Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Teamspeak ne radi

210 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.06.2011. u 13:24

Znaci upisem/kopiram ip u ono tamo dje treba i stisnem CONNECT i dole mi pise vako :
<13:20:16> Trying to resolve hostname ts.prior-servers.com
<13:20:17> Trying to connect to server on ts.prior-servers.com
<13:20:22> Failed to connect to server

Probo sam i neke druge servere ne ide,a hoce da udje na one servere koji su na onom SERVER LIST , kako da to rijesim znal iko ?
Probao sam reinstall ts al nece pa nece...
Pomoc molim vas
Pa naravno da neće kad je server down lol :O
elite je napisao/la:
Pa naravno da neće kad je server down lol :O
nego pasa reci mi,kako udose druga 2 lika na taj server kad je down :D
a i kazem probo sam jos par tsa ne ide ni 1,nezz jel vi mozete uc na gamersov ts ??? ja ne mogu
Mission je napisao/la:
nego pasa reci mi,kako udose druga 2 lika na taj server kad je down
a i kazem probo sam jos par tsa ne ide ni 1,nezz jel vi mozete uc na gamersov ts ja ne mogu
Meni tako piše kao što si ti kopirao kad padne neki ts3 server, u mom slučaju gamers pošto samo na tome i visim.
Mission je napisao/la:
a i kazem probo sam jos par tsa ne ide ni 1,nezz jel vi mozete uc na gamersov ts ja ne mogu
Radi g.ba TS.
ovo kucaj u adress i connect : 91.148.116.174

Post dobio aplauz od vLexinho

Mission je napisao/la:
ts3.gamers.ba
ili laksi nacin :

ts3.gamers.ba port je defualt to je to :D
K1NAA je napisao/la:
Radi g.ba TS.
ovo kucaj u adress i connect : 91.148.116.174
e pasa fala mogu uci :D nego da ne otvaram novu temu da vas pitam ovdje jer pi***m ima 2 sata oko toga :)
sinoc sam slucajno obriso neki fajl (ne znam zaista koji) iz CS foldera i danas kad udjem u igru ne mogu da otvorim ono ONLINE SERVERI znaci sve ostali radi al to ne radi,probao sam reinstall cs,isao i na ono repair i svasta pokusavam al nece nikako da se otvori to ONLINE SERVERI u igri,ako iko zna nek kaze molim vas bas me iznerviralo to,jer nisam nista posebno cacko trazio sam neki demo i tako to i slucajno sam nesto obriso i kasnije ispraznio kantu :D nisam kotno da ce mi trebat al evo i nakon reinstalacije igre ne radi mi kako treba
Mission je napisao/la:
e pasa fala mogu uci nego da ne otvaram novu temu da vas pitam ovdje jer pi***m ima 2 sata oko toga
sinoc sam slucajno obriso neki fajl (ne znam zaista koji) iz CS foldera i danas kad udjem u igru ne mogu da otvorim ono ONLINE SERVERI znaci sve ostali radi al to ne radi,probao sam reinstall cs,isao i na ono repair i svasta pokusavam al nece nikako da se otvori to ONLINE SERVERI u igri,ako iko zna nek kaze molim vas bas me iznerviralo to,jer nisam nista posebno cacko trazio sam neki demo i tako to i slucajno sam nesto obriso i kasnije ispraznio kantu nisam kotno da ce mi trebat al evo i nakon reinstalacije igre ne radi mi kako treba
neznam ako ti je non stim skini neki drugi cs npr ako ti je kgb-ov nadji neki drugi imas gamers skini njega i htjece ti

ako je steam reinstall steam citav izbrisi i iz control panela i iz svega
Msen je napisao/la:
neznam ako ti je non stim skini neki drugi cs npr ako ti je kgb-ov nadji neki drugi imas gamers skini njega i htjece ti

ako je steam reinstall steam citav izbrisi i iz control panela i iz svega :)
evo skino sam gamersov i install al opet isto ne radi mi ko ni prije to ONLINE SERVERI :)
nezz al kao da ostane nesto od prvobitnog jer gledam,server na kojem sam bio banovan,banovan sam i sad sa g.ba csom,ono kao da se samo izgled promjeni a ne i steam id i sve ostalo,nezz dal to tako treba il sta
Mission je napisao/la:
evo skino sam gamersov i install al opet isto ne radi mi ko ni prije to ONLINE SERVERI
nezz al kao da ostane nesto od prvobitnog jer gledam,server na kojem sam bio banovan,banovan sam i sad sa g.ba csom,ono kao da se samo izgled promjeni a ne i steam id i sve ostalo,nezz dal to tako treba il sta
Pokušaj sa ovim fajlom što sam ti uploadovao, stavi ga u cstrike/resource folder.

LINK: http://solidfiles.com/d/c3fcf/
Almir je napisao/la:
Pokušaj sa ovim fajlom što sam ti uploadovao, stavi ga u cstrike/resource folder.

LINK: http://solidfiles.com/d/c3fcf/
probao nije uspjelo al evo nesto sam cackao jos pa je sad ok:) hvala na trudu pasa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.