Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ANNIHILATION 2

244 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.08.2011. u 22:28

Zz !

Da ne odugovlačim,imam jedno pitanje..
Ja mislim da je i bila ova tema,ali .. tražio sam ali nisam uspio naći odgovor,pa sam odlučio postaviti temu na G.B.
ANNIHILATION 2 : http://www.youtube.com/watch?v=Y6gcmbioqiE&feature=related
Vidite,sad ovo dole,NPR.f0rest,spawN i tako to..Eh,kako da to napravim sad,ja mislim da je potreban Sony Vegas,ali pošto mi se nešto po****o,kako ću da uradim,ili da mi da te link od sony vegasa već licenciranog..
Molim admine,da ne lockaju i ne brišu ovu temu,pročitao sam pravila,ali ne znam baš sve,tek.sam se reg na forumu,dok malo naučim
Hvala
To pravis u photoshopu, i onda samo ubacis u Sony Vegas.

Tutorial by miire

Evo ovdje imas tutorial od g.ba membera miireta..

GL
wxn je napisao/la:
Tutorial by miire

Evo ovdje imas tutorial od g.ba membera miireta..

GL
Hvala brate.
Ali vjerovao ti ili ne.
Ovo sam znao uraditi,samo ne znam,kako slike ubaciti.
BTW.Pro sam u Sony Vegasu,imam na YT.neke svoje Intro-e,ali mi se nešto sjeb*o S.V,možeš li mi na P.M.poslati neki licenciran Sony vegas ? *__*
Nemoras bas praviti i u photoshopu imas i jednostavnijih programa poput photo filtre-a , a ako nemas photoshop instaliran http://pixlr.com/editor/ imas ovaj link to ti je photoshop online(nema bas sve opcije al moci ces pravit te tagove) imas i pizap http://pizap.com/ isto dobar editor.Mozes praviti svakakve image,avatere i u sony vegasu samo ako si pocetnik treba ce ti mnogo da ucis. :)
Adobe Illustrator
Adobe After Effects
Cinema 4D
Adobe Photoshop
Sony Vegas (7.0;8.0;9.0)

Vegas samo da je poslije 7 =]

Illustrator za razvlacenje slike, vegas za boje, photoshop za slike,After Effects 50%,cinema ima tu i cineme u nekim dijelovima 3Dtext
tarikowned je napisao/la:
Adobe Illustrator
Adobe After Effects
Cinema 4D
Adobe Photoshop
Sony Vegas (7.0;8.0;9.0)

Vegas samo da je poslije 7 =]

Illustrator za razvlacenje slike, vegas za boje, photoshop za slike,After Effects 50%,cinema ima tu i cineme u nekim dijelovima 3Dtext
Kakav illustrator qme?
Illustrator je za rad sa vektorskom grafikom. Ovo dole je u potpunosti uradeno u after effectsu s tim da su ovi elementi napravljeni u photoshop(orb, text, slike...)

Cinema 4D je nepotrebna za ovake stvari i ovo se sve moze napraviti u photoshop-u.

Koliko si nabrojao prepast' ce se co'ek.

Nije to toliko fancy kao sto mislis.
iMZ je napisao/la:
Kakav illustrator qme? :D
Illustrator je za rad sa vektorskom grafikom. Ovo dole je u potpunosti uradeno u after effectsu s tim da su ovi elementi napravljeni u photoshop(orb, text, slike...)

Cinema 4D je nepotrebna za ovake stvari i ovo se sve moze napraviti u photoshop-u.

Koliko si nabrojao prepast' ce se co'ek. :D

Nije to toliko fancy kao sto mislis. ;D
Ovo illustrator sam lupio :d al' nesto sto se uradi u ps mozda razvuce da dobije tacnu velicinu slike da se uklopi, ma ovdje ima pun ku**c software-a za koje nisi cuo DD
u photoshopu napravis sve i onda putem vegasa ubacis javi mi se na pm. ako coes link i tut za vegas !
Blackout_ je napisao/la:
Hvala brate.
Ali vjerovao ti ili ne.
Ovo sam znao uraditi,samo ne znam,kako slike ubaciti.
BTW.Pro sam u Sony Vegasu,imam na YT.neke svoje Intro-e,ali mi se nešto sjeb*o S.V,možeš li mi na P.M.poslati neki licenciran Sony vegas ? *__* :D
Ni jedan SV nije lisenciran sam osim ako ga ti lisenciraš a to košta, lisencu je ne moguće dobiti ali nije ne moguće krekovati program.Potraži krek na netu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.