Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mx 518 vs Kinzu

186 pregleda · 23 odgovora · otvorena 28.06.2011. u 22:37

Moram brzo odluciti koji od ova 2 misa uzeti koji je bolji uz podlogu steelseries qck +

cuo sam da kinzu ima neki accel problem sta je to ?

a mx 518 je dosta star mis .

Koji bi vi mis uzeli ? :)
em iks 518
logitech FTW brate kakav SS i ku**c,pogotovo kinzu pa mozes komotno onda uzet inteli 1.1 umjesto tog shita isti ku**c pa aj
mx 518 king
E lave i ja se omisljam vec duze vrijeme.

Moja preporuka; Logitech MX518 prejeben mis .

Izvini sto se nadovezujem na temu,al reko da ne otvaram novu, da i ja pitam; sta od navedenih:

MX518
Kinzu
Intelli 3.0
DeathAdder 3500dpi .

Mislio sam i podlogu,to ce svakako biti; Razer Goliathus Alpha CTRL.
mx 518
Koristim Kinzu i zadovoljan sam.
Inace MX518 je mnogo veci, tako da nemam ideju kako si nasao porediti ta dva misa.

MX = Veliki
Kinzu = Mali
Po mom MX518 zato što ga imam, i mislim da je bolji od Kinzu-a...

P.S. podloga mi je SS QcK standard i dobro ide uz miš.
Jeste dosadni sa ovim temama 2131931x iste teme budu i to svaki put mx vs kinzu , Onome koji lezi kinzu igrace sa njim a onim koji mx igrace snjim , zato ne smarajte , ne udara mis sam , ti udaras njim . 35 % je oprema u CS'u ostalo je sve skll brt
BR1cK je napisao/la:

Izvini sto se nadovezujem na temu,al reko da ne otvaram novu, da i ja pitam; sta od navedenih:

MX518
Kinzu
Intelli 3.0
DeathAdder 3500dpi .

Deathadder brate neces se pokajati to ti ja garantujem
Imao sam 100 miseva za gaming ,,ali vjeruj mi mx518 je ikada najbolji napravljen mish za gaming po meni strasno lezi i za igru je dobar za balance ) qontam opet qpit
MX518 u svim aspektima!
Imas dodatne tipke, ide fino uz sve podloge, imas on-the-fly dpi changer, svakoj tipki mozes dodjeliti funkciju koju ti zelis, izdrzljiv je, ergonomican je tj.udoban, nije puno tezak, a ni lagan, bas ono potaman

Kinzu?? Obicni mis sa jednom dodatnom tipkom, ima vise DPI-a ali 1800 sasvim dovoljno, ne treba ti vise, da imas 28" monitor uz softverska podesavanja 1800 dpi dovoljno je

Kinzu mal, lagan, ima nekih problema sa ispravljanem linija, nezzz kako se to zove, mislim mouse prediction, kao ne mozes crtati fino pen toolom krug u paintu jer ispravlja krive linije tj. ispravlja kretanje kursora sto svakako nije dobro za gaming ! Nikako !

Ako te jos nesto zanima pitaj, MX osobno imam i ne dam ga nizasta jer sam se pravo navikao na njega
ama nemoj ni da razmisljas

MX 518

al mozda bi ti bilo bolje da jos malo sacekas G400
http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400
Svako ko nikad nije igrao na kinzu ce ti reci mx ali vjeruj mi ako ti kinuz odgovara bog si, ne mozes brate porediti steelseries i logitech to je smijesno.Svi pro igraci imaju mogucnost da koriste bilo koji mis neovisno on sponzora, ali svi vecinom 99% koriste ss i razer, pokoji inteli (znam da starix koristi inteli, a zeus deathadder) ali vecinom su ti steelseries
po meni mx518 ali kinzu nisam probao pa ne mogu tvrditi... uglavnom,mx518 ces teze nac da kupis jer evo bas sam ga ja trazio ovih dana po gradu i nigdje nisam nasao.gledao sam u BBIu,u skenderiji u jednoj prodavnici,u onoj radnji kod merkatora al nigdje nisam nasao.tesko se moze nac taj mis nov,polovan da...
BR1cK je napisao/la:

MX518
Kinzu
Intelli 3.0
DeathAdder 3500dpi .

eee moja BR1cK-aco
uzmi mx i razer goliathus speed, nije ti control za cs jer trebas refleks,ha hu okrenut se kad je flash. Imosam tu podlogu prije taita i savrseno je lezala uz mx, neces se zajebat vjeruj mi

amomku koji je digao temu, uzmi mx,bolje lezi u ruci, igro na oba, ni ti se neces zajebat

Brate uzmi mx518 i ne mori se, al fkt igram na njemu dugi niz godina i nikad problema nisam imao , prejako lezi u ruci jos pogotovo ako ti je malo veca ruka , tako da nemoj se predomisljat nego uzmi mx518 i ne brini se :)

Pozz by DAMAGE /A/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.