Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] - G.baMMB + APPCLIP To HQMOVIESorg

237 pregleda · 12 odgovora · otvorena 09.07.2011. u 21:34

Link : Klik

Pravila : Klik

Desc :
Meni se ovo nimalo ne svidja ali sta je tu je,kad sam cuo da hejm1 nece predavati klip posto je otisao na odmor ja sam ovo bezveze "sklep'o"

Hi.
I've worked on this clip *CENSURE* 6 hours,and i'll tell you why:

First I've recorded in HLAE with 500 fps all frags and campaths,now i "vdubded" them and it's all ok,that took me 50-60 mins.Now,Sony vegas : I downloaded intros,done everything mixed song,colors and that *CENSURE*and rendering took me *CENSURE* 1 hour( it was 3 o'clock am) and i've opened clip and voila there is nothing on it...and i left all and gone "dark" and prije 5 minutes I've finished clip and started uploading on yt.
Programs and other shit:
HLAE
VirtualDub
Sony Vegas 7
Juggaknot's Leggion

Song : Adept - Everything Dies

Love ( no gay ) :
TheRealKry
Darda.

Cya.

Ovo je samo losa kopija Bionicovog edita :)

Ne razumijem se toliko u ovo al' nije mi se svidjelo ono u prvih nekoliko fragova ispod slika ono bjela pa kasnije zuta itd. nadam se da si skont'o o cemu pricam.

Ne sviđa mi se ovo kad se nevidi krv, tj. prejake su ti boje..al sve u svemu nije lose kakvih ima

You're doing great, keep it up !

Edit :

Samo smaji boju i tu krv pojacaj onda ce da bude OK
Pogledo sam ti i ove druge na YT i ima finih radova
btw sviđa mi se onaj movie od mouza..jbo te tjera te da svrsis !

Pravo mi se sviđa muzika , a i prva dva fraga su pravo sick .

Al ono na inferno i poslije toga dd2 tu mi je nekako previše boje ili šta je to već ( ne razumijem se u to ) .

Al sve u svemu jako je .
500 fps ? o.O looks like 50, sry i didn't like it. so bad colors.

Post dobio šamar od miire

holyshit je napisao/la:

Ne sviđa mi se ovo kad se nevidi krv, tj. prejake su ti boje..al sve u svemu nije lose kakvih ima :D

You're doing great, keep it up !

Edit :

Samo smaji boju i tu krv pojacaj onda ce da bude OK
Pogledo sam ti i ove druge na YT i ima finih radova
btw sviđa mi se onaj movie od mouza..jbo te tjera te da svrsis ! :)
Ma uradio bi ja bolje,ali kad sam cuo da hejm1 nece predavati onda sam bezveze nesto :D

Na određenim mjestima nisi boje potrefio što je i umanjilo ocjenu, al' opet, pošto si rek'o da je ovo onako bezveze, možeš ti to puno bolje

Mozda cak i puno, overused song isto tako los sync.
Boje su odvratne, kao i kvalitet + camere 0
Ni sam nisi znao hoces li koristiti ingame sound ili ne, a ovaj zadnji frag mi sumnjiv kao edit ne da li je cheatovan ili ne.

Sync 0, Boje prejake ruzne :/, Kamere su ono sto si dobio 2 zvjezde. Ali sam si rekao da je ovo sve sklepano mslim da mozes dosta bolje
NIKOLAAAa je napisao/la:

Mozda cak i puno, overused song isto tako los sync.
Boje su odvratne, kao i kvalitet + camere 0
Ni sam nisi znao hoces li koristiti ingame sound ili ne, a ovaj zadnji frag mi sumnjiv kao edit ne da li je cheatovan ili ne.
Nije overused, koliko se ja sjecam samo ja i Failu je iskoristio, i to on je uradio CSS clip .

Secka previse, kamere nisu dobre, i boje (N) Jedino mi se sync svidja

Moje misljenje da je solidno.
Boje jesu malo fals al eto solidno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.