Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADEPTO BH Open 2011 - Rezime

1.330 pregleda · 47 odgovora · otvorena 27.06.2011. u 12:20

Pozdrav,

Nakon mog rezimea sa DreamHack Summer 2011 turnira, došao je red na domaći turnir. Kao što je svima poznato, juče se završio najprestižniji turnir do sada na Balkanu. Ovdje su učestvovale najbolje ekipe balkana, evrope i svijeta. Ekipama Natus Vincere i fnatic je ovo prva posjeta balkanu, a nadamo se ne i zadnja.

Nakon mjeseci, i mjeseci planiranja, traženja sponzora, osvanuo je 24. juni kada se održava ovaj turnir. Dosta gamera sa portala je otišlo u Skenderiju da gleda ovaj turnir, a oni koji nisu otišli od kuće su se pripremali da gledaju. Sve je to bilo dobro, dok nije došla vijest da se mečevi prve 2 grupe odgađaju, i da će se tek odigrati u 19:30. Nema veze, svi smo čekali da počne revijalni meč između ekipa fnatic i SkyWalkers. Meč je bio najavljen oko 13:00, a odigran je sat poslije, što znači da su satnice pomjerene za oko sat vremena. Opet smo rekli nema veze, čekat ćemo. Počeo je i prvi meč, gdje su se sastale ekipe fnatic i ViSITORS, gdje je fnatic očekivano pobjedio rezultatom 16-0. ViSITORSi su se borili, ali nisu mogli parirati ekipi fnatica.

Sada ćemo se osvrnuti na ostale mečeve. Rezultati mečeva su:

Grupa A

FRIENDS vs Oldies 16 - 12
FRIENDS vs myRevenge 16 - 4
Oldies vs myRevenge 16 - 14

U meču ekipe Oldies protiv myRevenge, bilo je dosta preokreta. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 11-4 za myRevenge. Mogu reći da je taj rezultat za mene neočekivan, s' obzirom da oldies ima jaču ekipu, ali pod vodstvom Ismeta Fatiha Čančara, uspijeli su da načine iznenađenje. Ali, ekipa oldies se vratila u drugom poluvremenu. Meč su dobili minimalnim rezultatom 16-14.

Grupa B

SR Gaming vs uberNation 16 - 10
fnatic vs ViSITORS 16-0
fnatic vs SR Gaming 16 - 2
fnatic vs uberNation 16 - 1
ViSITORS vs uberNation 16-6
ViSITORS vs SR Gaming 15 - 15

Kao što smo rekli, prvi meč je dobila ekipa fnatica rezultatom 16-0. Drugi meč se igrao između ekipa SR Gaminga i uberNation. Ekipa uberNation je dobila pištolj rundu, i povela rezultatom 3-0. Ekipa SR Gaminga je uspjela da izjednači rezultat na 3:3. Do kraja smo gledali vrlo zanimljiv meč, te je ekipe SR Gaminga uspjela da pobjedi rezultatom 16-10.

Nakon toga dolazi mapa de_inferno, a igrali su fnatic vs SR Gaming. Kao što su svi nagovještavali da će fnatic dobiti, i to rezultatom 16-0, ekipa SR Gaminga je uspjela da to opovrgne. Niko nije mogao vjerovati da će kinde, iz ekipe SR Gaminga uspjeti da uradi Ace protiv najbolje svjetske ekipe. čestitamo mu na tome, i zahvaljujući njemu imali su velike šanse da prođu.

Sledeći meč je bio fnatic vs ubernation kojeg je fnatic dobio rezultatom 16-1.

Jedan od odlučujućih mečeva je bio ViSITORS vs uberNation, jer im treba što veća razlika da bi mogli lakše da uđu u duel sa ekipom SR Gaminga. Ekipa ViSITORSa je dobila meč rezultatom 16-6, očekivano.

Sada dolazi posljednji, ali i najvažniji meč. Sukobile su se ekipe SR Gaminga i ViSITORSa. Bio je to meč za prolazak u drugu grupnu fazu. Nažalost, meč nisam gledao i ne mogu vam reći nešto više o njemu. Rezultat je bio 15-15, a ekipa ViSITORSa je prošla zahvaljujući tome što je imala bolju razliku od SR Gaminga.

Grupa C

BGDonLINE vs dynamic 16 - 2
BGDonLINE vs str8 16 - 0
dynamic vs str8 16 - 0

Grupa D

GAMEDAMAGE vs U5 16 - 1
U5 vs Exodus 16 - 0
GAMEDAMAGE vs Exodus 16-0

Grupa E

Natus Vincere vs ek1 16 - 1
Trained to kill vs ek1 16 - 4
Natus Vincere vs e7p 16-1
e7p vs ek1 16 - 8
Natus Vincere vs Trained to kill 16 - 2

Ekipa Natus Vincere nakon 3 dana "peglanja" po aerodromima je ipak stigla u Sarajevo, ali su i tamo zadržani oko 6 sati, te su tek tada pušteni, tačnije oko 20:00. Ipak, to nije donijelo problema ekipi Na Vi, jer su uz 4 izgubljene runde prošli prvu grupnu fazu.

Grupa F

kkl180 vs LANKLAN 16 - 14
eu4ia vs kkl180 16 - 3
eu4ia vs LANKLAN 16 - 2

Prva dva meča eu4ia je izgubila samo 5 rundi, te je osigurala prolazak u drugu grupnu fazu. Svoj meč su igrale ekipe kkl180 i LANKLAN. LANKLAN je dobro startao, te su prvo poluvrijeme pobjedili rezultatom 9-6. Drugo poluvrijeme je kkl180 bolje otvorio. Ekipa LANKLAN je u jednom trenutku imala i vodstvo, ali Denis "xpally" Latifović je prodao rundu, kojem se ovim pute zahvaljujem. ♥ Ekipa kkl180 je pobjedila rezultatom 16-14. Po meni igrač meča je bio EDN iz ekipe KKL180. Najbolji igrač u LANKLANu je bio Ajdin "GOLDSTAR" Okerić, koji je imao i 1 ace.

Grupa G

IQ vs VALDE 16 - 2
IQ vs Central 16 - 4
Central vs VALDE 16 - 0

Grupa H

GIANTSo51 vs Encryptioon 16 - 1
HEADSHOTBG vs Born Bad 16 - 2
GIANTSo51 vs Born Bad 16 - 2
HEADSHOTBG vs Encryptioon 16 - 1
Encryptioon vs Born Bad 16 - 0
HEADSHOTBG vs GIANTSo51 16 - 2

Druga grupna faza

Grupa A

GAMEDAMAGE vs dynamic 16 - 0
Oldies vs dynamic 16 - 6
fnatic vs GAMEDAMAGE 16 - 1
fnatic vs Oldies 16 - 0
fnatic vs dynamic 16 - 1
Oldies vs GAMEDAMAGE 16 - 9

U grupi a su se sastale dvije dobre ekipe, fnatic i ,ponajbolja ekipa u B&H, oldies. Fnatic je sve mečeve dobio u kratkom roku, izgubivši samo 2 runde u 3 meča. Iz ove grupe su prošle upravo ove 2 ekipe, fnatic i oldies.

Grupa B

BGDonLINE vs FRIENDS 16 - 2
ViSITORS vs U5 16 - 3
FRIENDS vs ViSITORS 16 - 4
BGDonLINE vs U5 16 - 4
FRIENDS vs U5 16 - 1
BGDonLINE vs ViSITORS 16 - 5

Iz ove grupe prošle su ekipe BGDonLINE i FRIENDS.

Grupa C

IQ vs GIANTSo51 16 - 14
Natus Vincere vs IQ 16 - 1
GIANTSo51 vs kkl180 16 - 7
Natus Vincere vs kkl180 16 - 1
IQ vs kkl180 16 - 5
Natus Vincere vs GIANTSo51 16 - 2

Iz ove grupe prošle su ekipe Natus Vincere i IQ.

Grupa D

HEADSHOTBG vs Trained to kill 16 - 1
eu4ia vs Central 16 - 0
Trained to kill vs Central 16 - 10
HEADSHOTBG vs eu4ia 16 - 7
eu4ia vs Trained to kill 16 - 4
HEADSHOTBG vs Central 16 - 2

Iz ove grupe prošle su ekipe HEADSHOTBG i eu4ia.

PLAYOFF

Četvrtfinale

fnatic vs eu4ia - 2:0

de_tuscan 16:5
de_train 16:6

Igrač meča: Gux

BGDonLINE vs IQ - 2:0

de_inferno 16:3
de_tuscan 16:4

Igrač meča: phillip

HEADSHOTBG vs oldies - 2:0

de_dust2 16:1
de_train 16:4

Igrač meča: MILENK0

Natus Vincere vs friends - 2:0

de_dust2 16:4
de_inferno 16:2

Igrač meča: markeloff

Polufinale

fnatic vs BGDonLINE - 2:0

de_tuscan 16:9
de_nuke 16:7

Igrač meča: pita

headshotBG vs Natus Vincere - 0:2

de_inferno 6:16
de_dust2 9:16

Igrač meča: markeloff

Meč za treće mjesto

Prva mapa je bila de_dust2, a ekipa BGDonLINE je igrala na strani terorista. Bugarska ekipa je povela rezultatom 2:0, ali su se beograđani uspjeli vratiti te su prvo poluvrijeme dobili rezultatom 11:4. Prednost ekipe BGDonLINE se istopila, te je rezultat bio 15:11, ali je BGDonLINE uspio da dobije 1 rundu i pobjedi na prvoj mapi.

Na drugoj mapi, de_inferno, HEADSHOTBG je startovao na CT strani. Uspjeli su da stignu do vodstva od 9:3 nakon sjajne odbrane. BGDonLINE je konačno uspio da zaustavi dominaciju bugara, nakon što su dobili rundu u situaciji 2v5. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 10:5, ali se BGDonLINE vratio u meč. Ekipa HEADSHOTBG je drugu mapu privela kraju i dobila je rezultatom 16:12.

Treća mapa je bila de_nuke. Beograđani su krenuli na CT strani. Bugari su bili više pripremljeni za ovu mapu, te su vodstvo od 10:0 uspjeli da zadrže do kraja prvog poluvremena i vodili su 12:3. Ostatak mape HEADSHOTBG je relativno lagano dobio, te je osigurao 1,500€ pobjedom od 16:3 na de_nuke.

headshotBG vs BGDonLINE - 2:1

de_dust2 11:16
de_inferno 16:12
de_nuke 16:3

Igrač meča: pNshr

Finale

Nakon meća za treće mjesto sve je bilo spremno za finale. Prva mapa je bila de_dust2. Fnatic je krenuo odlično zahvaljujući Xiztu koji je riješio 1v4, te je dao samopouzdanje fnaticu. Natus Vincere se vratio u igru zahvaljujući sjajnom teamplayu, te je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 10-5 za švedsku ekipu.

Nakon prvog poluvremena, na red je došla odlučujuća pištolj runda. Sjajan je bio starix, koji je pomogao ekipi Natus Vincere da osvoji 5 rundi zaredom, te izjednači rezultat na 10-10. Natus Vincere se nije zaustavio ovdje, te je poveo rezultatom 13-10. Mapa se završila rezultatom 16-13.

Nakon prve mape, timovi su se pripremali za de_tuscan. Natus Vincere je osvojio pištolj rundu, te je osvojio 4 runde zaredom. Na`Vi je nastavio sjajnu igru, te je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 15-0.

Nakon kratke stanke, Natus Vincere je uspio da pobjedi pištolj rundu, te su postali osvajači prve sezone, nadamo se ne i posljednje, Adepto BH Open turnira.

Natus Vincere vs fnatic - 2:0

de_dust2 - 16:13
de_tuscan - 16:0

Igrač meča: starix

Demoi:

Natus Vincere vs headshotBG - http://turbobit.net/3l15op98oh3t.html
Natus Vincere vs FRIENDS - http://depositfiles.com/files/0f8cqkw0k
Natus Vincere vs TtK - http://depositfiles.com/files/8x8qpnf02
Natus Vincere vs IQ - http://letitbit.net/download/37077.38cdff15598bd362e6572917be89/navi_vs_iq_nuke_25062011.rar.htm
Natus Vincere vs kkl180 - http://letitbit.net/download/26047.250d7c7cafe2e91cbacfbb207c94/navi_vs_kkl180_dust2_25062011.rar.html
Natus Vincere vs GIANTSo51 - http://turbobit.net/c1g4m0l09nv3.html
Natus Vincere vs ek1 - http://depositfiles.com/files/8rfqusvfs
Natus Vincere vs e7p - http://depositfiles.com/files/ktdxx2707

Slike:

Adepto BH Open 2011 - Petak - klik
Adepto BH Open 2011 - Subota - klik
Adepto BH Open 2011 - Nedelja - klik

Video:

Xizt vs Natus Vincere

http://www.hltv.org/news/7076-video-xizt-vs-navi

Pita poslije pobjede nad BGDonLINE

http://www.hltv.org/news/7071-video-pita-about-bgdonline-win

esenin nakon pobjede nad headshotBG

http://www.hltv.org/news/7069-video-ceh9-post-hsbg-match

ZeroGravity o putovanju do Sarajeva

http://www.hltv.org/news/7067-video-zerogravity-on-turbulent-trip

Za koji dan ću otvoriti temu za najboljeg igrača turnira, gdje će te od ponuđenih 5-10 kandidata birati. Nadam se da vam se sviđa ovaj rezime. Hvala i ako može u zanimljive
Kako mi je zao sto myRevenge nije uzeo Oldiese

Bit ce jos turnira

GO GO GO myRevenge
Fin rezime, sve pohvale

Steta sto je sezona ispita, pa nisam mogao gledati neke domace timove, ali opet sam nasao vremena da 2x posjetim skenderiju i vidim kako to izgleda uzivo..

Evo ja cu napisati nesto o tome kako sam ja dozivio turnir.. Prije svega, moram naglasiti da je ovo velika stvar za BIH, 3 dana smo licili na zapad zahvaljujuci ovom turniru.. Prvi dojam kad sam usao u Skenderiju je strasan.. Nacin na koji je sala bila uredjena me zadivio.. Sve pohvale organizatorima za trud, posebno raji sa g.ba koji nisu spawali danima, kvalitetno jeli ili nesto drugo.. Sto se tice samog delaya na turniru, nije kriva organizacija, nego sam BHTelecom, mada ni to nije nesto strasno, ne sjecam se nekog veceg turnira koji je poceo na vrijeme.. Pa Dreamhack je kasnio 20h, a svi znamo da je to jedan od top turnira u sezoni.. Uostalom, vidjeli smo reakcije igraca iz fnatica, Na'Vi-a koji nisu imali nitj jedan negativan komentar sto se tice organizacije turnira, a ljudi su obisli citav svijet.. I onda gledam temu na gamersu gdje neka djeca kojima je ovo 3 turnir u zivotu pljuju po organizatorima, sto je strasno.. Upravo bi vi trebali biti glavna podrska ljudima koji su ovo organizovali.. Znaci, Skenderija je fkt izgledala Evropski.. Jedina zamjerka sto je osiguranje 0, moglo se unijeti sve sto se pozelilo, a ocito i iznijeti

Sto se tice samih rezultata, mislim da je sve poprilicno ocekivano.. Da se osvrnem na neke komentare koji su pricali da je bracket namjesten da bi 2 najbolja tima bila u finalu.. Pa da, zar to nije logicno.. Zasto namjestati nekoj domacoj ekipi nagradu, kada nisu u stanju biti klan duze od 2 mjeseca.. Uostalom, konacni poredak je realan, da ne moze realniji biti..

Ja sam licno ponosan na Sarajevo, jer je organizovan jedan ovakav turnir u njemu.. Svaka cast organizaciji i nemojte da vas demoralisu neki glupi komentari napacene djece, jer ste po mom misljenju odlicno uradili posao.. U ostalom, sve je rekao ZeroGravity kada je obecao da ce ucestvovati i sljedece godine, ako se turnir bude organizovao.. Iskreno se nadam da cemo ih gledati opet, sa mnostvom velikih ekipa, a zasto ne i sa vecim brojem spozora i samim tim vecim fondom nagrada..

Na kraju bih zelio vidjeti rezime nekog od organizatora, tipa nera_f, 100ka, wicky, Dino, jer su oni ipak bili najblizi ekipama, jer su tu bili 24h dnevno.. Zanima me kako su oni dozivljeli turnir..

Post dobio aplauz od 1kajjaN

Odlicno uradjeno,
ako neko moze da napravi movie o ace kinde-a vs fnatic-a?
Stvarno to zelim da vidim :).
uuu jesmo jaki u csu , protiv svih stranih timova koji su igrali nisu mogli uzeti 5 rundi po mecu haha cc ..

jesu igrali ovi skywalkersi imal od njih neki demo -.-
sigurno su zanimljiviji od nasih "proeva"
:D
Hvala svima na pohvalama.

@KillaOR : 'De daj sebi aplauz, fin post.

@iznad mene: To je samo kao warmup bio

@holyshit: Vjerovatno ti PC/monitor ne dozvoljava gledanje u HD kao i meni. Samo klikni jednom da video i prebaci u 360p, ili imaš ispod da staviš na 360p. Hvala ti na lijepim željama.

Dajte momku moda stvarno ga je zasluzio.

Fino napisano samo ovaj prvi video uzasno stopa preko HLTVa

Stavi link sa YTa ...

no hard feelings m8

@ KillaOR

"Jedina zamjerka sto je osiguranje 0, moglo se unijeti sve sto se pozelilo, a ocito i iznijeti "
Valjda nije bilo bolida koji je uradio ovo drugo !

@ reaveNz

Nije do PC/monitora svaki video gledam u HD rezoluci,nego mi se to desava samo na HLTV-u tj preko njihove stranice

Svaka čast, da i ja napišem koju.

U grupnoj fazi malo smo se i opustili previše trčali ko muha bez glave što je i učinilo da jedva prođemo...

Kasnije u drugoj grupnoj fazi smo već ozbiljnije igrali, što su pokazali rezultati, jedino protiv fnatica, znaci mogli smo uzet 3,4 runde, čisto imali smo par situacija 4 na 2, 2 na 1 i tako to... ali dzaaba likovi su s druge planete, nemoguci su.

Prosli smo u četvrtfinale, igrali protiv hsbga- također likovi satiru svaka im čast, i samo mogu da budem zadovoljan ovim rezultatom.

oldies ♥

U grupnoj fazi malo smo se i opustili previše trčali ko muha bez glave što je i učinilo da jedva prođemo...

Kasnije u drugoj grupnoj fazi smo već ozbiljnije igrali, što su pokazali rezultati, jedino protiv fnatica, znaci mogli smo uzet 3,4 runde, čisto imali smo par situacija 4 na 2, 2 na 1 i tako to... ali dzaaba likovi su s druge planete, nemoguci su. :)

Prosli smo u četvrtfinale, igrali protiv hsbga- također likovi satiru svaka im čast, i samo mogu da budem zadovoljan ovim rezultatom.

oldies ♥
eNta je napisao/la:

Kasnije u drugoj grupnoj fazi smo već ozbiljnije igrali, što su pokazali rezultati, jedino protiv fnatica, znaci mogli smo uzet 3,4 runde, čisto imali smo par situacija 4 na 2, 2 na 1 i tako to... ali dzaaba likovi su s druge planete, nemoguci su. :)

oldies ♥
Vi ste me pozitivno iznenadili protiv HSBG-a, mislio sam da nećete rundu uzet (ipak ste zajedno u ovom sastavu nešto kratko, 2-3 mjeseca čini mi se), a negativno ste me iznenadili protiv myRevenge-a, mislio sam da ćete to lagano uzet, al' eto ispostavilo se da je IFC taktičar. :D

Turnir je očekivano uzeo Na'Vi (znao sam da će 'satrat' fnatic u finalu), a u polufinalu su se očekivano našli fnatic,Na'Vi, HSBG i BGDonLINE (j**i ga, objektivno gledajući 4 najjače ekipe na turniru). Žao mi je jedino što nije bilo BiH ekipa u polufinalu...

Uglavnom, dobar tour, pratio sam skoro sve matcheve. Najzanimljiviji bio oldies vs FRIENDS i onaj polufinalni HSBG-a.

Ma to jeste, zajedno smo mjesec/dva, al' sa obzirom da smo skroz slabo igrali, prepreprezadovoljan sam.

Samo mi je krivo sto su napravili ovakav kostur, da se navi i fnatic tek sretnu u finalu, trebali su napraviit da igraju bih ekipe da mogu doci do polufinala, al' eto sve u svemu dobro je bilo
Evo samo jedan komentar za sve one kojima je neko ispro mozak i koji kontaju da bilo ko sa balkana trenutno moze uzeti 6,7 rundi a kamoli parirati svjetskim timovima kao sto su fnatic i Na Vi:

Pricate tu neke price, govorite nesto, gledate HLTV i kontate

"jooj kako nemogu uzet runde, pa nisu bogovi, itd itd" a ustvari kada bi sjeli preko puta jednog fnatica ili Na Vi'ja i igrali protiv njih vidjeli bi sta ti momci rade. Ustvari, to im je posao. Kao sto je entel rekao, sa druge su planete.

Poz

rriad je napisao/la:
Ma to jeste, zajedno smo mjesec/dva, al' sa obzirom da smo skroz slabo igrali, prepreprezadovoljan sam. :)

Samo mi je krivo sto su napravili ovakav kostur, da se navi i fnatic tek sretnu u finalu, trebali su napraviit da igraju bih ekipe da mogu doci do polufinala, al' eto :) sve u svemu dobro je bilo
a brate vama svaka cast kao i svakoj ekipi koja je igrala protiv njih i trebate biti ponosni na to ako cemo realno gledati ..... ima dosta ekipa sa balkana koje nikad nisu igrale vs njih niti ce kad odigrat a vi ste imali tu cast tako da .... cestitke i vama i svim ostalim ekipama koje su imale tu cast da igraju vs ovakvih timova ....

Sto se samog turnira tice nisam dugo u ovim vodama ali gledao sam preko Stream-a svaki mec i mogu reci da su me pozitivno iznenadili nasi timovi a i organizatori [ Svaka cast , Linux-e , Nera , Dino , i ostala ekipa svaka cast valjalo je nesto ovakvo organizovati ]
Zelim reci svaka cast ekipama [ myrevange , oldies , eu4ia , friends , LanKlan , gigantosi , i svim ostalim BiH ekipama na ulozenom trudu i doprinosu na ovom turniru ]

Sretno vam svima i u sadasnjosti i u buducnosti , a Hvala adeptu sto je bar na 3 dana pokazao svijetu da i u Bosni postoji ova Igra ....

FIn rezime hvala ti na ovome svaka cast pobjednicima kao sto se i ocekivalo dosli momci dali zadacu uzeli pare i otisli
Prvo, Edine svaka čast na temi zaista se trudiš

Što se tiče turnira i uopšteno te online igre ne pratim, al' pregledao sam par tema i evo vidio ko je kako završio na kraju. Šta reći po komentarima čuo sam da je bilo fantastično. Samim tim Fnatic i Navi šu došli i to nije mala stvar, mada sam ja više volio da su Šveđani odnjeli pobjedu radi pite al' eto
To vam je isto' da je došla Barcelona ili Manchester, ako bi smo uporedili sa nogometom =)

Uglavnom nisam bio u mogućnosti da vidim, ali vidio sam par slika i izgledalo je fantastično poput onih visoko-klasnih svjetskih turnira, zaista svim organizatorima svaka čast što su to priredili "gamerima" sa balkana
Bio sam prva 2 dana turnira, 3. nisam mogao doci bio jaranu rodjendan....

Sve u svemu, bilo je OK. Malo je bilo propusta ali nvm.

Prvi dan bilo bruku raje jedva si mogao naci posteno mjesto da sjedes, drugi dan ono onako slabije malo ali kad sam vidio kako je malo raje doslo da gleda finale ja se zijanio !

Al' najjace su mi one trebice sto su dolazile neznaju ni sta se igra samo trckaraju okolo k'o bez glave :-x

I mozda je trebalo vise osiguranja, ovako su oko ekipa bili clanovi organizacije ako sam dobro shvatio, nera_f, 100ka, mislim Linux i jos neki, i oni odu negdje i imas bukvalno slobodan prolaz do ekipa...

Nezzz koja ekipa je bila al' igraju oni i kad prica ovaj jedan ne prica kao svi normalni preko mic-a nego svaki put kad hoce nesto da kaze skida siberie i dere se hahahahha

Fkt mi je drago sto se jedan ovakav event odrzao u Sarajevu, nadam se da ce ih biti jos.
Na greskama se uci, nadam se da ce sljedeci turnir(aBd ako ga bude) biti jos bolji...

PozZz
Dobro urađeno Edine , da tebe nije bilo pola ovih slika i informacija ne bih ni vidio .

Good job .
Od rezultata bi samo SR Gaming pohvalio, jer su fakat lepo odigrali ostalo me nije briga.

Inace veci problem je bio spavanje (wela i momci iz Gradiske)
ali na kraju uz dosta sprdancije smo presli preko toga, zadnju noc smo cistili, prenosili uglavnom pomagali momcima iz organizacije adepta.
Wela + gradiska + behko su otisli malo ranije da spavaju, dok smo mi igrali lana do jutarnjih sati..

Uglavnom, upoznao sam bruku raje i neki su me bas iznenadili koliko su pozitivni i aBd vidimo se i sledece godine + qwcg i slicno.

pLg, pukky, lazlo, rage, yassa (jos jednom hvala) 100kasti, storm_rider, wicky i jos bruku raje.

A evo i campzone, uglavnom smo malo spavali i to D

Miire, ja + momak iz gradiske,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.