Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kličko vs Haye

563 pregleda · 45 odgovora · otvorena 03.07.2011. u 00:25

eo jedna diskusija nakon zavrsetka meca ,
ko je po vama bio bolji ?
jeli klicko zasluzeno pobjedio ?

po meni je klicko puno bolji bio i zasluzeno je pobjedio .
gledao sam prijenos na novoj tv , i oni komentatori stvarno nisu normalni , navijaju za hayea ofirno , i na kraju meca su rekli kao da ce haye dobit uvjerljivo , a kad se proglasio pobjednik ostali su bez teksta , bas sada idem na novatv forum da postavim temu o komentatorima :D
nediim je napisao/la:
Znaci kako je samo glup boks :s

Ne mogu da vjerujem da se igra na bodove. Bolje bi bilo da se igra dokle god jedan drugog ne nokautira.. To je borba i snaga, a ne ovo sranje od boska..

Klicko veci, tezi ima duze ruke nema sile da mu dodjes do lica, dok ovaj igra opustenih ruku trazeci da se klicko otvori i da ga nokautira.
nije boks glup, nego si ti glup !!!
peljt0 je napisao/la:
nije boks glup, nego si ti glup !!!
brao
sevenhells je napisao/la:
Ma Klicko je ukrajinska pica :D
Na pocetku meca mi je izgledao samouvjeren a onda kada je vidio da mu nece biti lako pocela lagano panika haha, ma nece on jos dugo godine su to...
Ima jedna izreka..
"Ko gubi ima pravo da se ljuti" samo sto u ovom slucaju ne gubis ti,nego tvoj favorit,ali isto je to ;) Haye je dobio batine i to moras priznat,pogodio ga je Klitschko sa lijevim direktom bar 50 puta ako ne i vise i nemoj ovdje pricat kako ga je Haye istukao,udario ga 3-4 puta kroseom i to je to.Koliko je pricao prije meca da ce ga nokautirat,samljeti i nista od toga.Ali razumio sam i to :) Ko je slabiji uvijek puno prica,a ima jos jedan razlog.Trebao je neko i napunit dvoranu,a Haye je to dobro uradio(dao je extra reklamu da ljudi dodju).
monacroNftw je napisao/la:
Ima jedna izreka..
"Ko gubi ima pravo da se ljuti" samo sto u ovom slucaju ne gubis ti,nego tvoj favorit,ali isto je to ;) Haye je dobio batine i to moras priznat,pogodio ga je Klitschko sa lijevim direktom bar 50 puta ako ne i vise i nemoj ovdje pricat kako ga je Haye istukao,udario ga 3-4 puta kroseom i to je to.Koliko je pricao prije meca da ce ga nokautirat,samljeti i nista od toga.Ali razumio sam i to :) Ko je slabiji uvijek puno prica,a ima jos jedan razlog.Trebao je neko i napunit dvoranu,a Haye je to dobro uradio(dao je extra reklamu da ljudi dodju).
Ma haj bogati ne seri, ne citiraj me, hvala pusa čao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.