Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fnatic vs Natus Vincere

1.150 pregleda · 56 odgovora · otvorena 26.06.2011. u 19:22

Danas se igra i to finale Adepta, Na vi vs fnatic. Ja navijam za fnatic kao i inače mada su mi i Ukrajinci dragi pogotovo zbog onog "<3 BiH" .

Natus Vincere:

starix
Edward
markeloff
Zeus
esenin

fnatic:

Gux
cArn
dsn
Xizt
pita

Vrijeme : 20:00
Hltv IP : hltv1.verygames.net:27050
Događaj : Adepto BH Open 2011

Na HLTV kladionici je kvota 1,75 na Na Vi a 2.25 na fnatic pa je samim tim Na Vi blagi favorit.

Vaša mišljenja ?
Za mene ocekivan rezultat, a trebao bi biti za bilo koga ko prati medjunarodnu scenu... Zasto? Zato sto fnatic mislim par godina nije bio u losijoj formi, sa dosta turbulencija u sastavu ekipe, dok je Na'Vi strasan.. Zasluzeno su osvojili turnir, ljudi prekucali igru

Sad jos da karaju SK na gamegun u Spaniji i odlicni
Edward OBJASNIO
Steta, ali zasluzena pobjeda Na'Vi-a !
Bice bolje drugi put
Natus Vincere uzeo =) svaka im cast, ma da mi je draze bilo da uzme fnatic, al' eto .. sta je tu je =D
KillaOR je napisao/la:
Za mene ocekivan rezultat, a trebao bi biti za bilo koga ko prati medjunarodnu scenu... Zasto? Zato sto fnatic mislim par godina nije bio u losijoj formi, sa dosta turbulencija u sastavu ekipe, dok je Na'Vi strasan.. Zasluzeno su osvojili turnir, ljudi prekucali igru :D

Sad jos da karaju SK na gamegun u Spaniji i odlicni :)
za sve se slazem,nego ovo zadnje neces gledat :D SK najbolji tim trenutno :P SK >>>>>>>>> all .

Ma ocekivano uzeo Na'Vi Adepto BH Open,samo mi je glupo sto nisu stavili na jednoj strani u 1/4 bosanske timove,a na drugoj strani strane pa da u finalu bude jedan nas tim,nek izgube 16 - 0 ali bolje dati nasima pare nego strancima...to mi se samo nije svidilo na turniru ;)
Na'Vijao i ja... Navi ubili nogama i pravo mi je drago. Lako je za svedjane, oni imaju para ionako. Uzmite pa pogledajte na youtube navi training video-e , ima ih 4 dijela gdje momci pricaju jedni o drugim i kako igraju i pokazuju gdje treniraju itd. Svedjani se rode sa racunarima i konekcijama po 50 do 100mb dok je u Ukrajini situacija slicna nama. Nema se para, slabi racunari, slabe konekcije itd... Treba postovati ovakve momke koji su se probili i pokazali da disciplina i naporan rad uvijek pobjedjuju.

Josh jednom, svaka cast za Na'Vi!

btw. da su stavili tako bosansku ekipu da uzme pare ili slicno, usrali bi turnir i okaljali bh gaming community i uopsteno cijelu Bosnu i Hercegovinu,, nek pare uzmu najbolji!
Samo cu reci da su fnatic pregazili na tuscanu..... 16 0 izgubiti.....
Ocekivano uzeli turnir, kad se osvrnemo samo na line up ove dvije ekipe dosta toga se moze odmah zakljuciti, sigurno ce SK i NaVi obiljeziti ovu godinu sto se tice cs gaming scene, mozemo ih ocekivati sigurno na gamegun-u u Spaniji u finalu
sabijeni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.