Evo otvorio sam ovu temu pošto bih želio čuti o vašim cs početcima...Pa tako recite nešto o sebi i kako igrate ili zapravo kako ste naučili kako tako dobro igrate itd. ( ovo nisam dobro rekao
)..
Ja prvenstveno nisam neki igrac cs-a,drug mi je rekao za igricu prije jedno 3-4 god. i ja sam poceo igrati,ali nisam se nekako "šteln'o" te sam veoma loš po tom pitanju..Gledao sam neke tutoriale itd. kako postati bolji i eto nešto mi je pomoglo,ali ne puno..Zatim sam kupio steam,počeo igrati gather..Na gatheru admini me mole da me subaju,kaze sine ti si izgubljen slucaj,ja rekoh hajde neka bude..PUB ide dobro...Igram malo itd.
Jest da nije neka diskusija,ali hajde..Šta je tu je..
Kakvi ste vi bili sa 12 god. ( ako je tada cs postojao
) ?
Kako ste igrali i uspjeli na neki nacin poboljšati svoj skill ?
Hvala !
)..Ja prvenstveno nisam neki igrac cs-a,drug mi je rekao za igricu prije jedno 3-4 god. i ja sam poceo igrati,ali nisam se nekako "šteln'o" te sam veoma loš po tom pitanju..Gledao sam neke tutoriale itd. kako postati bolji i eto nešto mi je pomoglo,ali ne puno..Zatim sam kupio steam,počeo igrati gather..Na gatheru admini me mole da me subaju,kaze sine ti si izgubljen slucaj,ja rekoh hajde neka bude..PUB ide dobro...Igram malo itd.
Jest da nije neka diskusija,ali hajde..Šta je tu je..
Kakvi ste vi bili sa 12 god. ( ako je tada cs postojao
) ?Kako ste igrali i uspjeli na neki nacin poboljšati svoj skill ?
Hvala !
. (DM za skill)

Danas im objasnjavam sve stvari u cs. Sad im govorim sta je cw,sta je mix,sta gather,sta DM i te stvari...a za tebe ovako. Udji na DM i kazes sebi ajde 100 kilova sa ak47 i dgl(ja uzimam od pistolja samo dgl na DM