Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Favourite club?

359 pregleda · 50 odgovora · otvorena 01.07.2011. u 22:03

Pozdrav GEJMERI!

Eh ovako pošto mi je jako dosadno odlučih dignut ovu temu .

Pošto je fudbal zasigurno najpopularniji sport svih vremena sigurno većina od vas ga i prati .

Većina ima i neki klub koji mu je posebno prirastao srcu .

Koji je to vaš klub, zašto taj klub ?

Da li oduvjek navijate za taj klub ili ste tipa onih što svaki mjesec navijaju za neki drugi ?

Evo ja prvi da krenem ja od svoje 5 godine kako sam počeo ozbiljno pratit fudbal i igrat navijam za Ekipu BAYERN MUNCHEN . Znao sam kao mali njemački i pratio sam stalno njihovu televiziju, stalno se spominjao BAYERN pa tako i ja malo po malo i zavolim . I u teškim vremenima nikad nisam prestao navijati za BAYERN . Eh ovako sad vaš red, koji je to vaš klub ?
You'll never walk alone <3

Za liverpool oduvijek..
Chelsea FC!

-Navijam za njih od 2003-2004,dok su jos igrali Zola,Mutu,Stanic,Kezman,Melchiot,Geremi,Gudjohnsen itd.(uglavnom ta generacija skillera ).

Ma Barcelona <3 Jednostavno volim njihov stil igre, momci uništavaju i tako to

Sa druge strane, najdraži klub mi je Željezničar

Zašto ? Oduvijek sam navijao za Želju, pratio utakmice, imao velike euforije, volio gubiti glas na utakmicama Žao mi je što sam ove sezone bio malo neaktivan na utakmicama, ali sad ide meč sa Šerifom,i očekujem neki fin rezultat, naravno idem opet da gubim glas

FORZA ŽELJO (L)

~cya
Inter per sempre.

Otkad znam za sebe navijam za Inter ;)

Takodje,drag mi je i Juventus :D

since 2003
Navijam za Bayern München dugi niz godina i idol mi je bio onaj golman (Kahn) i dalje sam njihov veliki fan, al u posljednje vrijeme nesto nisu u kompletu, valjda ce ova nova sezona donjeti neke preokrete :D
Barcaaa!
FC Bayern München
Navijam za Bayern negdje od svoje 4. godine i tako ce i ostati.
Juventus od 2006 pretezno zbog Del Piera ali sam poslije zavolio i ostatak tima, a uz Juve je svakako Real za koji navijam od 2004 zbog Zizua, Beckhama, Ronalda, Raula i ostalih
Real Madrid :D

jednostavno navijam za ljude od davnina kad su igrali maistori poput R.V.Nistelrooy-a i ostale raje :)

tad su i pwnali a sad slabo ali ipak ostao sam vjeran bijelom dresu i zauvijek cu ostati 9-)

a od nasih za Zelju,jednostavno od malih nogu sam upoznat sa tim timom te ga zavolio i ostao Manijak :D
Ja imam puno omiljenih klubova a najdraži mi je Liverpool kad su igrali u finalu Lige Prvaka otad ih obožavam.
Od domaćih klubova najbolji je Zrinjski <3.
Manchester United since 1999

Edo Maric aka am3n zna zasto hahaha =D <3
Bayern Munich <3 4 ever

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.