Eh evo prijavljenih ekipa za turnir u Gracanici :
1. Closer - Gracanica
2. cYber - Gracanica
3. unknown - Gracanica
4. vulnerus - Gracanica
5. LP - Doboj
6. eu4ia - Mostar
7. disturbed - Mostar
8. xpNc - Sarajevo
9. xpNc 2 - Sarajevo
10. arena boYz - Sarajevo
11. j2c - Bijeljina
12. Kka - Banjaluka
13. Ttk - Banjaluka
14. bpm - Gradiska?
Prijavilo se jos ekipa ali ove gore sam stavio medju one ozbiljnije jer nije mi se bas cinilo ozbiljno i sigurno ucesce sa prijavama tipa : NiP iz Donjih Orascica dolazi, SK stize ako budemo imali para, doce moja ekipa ako ne padnem u skoli itd itd...
Jos su se najavili neki iz Doboja, Tuzle, Zvornika ... ali nisam dobio bas mnogo podataka pa tako da ih nisam stavio medju ove koji ce 99 % doci ...
btw. Postat cu pred turnir sve u detalje, sve ekipe sa 100 % ucescem, grupe , kako da nas nadjete itd itd.
love u all
edit: ako ima jos onih manje poznatih koji bi 100 % dosli nek mi se jave na msn!
1. Closer - Gracanica
2. cYber - Gracanica
3. unknown - Gracanica
4. vulnerus - Gracanica
5. LP - Doboj
6. eu4ia - Mostar
7. disturbed - Mostar
8. xpNc - Sarajevo
9. xpNc 2 - Sarajevo
10. arena boYz - Sarajevo
11. j2c - Bijeljina
12. Kka - Banjaluka
13. Ttk - Banjaluka
14. bpm - Gradiska?
Prijavilo se jos ekipa ali ove gore sam stavio medju one ozbiljnije jer nije mi se bas cinilo ozbiljno i sigurno ucesce sa prijavama tipa : NiP iz Donjih Orascica dolazi, SK stize ako budemo imali para, doce moja ekipa ako ne padnem u skoli itd itd...
Jos su se najavili neki iz Doboja, Tuzle, Zvornika ... ali nisam dobio bas mnogo podataka pa tako da ih nisam stavio medju ove koji ce 99 % doci ...
btw. Postat cu pred turnir sve u detalje, sve ekipe sa 100 % ucescem, grupe , kako da nas nadjete itd itd.
love u all

edit: ako ima jos onih manje poznatih koji bi 100 % dosli nek mi se jave na msn!