacija i kontrolišu je zovu se softver.Softver (software) su svi programi i naredbe koji omogućavaju rad računara. On upravlja računarm. Njime pokrećemo i prekidamo radračunara. U širem smislu u softver pripadaju i svi projektantskorazvojni alati za izgradnju informacijskih sistema. Najprostija definicija softvera je : Sveobuhvatni zbir informatičkih programa, procesa, pravila, dokumentacije i datotekama u vezi, koji čine dio operacija jednog informatičkog sistema.

Uglavnom, poenta posta je sljedeća :
Zar nije bolje i logičnije da umjesto Hardware bude Software?
Jer prosto je NEMOGUĆE da se downloaduje RAM ili GRAFIČKA !

I da, želim da pitam imali išta od ovog prijedloga?

Post dobio aplauz od pN

HeadoN je napisao/la:

Hardware je sva računarska oprema ( na primjer CPU,matična ploča, grafička kartica, RAM, ROM, HARD DISK, CD ROM, tastatura, monitor, miš, štampač, skener,modem,…) . Najprostija definicija hardvera je da je on sve što je opipljivo na računaru.

Software je niz operacionih instrukcija (koji se zovu programima) koji upravljaju kompjuterskom obradom informacija i kontrolišu je zovu se softver.Softver (software) su svi programi i naredbe koji omogućavaju rad računara. On upravlja računarm. Njime pokrećemo i prekidamo radračunara. U širem smislu u softver pripadaju i svi projektantskorazvojni alati za izgradnju informacijskih sistema. Najprostija definicija softvera je : Sveobuhvatni zbir informatičkih programa, procesa, pravila, dokumentacije i datotekama u vezi, koji čine dio operacija jednog informatičkog sistema.

Uglavnom, poenta posta je sljedeća :
Zar nije bolje i logičnije da umjesto Hardware bude Software?
Jer prosto je NEMOGUĆE da se downloaduje RAM ili GRAFIČKA !

I da, želim da pitam imali išta od ovog prijedloga?
Hahahaha koji fail bit će fiksano
Fixati bug kod statusa, da se moze promijeniti.

- Barem kod mene ne radi

EDIT: Poglo mi je ono javascript profilStatusBox, mada to slabo ko moze zapamtiti napamet
Ne znam da li ste primjetili, ali nick moderatora aTiLa piše preko nicka bU-a. Evo screenshot:

Nadam se da će se ispraviti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.