Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba Točak Rezime

946 pregleda · 25 odgovora · otvorena 10.07.2011. u 20:18

Evo i ja se vratio kući nakon toliko sati. Nisam umro a-a
Haj da počnem
Dodjem ja na Vils sa firetom oko 15 do 9, kad MOKEone ondje sam. Sjednemo malo tu. Ubrzo dolaze Penik i _bela. Sačekamo ove ostale, bilo nas je 13. Hvala svima koji su izradili. I nismo prošli ni p'o vilsa kad Penik izleti firetu sa bikeom, i fire ladno na usta ( doceko se na ruke ), PeniKu iskrivi točak i malo mu pedalu iskrivio. I odemo do ciklocentra da ispravimo, kad ne radi -.-'
Reko haj je**t ga idemo. I gore zapedalamo do Dandija, ondje nas SiK brat čeka. Kupimo nekih sitnica i krenemo gore. Odma na početku senciki se cic razvalio, i napravio mu dole neko.
- I guramo ti mi tako, zvizdan opalio u pi**u materinu , kuhamo se ko jaja Senciki bratu pozlilo ispovraćo dušu, i vratio se dole, jebiga
- Kad smo prešli onu žegu, dolazimo na neki mali spust al pijesak je**n, ja jedva zakočio. I to nekako pređemo, al' kad smo došli u nekakvu šumu, put 20 cm, pa dole kilometar provalije. I SiK oće da glavni ispadne i poče se spuštat, sjeba se negdje i u provaliju trostruku salto. Sreća ništa mu nije bilo, samo se lagano na jajca dočeko. 5 minuta kasnije Drawn se poče spuštat dole zape negdje i pade u provaliju, ko Blanka Vlašić se dočeko, sreća neko ga drvo dole spasilo. Ovi se smiju, ja se sjebo pravo, žao mi lika. I dođe on gore, kad krvari mu glava. Do gore ga otpratio neko, i došla hitna po njega. Nadam se brate da si dobro <3
Evo slike sa mjesta zločina

__

__

- Kad je sve to prošlo, nastavimo se spuštat lagano, svi se valjda opametili. Nakon 20 min dođemo do vodopada, fala Allahu dragom. Tu zasjednemo nekih sat vremena, neki se i okupaju Sad će ovdje slike

--

--

--

--

--

--

--

--

Onda još malo kroz šumu pedalali ( ja većinu guro , sjebo me drawn xD ). Puče negdje tu PeniKu i unutrašnja i vanjska, i poslije polako gurali sa njim ja i fire.

- _bela otišo drama ispred nas, i dođemo do njega, samo mu bike stoji onde pored provalije, svi se sjebali, zovemo lika, ništa ne odgovara. Kad izlazi nakon 10 min iz pi**e materine, sakrio se negdje dijete jedno
- I ovi otišli, fire, penik i ja ostali još malo i gore jedva idemo, jedva, neam snage, nisam ništa jeo, moro bacit sendvič ona debiluša mi u pekari stavila majoneze -.-'
- Jedva nekako izguramo do nekakve kolibe. Oooooooj kad sam sjeo tu sa firetom, pa sataraš naručio joooj. Ne mogu opisat taj osjećaj. Inače ne volim paprike, al ove su ko nutella bile, kolko sam gladan bio Ne rekoh da je PeniK doš'o dok smo čekali da nam lik donese sataraš. Uzmemo i njemu da jede. Duša moja Poslije nam lik donese višanja, malo gorke al' je***i ga, samo nek se jede Eo slike sataraša i mojih košpi od višanja

Kad smo pojeli, PeniK , firee i ja se počeli spuštat dole, ono ljepota, malo kamenja bilo, poslije asfalt. I dok smo se spuštali ja bezveze na nebo, kad lik sa paraglajderom, ja malo desno kad oblak u obliku ku**a

I rastali se na Skenderiji, ostali ja i firee pedalat i dođem tako kući, istuširam se, pojedem svačega i tako

Ovdje sve slike:

http://imageshack.us/g/836/p10071118330001.jpg/

Poslije i videa uploadam

Indiira je napisao/la:
ma nek ste vi mene spominjali :P
INDIRAAAAAAA
Ja bi dosao da sam nasao bike da iznajmim 
:( 

Jbg, bice bolje drugi put...
Slike stavljajte u thumbnails ili samo link, jer ovako se otezava loadanje stranice, i nije pregledno nikao :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.