Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Problem] Javacript; na Mozilli?

104 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.07.2011. u 10:38

Pozz dragi i drage moje

Imam problem u vezi javascript na mozili.Problem je sljedeći primjera Gamers.ba kliknem na svoj profil i kliknem sa desne strane na opciju Napisani Postova i klikćem i ne može.Isti slučaj je kod primjera smielya da bih upisao smiley ne mogu kliknuti na njega vec moram u post primjera pisati "; )" eh ovo je na svakoj stranici sto imaju javascripte..Na YT itd šta moram instal a šta reinstall?

Primjer kod poruka na Gba kliknem na poruke otvori sve normalno i pise "Poruka od Korisnika" ja klknem i ništa ne otvara a kad nanesem miš piše mi dole javascript; ..Da li neko zna Fixati ovo ?

Druge Browsere sam pokušao i radi ali mi ne pašu jer mi je mozilla <3
reinstall mozzilu http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html
Ili idi na Opcije gore Firefox-Options-Content-I Idi enable javascript
Odeš u Mozila opcije(mogućnosti). I imaš karticu sadržaj a zatim klikni na Enable Javascript ili Omogući javascript
abblle je napisao/la:
reinstall mozzilu http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html
Ili idi na Opcije gore Firefox-Options-Content-I Idi enable javascript
Eh.da navedem još to..Reinstall sam mozillu i instalirao jednom stariju verziju tj. 4.0 i ponovo vratio na 5.0 znaci nema veze..

ovaj iznad @ ne može pokušao sam i to ako mi pišete u guestbook vidim ali vam ne mogu odg. a ako šaljete poruku ne mogu pročitati..
Twistter je napisao/la:
Eh.da navedem još to..Reinstall sam mozillu i instalirao jednom stariju verziju tj. 4.0 i ponovo vratio na 5.0 znaci nema veze..

ovaj iznad @ ne može pokušao sam i to ako mi pišete u guestbook vidim ali vam ne mogu odg. a ako šaljete poruku ne mogu pročitati..
Pronađi svoj profil na mozili link, otvori prefs.js i stavi ovu liniju:

user_pref("capability.policy.default.javascript.enabled", "noAccess";
Disable sve addonse , i toolbar-ove.
Disable sve addone

Idi na Opcije gore Firefox-Options-Content-I Idi enable javascript i to bi trebalo to biti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.