Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Glasanje • DOTM Juli 2011

707 pregleda · 21 odgovor · otvorena 04.07.2011. u 20:47

Predaja vasih desktopa je zavrsena - tema. Ponovo imamo rekord ovaj put od 63 predana desktopa. Prema svim navedenim pravilima izabrano je 10 najkvalitetnijih koji su usli u finalni krug, glasanje u kojem ce memberi odluciti koji od navedenih je desktop za mjesec Juli 2011.

Izabrani desktopi su:

1. desktop

2. desktop

3. desktop

4. desktop

5. desktop

6. desktop

7. desktop

8. desktop

9. desktop

10. desktop

Pravila glasanja
• Pravo glasa imaju svi, osim onih sa ID-om preko 64.000 i manje od 30 postova.
• Glasajte za dva desktopa (moze i jedan) koji su za vas najbolji uz obrazlozenje zasto bas ti desktopi, sta vam se toliko svidja itd.
• U slucaju da neko od finalista glasa za sopstveni rad slijedi diskvalifikacija.
• U slucaju da na prva tri mjesta bude izjednacen broj glasova pobjedina odlucuju FA moderatori i FA VIP.
• Glasanje ce biti otvoreno do Srijede (6. Juli) do 21:00h kada slijedi proglasenje pobjednika i podjela nagrada.

Nagrade
• 1.mjesto - 150 b
• 2.mjesto - 100 b
• 3.mjesto - 50 b

GL =p
10 svidjaju mi se ikone na rocketdocku taskbar i slika

3
6 i 1.
Moze moj glas za 4 i 9!

Cetvt`ca iz razloga sto mi se svidja neki kontrast... Ta crna podloga sa crvenim! Ima neki "simpa" faktor! Co`jk valja trebe samo zbog teme!

Devetka cisto zato sto volim neki minimalisticki stil! Sto manje al` da ima nekog smisla...
1 & 6
2 za ideju

3 gotivan izgled
3 i 4.

izgled tjao
2 i 6
3
pise da moze i jedan samo
3 & 10
2 & 3

btw. moj nick je monacroN(mislim da je ID oko 40-50k :) Onaj acc je banovan perm i imam odobrenje da ovaj koristim za stalno) :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.