Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spin Gather - automatski auth! + sBNC Tutorial!

949 pregleda · 27 odgovora · otvorena 29.06.2011. u 15:54

Pozz evo da ne morate non stop kad se konektujete da kucate

/msg [email uklonjen] auth nick pw

pa /join #spin.cs

pa !auth

Evo ovaj kod kopirajte u remote, tako sto cete otvoriti script editor zatim izabrati tabelu remote i dodati ovaj kod

on 1:CONNECT:{
if (*quakenet.org* iswm $server) {
.join #spin.cs
.msg [email uklonjen] auth qusername qpassword
.timer 1 3 /msg #spin.cs !auth
}
}

Samo naravno mesto qusername i qpassword upisite vas Quakenet account i password!

Sta ova skripta radi?

Kao sto sam rekao, automatksi vas authorizuje na Quakenet i zatim vas ajoina (auto-join) na #spin.cs i kuca na kanalu !auth

I svaki put kad se mirc pokrene taj kod ce sam sve da obavlja

A ako za iskusnije korisnike evo nesto drugo 

Potreban vam je bouncer ili ti ga BNC koji mozete free dobiti na #bounced kanalu!

Kako?

Udjete na kanal i otvorite bota bounced i napisete mu

request vasident (primer = request vLeXMaN)

I u par sekundi ce vam bot kreirati vas bouncer sa vasim podatcima, nesto kao ovo

<vLex> request vLeXMaN
<bounced> BNC-Request: Powered by #bounced - A new bouncer has been created for you!
<bounced> BNC-Request: Server: 78.143.8.80 &#149; Port: 10999
<bounced> BNC-Request: Username: vLeXMaN &#149; Password: tajna^_^

Okej, sta sad?

Sad otvorimo options i u polje servers idemo ADD i kucamo sledece

Potom taj server selektujemo kao glavni, zatim otvoaramo prozor u kojem podesavamo nick i u Email kucamo ident koji ste requestali botu u mom slucaju vLeXMaN

Te se konektujemo na server od bouncera koji smo selektirali, sad kad smo se konektovali otvori se prozor -sBNC u kojem podesavamo sledece komande

Kad smo sve zavrsili to je to, znaci kad budemo gasili komp ovaj bouncer ce ostati i dalje na mircu, to znaci da cete moci biti 24/7 online, necete morati svako malo da se authujete i cimate ono toga, da drugari samo da vas napomenem ako 5 dana ne koristite BNC on se sam brise

Uzivajte!
browNe je napisao/la:
prvo napravite anti-cheat pa onda sve ostalo, jer ovako je gather retardiran previse citera ima 
Ne da se slazem, nego je komentar 100% korektan!
Previse je citera, a dobri serveri, igrao bi uvjek na Spin-CS gatherima zbog pinga koji je duplo manji nego na Gather.RS ... ali anti-cheat nedostaje, i to je ono bez cega se nece moci dalje.

zoP
browNe je napisao/la:
prvo napravite anti-cheat pa onda sve ostalo, jer ovako je gather retardiran previse citera ima
Odmah da napišem i za tebe i ta Fritzzy-a.
Prvo. Anti-Cheat se koduje i bit će gotov za nekoliko dana ( 7 najdalje ), a također će i svako matchu prisustvovati HLTV.
Drugo. Dok nema Anti-Cheata i HLTV uvedena je opcija .demo koja se redovno koristi i služi za snimanje igrača koji je sumnjiv, dakle kao da je on kucao record. Ta opcija je sakrivena i NIKO NA SERVERU osim admina ne vidi da se demo snima ( pa tako ni sam igrač na kome se snima demo ) dok mu admin to ne kaže. Ako igrač ne postavi demo na forum u određenom roku biva banovan s gathera ( kao da je imao cheat ).

Tako da.. svi na spin !
Ajde nek se nadje neko ko ce mi objasniti fino kako se koristi ovaj gather, od pocetka sve, kako sta, nisam nikad igrao preko ovog, jesam par puta na gather eu al i tamo me zeza neki shit

There is a problem with connecting to our services. Please contact us at our Forums.

pa eto ....
Ovaj gather dosad' najbolji, naravno, treba još tu puno poradit. AC da se uvede, ima onih čitera, ofirni samo tako.. Onda, ne znam je l' do mene, al' kad se addam, i kad dobijem na pm ip, pw, moram napisat sebi ip jer se ne može copy, to kad' bi napravili, sve drama, serveri super, admini tu i tamo

@ 100ka

- Kako igrati GATHER?
- Q Auth

Mada mislim da ti neko od ovih može to detaljnije..
Nadirinho je napisao/la:
Ovaj gather dosad' najbolji, naravno, treba još tu puno poradit. AC da se uvede, ima onih čitera, ofirni samo tako.. Onda, ne znam je l' do mene, al' kad se addam, i kad dobijem na pm ip, pw, moram napisat sebi ip jer se ne može copy, to kad' bi napravili, sve drama, serveri super, admini tu i tamo

@ 100ka

- Kako igrati GATHER?
- Q Auth

Mada mislim da ti neko od ovih može to detaljnije..
Može se kopirati. Ne možeš ići desni klik, takav je mirc. Samo OZNAČIŠ IP, dakle samo SELEKTUJEŠ bez ikakvog klikanja na to, i dole samo PASTE uradiš.. Probaj to odma vidjet ćeš da radi.
browNe je napisao/la:
Anticheat je gotov, danas / sutra ce biti importovan..
Zasto nise uzeli od Gather.rs slicno ovaj mIRC, ovo je previse komlpikovano :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.