Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba bug fixes #2

2.217 pregleda · 59 odgovora · otvorena 13.07.2011. u 13:11

Evo v2 tema one prosle teme zbog ove teme da se u onoj temi .... hah zajebavam se...

Evo nova tema da predlozite nove stvari / da mi prijavite bugove i da to sve bude fixano ! 

- Fixed do sad na GAMERS.ba :

- Logout kod
- Zadnji login
- Vreme kod opcije moj spamer
- Dodan novi IP publica i TeamSpeak 3 servera
- Dodano vreme do kad ban traje nekome
- Dodana opcija obrisi ceo svoj guestbook
- Mesto recenzije stoji stranica BANOVANI , gde vidite kako NE treba da se ponasate.
- Coockie ban se brise za 5 dana
- Software katergorija u vestima popravljena
- Na pocetnoj dodano zadnjih 10 odgovora
- Na forumu dodano da se admin postovi razlikuju od drugih postova u sva 3 skina
- Fixed download sekcija
- Pormena nicka u administraciji (dostupno adminima)

Ako sam nesto zaboravio jbg, pisite pisite na ovoj temi pisite vase predloge pohvale zalbe, sve je dobrodoslo eh da samo da vas napomenem da MAIL servis nije instaliran za to moram da cekam bU-a da se javi pa tek onda mogu popraviti zaboravio password 

HF
afrokilla je napisao/la:
Jel problem napraviti novi skin?
Konta se pink skin...
Stvarno ste dogurali puno bugova ste popravili na site-u, čestitke tebi i tvojim pomagačima.

Za neku promjenu.....hmm nadam se da ne tražim puno ali volio bih vidjeti novi izgled u odnosu na plavi, crni i bjeli volio bih vidjet nešto novo da mi bude melem za oči.
"- Na pocetnoj dodano zadnjih 15 odgovora"

Mislim da si spojio 2 stvari u 1 rečenicu xD.. Stavio si da se vidi 15 aktivnih pitanja umjesto 10, i stavio si 10 zadnjih odgovara ispod random slika ako se ne varam?

- Uvesti notifikaciju za aplauz/šamar;
- Da se sredi s bU-om i da se na ovaj Gather stavi spin, tačnije ko klikne na "Gatheri" da ga automatski redirektuje na gather.spin-cs.net kao što kupoprodaja redirektuje na pik.ba .. ofc sredi se da tamo stoji reklama gamersa ili šta ja znam to bi Adnan odlučio..
- Da se može preko transakcije poslati bodova koliko se hoće
- Citiranje u galerijama
To, to pink. Uglavnom vecinu ovih promjena sam primijetio, kao sto je ovo izbrisi guestbook admin postovi i to.. cestitke i samo dalje radite.
vLexinho je napisao/la:
Konta se pink skin...
Skontalo se, samo što ti nemaš vremena za takvo nešto, već samo za semira i ostalu ekipu, a ovo što ste editovali, to je tebi možda veliko ali za neke druge je ovo sitnica..

[img]http://www4.slikomat.com/11/0713/xgg-GAMERS.png[img]
vLexinho je napisao/la:
Konta se pink skin...
Ako treba napraviti skin, tu sam. Već sam jednom napravio, al' nisi ništa poduzeo
"- Na pocetnoj dodano zadnjih 15 odgovora ."

I don't think so .

je napisao/la:
Šta pričaš ti , pa ovaj skin što si ti napravio je oduran , bit će odrađen novi skin , al čekaj prvo da se poprave svi bugovi .
Haj idi ulizuj mu se malo, Tjao amore!
Najs najs samo tako

Ovo je suvisno Logins , koga briga za to
Ali pink kume pa nisam peder.
iTrako je napisao/la:
Skontalo se, samo što ti nemaš vremena za takvo nešto, već samo za semira i ostalu ekipu, a ovo što ste editovali, to je tebi možda veliko ali za neke druge je ovo sitnica..

[img]http://www4.slikomat.com/11/0713/xgg-GAMERS.png[img]
Ja sam goranu odgovorio za taj skin ako te bas to toliko zanima i nije mi se svideo, prvenstveno sto skin ne moze da se uradi ko ti sto si ga uradio za 10 minuta a i ovaj skin no offense ko da se neko u paintu igrao.
Odoh čitat one razloge za ban, nema veće uživancije
je napisao/la:
Hahahahahahahaha , kakav lik , bolan kome ja da se ulizujem ? Pa vlexa znam 4-5 god., cjele dane pričamo itd , itd , i ja se trebam njemu ulizivati ?
Pa jebiga, tako si ga i dobio cjeli dan pričaš sa njim, pa kasnije kaže evo Yordan..

Neam ja ništa protiv tebe, al' ti kad i onako nešt' napraviš javi se.

Umjesto da dođe vlex fino pa kaže nevalja to prepravi ovo, pokušaj ovako možda će bit bolje, nije se ni udostojio ni da odgovori. Ha ya.
Mozda da dignete zadnjih 10 odgovora iznad random slika iz galerije?
Btw što se skina tiče NEMOJTE MOLIM VAS PINK XD

I daaaaa ono što su ja mislim svi zaboravili a treba se promjeniti je ;

PRAVILA FORUMA !
Mislim da su ova sadašnja pravila ofirna i niđe veze i treba ih promjeniti ( ovo s desne strane što stoji kad odgovaramo na temu ).. Treba umjesto ovoga staviti onaj gamers.ba finalni pravilnik..
vLexinho je napisao/la:
Ja sam goranu odgovorio za taj skin ako te bas to toliko zanima i nije mi se svideo, prvenstveno sto skin ne moze da se uradi ko ti sto si ga uradio za 10 minuta a i ovaj skin no offense ko da se neko u paintu igrao.
Pa nebitno jel' ti se svidio ili ne mogao si odgovorit, i trebao je potpuno drugačije izgledat al' šta ću kad se ponašate ko' Geyovi pa hočete Pinky gamers sajt, gdje to ima? -.-

A to za paint sad ću prešutit i reć ti samo otvori photoshop i TI bolji napravi..
Predlozio bih da se malo popravi pretraga, kad mi izadje ono vise od 200 rezultata http://goo.gl/KRDy0
a ja bih uzeo onaj eldinov skin sto je napravio za onaj skin contest, dojajan je, ali mislim da bi ga bilo tesko iskodirati
iTrako je napisao/la:
Pa nebitno jel' ti se svidio ili ne mogao si odgovorit, i trebao je potpuno drugačije izgledat al' šta ću kad se ponašate ko' Geyovi pa hočete Pinky gamers sajt, gdje to ima? -.-

A to za paint sad ću prešutit i reć ti samo otvori photoshop i TI bolji napravi..
Pa dobro nije bas PAINT skills sry sto sam te uvredio al oduvek su LJUDI hteli pink skin, a nije pravljenje skina samo napraviti sliku i to je to, al ipak hvala za trud.
vLexinho je napisao/la:
Pa dobro nije bas PAINT skills sry sto sam te uvredio al oduvek su LJUDI hteli pink skin, a nije pravljenje skina samo napraviti sliku i to je to, al ipak hvala za trud.
Hmm.. Pa ja sam upravio i htio da uradim dizaj i sve to fino iskodiram, pa i za gamers optimizujem, a i pomognem vam oko nekih novinacija i ispravke bugova, al' pošto ti nisi bio zainteresovan žao mi je..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.