Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DETONATOR Web Site

295 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.06.2011. u 00:17

Pozdrav svima,

Ovako zanima me za detonator.
Bile su price o tom eventu ali odjednom niko neprica nista o tomu. Benio i ja smo se dogovorili da ja odradim sajt ali odjednom je sajt pobrisan ovo ono i na kraju je bilo da nije do njega.
Zelim znati hoce li biti toga eventa opce i da li je sajt uradjen, jer ga ja imam na kompu i za pristojan novac ga mogu uploadati.

Hvala unaprijed.
Mate Pavic
I mene zanima, pričali su o tome, jedna od boom tema. Počelo je primremanje za taj event, zanima me hoće li se održavati te kada?
ma ocito nista od tog
jer vec 2 mjeseca nema rijeci o tome
spectre je napisao/la:
I mene zanima, pričali su o tome, jedna od boom tema. Počelo je primremanje za taj event, zanima me hoće li se održavati te kada?
Trebao je biti održan nekoliko vremena poslije Adepta, tako je meni Benjo rekao kad sam mu radio sajt -.-
lan bi trebao biti u sljedecem mjesecu ali nista se ne moze organizovati bez oficijelnog web site-a .

Tako da je najmanje do Benje
majstore ja sam uradio sajt totalno. nije do mene.. bilo ko iz organizacije ako oce.. pristojne pare i imate oficijalni web..
tog eventa ce bit aBd a sa beniom se uvjek mozes cuti na xf , za site smo nasli strane designere i codere site je pri kraju a za ostalo se ti javi beniu an xf: 71000003 eto z
ma ja.. bolje nac nekog novog ko ce uzet vise para..nego jeftinijeg i boljeg .. al problem je zato sto sam hrvat.. gg
mpavic je napisao/la:
ma ja.. bolje nac nekog novog ko ce uzet vise para..nego jeftinijeg i boljeg .. al problem je zato sto sam hrvat.. gg
lol

Post dobio šamar od dennah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.