Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sponzorstvo za klan

214 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 22:11

Pozdrav
Imam cod4 klan koji ima srv i web site u izradi.Trebamo nekog ko ce nam placati server i domenu.Klan se zove electronic gaming team tek smo osnovani ali imamo dobre igrace.Uskoro idmo na cb i esl.Usput deremo sve redom na warovima, a igramo po 3 do 4 wara dnevno
Sa takvim karakteristikama, nećeš nać' sponzora ni za žvake, a kamoli web ili server.

Btw. prijedlog, traži neke početničke firme, jer ove stariji te neće ni pogledat, kontaktiraj ih na email, ne ovako, stastavi sebi tekst i snimi ga u word/notepad i onda samo kasnije mijenjas podatke, ime firme zahtjeve i slično. I ne spominji ovo da igrate 3-4 wara na dan i sve derete jer je prejadno. Eto to ti je moj prijedlog, nije da te provociram, nego da ti kažem, da se ne brukaš bezveze, znam iz ličnog iskustva.
Posto sam i sam igrao cod i takve stvari prolazio, s takvim opisom neces nikakvog sponzora naci. Sto se tice web designa, manjka freelancera koji rade stvari besplatno, samo se malo potrudi naci (kao sto je kolega iznad naveo) gugl je majka.
Sto se tice servera, uvijek mozes zalevatit one koji nude servere jer svaki server se daje na 20 dana "probnog" roka. Mozete se tako slepat, ako vec nemate novaca.
Sponzora nemoj ni traziti prije nego li ne osvojite kakav lan / turnir / online natjecanje (na europskom nivou).
Bez ikakvih rezultata i natjecanja, samo te moze tata sponzorirat :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.