Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IC eki Summer Lan Tournament [Rezime]

1.213 pregleda · 53 odgovora · otvorena 10.07.2011. u 22:48

Eh ovako evo ovdje mozete pisat svoje misljenje o turniru kako ste se proveli , sta vam se svidjelo , sta ne ...... Pa cu ja to zapoceti ...

Petak 08.07.2011 radio do 1 dosao kuci na face kad veyr0N govori idi spavaj valja sutra al kreten ko kreten do 6 zakucao na komp ! Malo jaho po netu i hajd legao u 6 u 10 sati budi me chame hajmo dole vise ajde reko .... Dolazim dole oldies momci tu i ekipe prve grupe ajd malo sa njima kad dolazi brat Sani ... Krenemo na kafu kad naleti bejt ajmo reko skupa i odemo skupa na kafu ... Malo sprdancije smijeha i dodje 12 sati meni dodje okupljanje sa ekipom .... Tu malo pricali smijali se malo se dogovorili sta ce ko cuvat i ajmo dodje nasa grupa na red nekako :):):) ... Prvi mec vs m19 [ 16:1 ] - svaka cast momci ... Posebno Dino ... Dodje mec vs emante i tu pocnemo gubit 8:1 al vratimo se nekako i uzmemo 16:10 .... Treci mec vs ek1 lom nastaje oko mape hajd pokoljemo se 16 puta sto za mapu sto za stranu i tu odigramo nuke i tu uzmemo 16:10 i prodjemo grupu .... Tad nastaju lomovi vidjanje stari igraca malo sprdancije ispijanje kafa kad boze dolazi eu4ia .... Vauuu :):):) i pratis eu4iu i zavrsise se grupe te ja i dyemica kuci sa Gospon Sejom [ Cika Sejo hvala jos jednom za prevoz ] ... Ujutro u 9 sati budi me veyr0N ajde kretenu igramo te i tu ustaj trka frka i vs eu4ie [ Sreca pa nismo trenirali train sta bi bilo AHAHAHAH ] tu hladno odigramo hrabro ko mali partizani i zijanimo 16:9 nekako nas uzmu ko kakva eu4ia .... AHAHAHA i odem kuci spavat .... Eto da ne duzim ..... Unaprijed da se zahvalim sljedecim osobama kratko .....

Gospon Sejo : Hvala vam za sve
Nera , Pele , Muki , : Hvala vam za sve sto ste nam pruzili na turniru i je..... se oko nas dok smo vas mi smarali ....
Ekipe : Jiggly , ek1 , m19 , Eternaty , KKL180 svima vam hvala na finom druzenju ...

I da Molio Bih malog miloicu da se javi IMA FLASHU JEGERA OD RAJE SA G.BA .....

eto ukratko od mene jos jednom HVALA SVIMA JEDNOSTAVNO !

Cestitke sljedecim Ekipama :

1.mjesto - eu4ia [ svaka cast ]
2.mjesto - oldies [ svaka cast ]

Svaka cast eternaty , m19 , murga mix i svim ostalim ekipama koje su prosle u 1/4 finala a ostalim vise srece na iducem turu....

Info turnira :

Grupa A

oldies Grupe :

Grupa A:

-Oldies
-Fane
-TR
-An6el

Oldies vs Fane Rezultat : 16:8
Olides vs TR Rezultat : 16:9
Oldies vs An6el Rezultat : 15:15
Fane vs TR Rezultat : 9:16
Fane vs An6el Rezultat : r:16
TR vs An6el Rezultat : 16:13

oldies i TR prosli dalje
----------------------------------------------------------------

Grupa B:
-Mimo/Sa mix
-Murga mix
-Emantha
-Ek1

Mimo/Sa mix vs Murga mix Rezultat : 16:1
Mimo/Sa mix vs Emantha Rezultat : 16:4
Mimo/Sa mix vs Ek1 Rezultat : 16:4
Murga mix vs Emantha Rezultat : 16:10
Murga mix vs Eki Rezultat : 16:10
Emantha vs Eki Rezultat : 12:16

Prosli Mimo/sa i murga mix
-----------------------------------------------------------------

Grupa C:
-6pack
-Kkl180
-DOA
-Eternatiy

6pack vs KKL180 Rezultat : 16:4
6pack vs DOA Rezultat : 16:6
6pack vs Eternaty Rezultat : 16:12
KKL180 vs DOA Rezultat : 14:16
KKL180 vs Eternaty Rezultat : 5:16
DOA vs Eternaty Rezultat : 9:16

Prosli 6pack i Eternaty
-------------------------------------------------------------------

Grupa D:
-Eu4ia
-TTK
-Nux mix
--Jiggly

eu4ia vs TTK Rezultat : 16:13
eu4ia vs Nux mix Rezultat : 16:3
eu4ia vs Jiggly Rezultat : 16:2
TTK vs Nux mix Rezultat : 16:4
TTK vs Jiggly Rezultat 16:3
Nux mix vs Jiggly Rezultat : 16:4

1/4 finale

oldies vs eternaty 16:8
eu4ia vs murga mix 16:9
6pack vs TR 13:16
mimo/sa mix vs ttk 16:6

1/2 finale : Nez rezultate

Bili su oldies vs TR
eu4ia vs mimo/sa mix

Prosli eu4ia i oldies

Finale : eu4ia oldies 2:0 [ 16:3 , 16:10 ]
Maca,hvala tebi na placenim filetama ...

HAHAHAHAHA :)

VOLIM TE BA ! :) :P
Personal rezime, daj nam reci malo vise o turniru a ne kako tebe ko budi
nikolAAAa je napisao/la:
Personal rezime, daj nam reci malo vise o turniru a ne kako tebe ko budi :D
ovo je moje vidjenje turnira ja nemam zalbe ni na organizaciju niti na sta drugo .... kroz personal ostalih najbolje ces vidjet sta i kako je bilo .....
Turnir je osvojio klan pod imenom eu4ia ,sa jako dobrom igrom :) ..

Turnir je prosao po planu i programu !

Pozzzzz :D ^_^
ma ORO sam...
sto se mene tice zadovoljan sa svim,znam koliko su se 100ka,nera,gosp.Sejo,mukii mucili oko svega da nam bude dobro,znaci cak su klimu uvezi,dole bio ventilator u donjoj sobi,oborili sisteme na svim pc-ovima,dosta igraca donijelo pc od kuce da bi mogli igrati na sto boljim pc-ovima,gore sto novi napravili,postavili,prikopcali sve,napolju izbacili plazmu da se moze hltv gledati,stolice,2 dvosjeda,raja prejaka bila,momci iz mostara prejaki raja prava extra...malo se smijao provalama,psovanjima,nekakvim glupostima tokom gledanja hltv-a xD
sve u svemu meni prejako bilo,hvala svim ekipama koje su dosle i nisu izradile,pogotovo ovima sa strane...
sto se tice igre moje ekipe kad smo se skupili i dog da igramo super da smo uopste prosli grupe xD
subta ujutro turnir ja u petak navece u 12 h znam ko mi je 5 igrac
malo zasrali vs mime,neke stvari nisu funkcionisale napocetku vs emante ali kako je mix i kako smo jedva se skupili super prosli
eu4ia jbg momci nas na skill i iskustvo uzeli ali jbg nismo ni trenirali train da smo trenirali mozda bi drugacije bilo :$
Mili one fragove ces sanjati sto si ko betmen pobio
Nadam se da ces uskoro jso kakav dobar turnir biti
srry sto sam oduzio zz svima
krypton je napisao/la:
ko je osvojio?
Jesil ćorav vidiš da je napiso 1.mjesto eu4ia , 2.mjesto oldies .

Btw kako je završio 6pack i DOA ?
Znaci strasno !

Sto jest jest smorio sam se dramaticno grupa mi pocinje u 1h ja dosao u pola 9 morao popisivat rezultate biti sudija je****t se ali sve u svemu turnir prosao savrseno gdine Sejo svaka cast <3

Organizacija po mom misljenju predobra, jedino sto je malo smetalo "vrucina" ali jbg , kasnije smo skontali nesto i bilo je oK...

eu4ia- zasluzeno osvojila ... sta da kazem

n0RdeN <3 <3 mLogo

Pozzdrav od mene :)
DaMagee je napisao/la:
Znaci strasno !

Sto jest jest smorio sam se dramaticno grupa mi pocinje u 1h ja dosao u pola 9 morao popisivat rezultate biti sudija je****t se ali sve u svemu turnir prosao savrseno gdine Sejo svaka cast <3

Organizacija po mom misljenju predobra, jedino sto je malo smetalo "vrucina" ali jbg , kasnije smo skontali nesto i bilo je oK...

n0RdeN <3 <3 mLogo

Pozzdrav od mene
<3 bratic :$
kako si mi bio sexy sa onom sveskom :$ hahah
vEYRON je napisao/la:
<3 bratic :$
kako si mi bio sexy sa onom sveskom :$ hahah
HAHAHAHAHAH ... a sladak sam ja uvjek :P :P <3 mEDJEDE :P
DaMagee je napisao/la:
Znaci strasno !

n0RdeN <3 <3 mLogo

Pozzdrav od mene :)
al mlogo :$ :$ brate halalite mi :$ :$ ako sam sta zajebao sem vas da ne prodjete AHAHAHAHA <3<3<3
n0RdeN je napisao/la:
al mlogo :$ :$ brate halalite mi :$ :$ ako sam sta zajebao sem vas da ne prodjete AHAHAHAHA <3<3<3
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA,nemoj norden molim te :D :D :D
Ja rezime, grmi <3

- Cestitke euf0riji sto je uzela turnir. Zao mi beshe sto nije osvojio
iN5 je napisao/la:

Obje ekipe su bile sa nama u grupi.

DOA ispala 6pack sa nama prosao.

@ TOPIC: Sto se tice samog turnira, svida mi se. Svaka cast. Muki, Gazdi, Peletu, Neri. Bravo za Vas ljudi. Znam kakva je peglaza oko turnira svaki put.

Sto se tice samih ekipa, 16 njih. Svaka cast, scena nam napreduje, i neka bude ovako uvijek; u sto vecem broju.

Vidimo se aBd i sljedece godine.

Over & Out
n0RdeN je napisao/la:
nema vezze norda, meni je drago da smo se upoznali, zezali zamalo i pobili :)

Ugl <3 :) heheh ...
iN5 je napisao/la:

pa muto jedan mutavi vidis da je editovo temu, koji sve retardi majko :/
IFC je napisao/la:
Obje ekipe su bile sa nama u grupi.

DOA ispala 6pack sa nama prosao.

@ TOPIC: Sto se tice samog turnira, svida mi se. Svaka cast. Muki, Gazdi, Peletu, Neri. Bravo za Vas ljudi. Znam kakva je peglaza oko turnira svaki put.

Sto se tice samih ekipa, 16 njih. Svaka cast, scena nam napreduje, i neka bude ovako uvijek; u sto vecem broju.

Vidimo se aBd i sljedece godine.

Over & Out :)
kakve sljedece god .... Cika sejoooooo OCEMO ESWC :):):):):)
n0RdeN je napisao/la:
kakve sljedece god .... Cika sejoooooo OCEMO ESWC
nista ja sam rekao da ocemo turnir opet za mjesec dana jedan dobar jak pred qWCG

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.