Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ELBEG @ demos

710 pregleda · 0 odgovora · otvorena 19.12.2006. u 22:34

Eh ovako ... nakon sto sam dosao do malo vremena ... i zivaca .. odlucio sam da se malkice bacim na posao .. rijec je naime o najZanimljivijim demoSima .. sa tura u elbegu koji se odrzao ovu Subotu.

Naime .. odlucio sam da vise paznje posvetim cijelom turniru jer su me vecina prijatno iznenadila .. tako da sam i ja odlucio da im to vratim (bez obrzira sto je snijeg padao neprestane .. trebalo mi je malkice vise vremena da se popnem ) mada ni vremenske prilike nisu me uspijele omesti u mojim namjerama =)

Eh ovako da skratim pricu .. odlucio sam da napravim rezime turnira .. radi se o tome .. da smo ja i snjezana odlucili da radimo ovako svaki turnir .. naime rijec je o tome da cemo da opisemo totalno svaki turnir .. biti ce svi demoSi .. slike ... rezultati ..ukratko sve ( svaki tur u daljem periodu )

Sto se tice slikica sa tunira jos uvijek ganjam ljude po gradu .. nebil zbavio onaj aparat na kojem se kriju slicice .. tako da cete morati jos malkice pricekati .. al sve ce to da bude .. dok pregledate ove demo'e

Elbeg - Sarajevo ( 16.12.2006 )

Prijavljene ekipe skupina A :

- RIP ( Sarajevo )
- KKA ( Banja Luka )
- 100ke ( Sarajevo )
- familiy ( Sarajevo )
- spetNatz ( Sarajevo )

- Rezultati turnira skupina A :

rip-family 8:16
rip-spetznanz 16:9
100ke-spetznanz 1:16
100ke-femily 0:16
rip-100ke 16:0
femily-spetznanz 16:0 (sluzbena)
rip-kka 4:16
family-kka 5:16
100ke-kka 2:16
spetznanz-kka 4:16

1.kka
2.family
3.rip

- Prijavljene ekipe skupina B :

- eu4ia ( Mostar )
- oldies ( Sarajevo )
- elbeg ( Sarajevo - Domacin turnira )
- xpnc ( Sarajevo )
- getlow ( Sarajevo )

- Rezultati turnira skupina B :

-oldies-eu4ija 10-16
elbeg-eu4ija 1-16
elbeg-oldies 1-16
xpnc-eu4ija 10-16
xpnc-oldies 11-16
xpnc-elbeg 16-4
getlow-eu4ija 1-16
getlow-oldies 16-6
getlow-elbeg 16-8
getlow-xpnc 5-16

1.eu4ija
2.xpnc
3.get low

---------------------------------------------

Sto se tice nagrada :

- 1.mjesto eu4ija (bez izgibljenog meča) 300 km
2. mjesto kka (izgubili samo u finalu od eu4ije) 50 km
3. xpc 50km

---------------------------------------------

Sto se tice demoa sa turnira evo nekih ( hot ) pa ih mozete download =)

Sve sam upload bez nekog redosleda pa se sami skontajte sta cete i kako cete , tj skidajte sha vam odgovara ..

Sto se tice demo'a odabrao sam neke najzanimljivije ... ipak nije mi se dalo upladovati one meceve od 16:0 , neka se niko nenadje uvrijedjenim ... jer bi onda ovo sve izgledalo tako tesko za skidat , velicina oko 48mgb po nasim megaBajtima

Direktan link : http://rapidshare.com/files/8187113/ripvsgetlow-0612152011-de_dust2.rar.html

Rezime Turnira @ ELBEG :

- Sto se tice turnira .. hm jedan od bolje organizovanih turnira u poslednje vrijeme ... sve pohvale za vlasnika igraonice ( Gazdu ) .. sto se potrudio da napravi jedan od bolje organizovanih turnira , naime .. nije bilo tolika guzva .. ekipe koje nisu igrale .. boravile su u Apartmanu kod Darija Zovke - poznatijeg kao t3nk

Sto se tice opreme sve u svemu .. racunari su bili dobro pripremljeni za igranje tako da nije bilo nekih vecih problema .. sto se tice cfg isto tako. Oprema je bila na nivo'u sve je bilo na nivo'u , pocevsi od toga da je svaki demo' snimljen ... da nije bilo kasnjenja u igranju , da nije bilo galame ... da nije bilo guzve nijedne sekunde ... jedina steta jeste bilo sto je nas 13 ostalo do 4 sata ujutro ... jer se finalni match igrao do 4 sata u ranim jutarnjim satima .. igraci eu4ie .. igraci KKA ( t3nk je spawao na stolici , dok smo gazda i ja isPijali bosansku kahvu .. i vodili diskusiju o tome .. sha je valjalo a sta nije )

Eh sada jedina steta sto nije bilo malo vise ekipa .. ali otom potom , sledeci put ce da bude jos vise .. jer se moze primjetiti u poslednje vrijeme da je sve vise i vise raje zagrijano za turnir.

Posjeta turnira : bilo je par gamera koji su samo pratili turnir iz nekog skrivenog kutka .. ( tj ja vs Sarajevsko - 2 L )

Za sada toliko od mene .. nadam se da ce makar 5 % vas procitati ovaj maleni post , s ljubavlju vas bok1

p.s. Ovo je bio post bez edita ?

p.s.s Vidjamo se u Doboju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.