Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

LF global m. vol.2

1.732 pregleda · 24 odgovora · otvorena 24.06.2011. u 01:09

Zbog obaveza koje imam,primoran sam da zadnju temu otvorim 2 dana prije,nadam se da necete zamjeriti :p
Koliko sam mogao da vidim kroz ovih 5 stranica vecina vas su za clanove KillaOR,miire i skile.
Kao sto smo rekli i u prvoj temi ovo je vas izbor pa izvolite 

Tema ostaje otvorena do danas/sutra u ponoc :p
skile,zasluzio ga je  .
Momak se trudi svim da pomogne kolko moze .

Tri navedena tipa su odlicna,al moj glas ide za skileta.

@ vLex kakve veze ima sto je mlad?
Nije ovo rudnik. 

@ vLex nemam nista protiv tebe,al kad sagledas i ti si '93 godiste a admin si  .

Sretno u daljem radu .

j3b3s godiste.

nisam vidio al RA1LER objasnio.

@ xmAn,aj ne pricaj gluposti,pamente postove , i ko šiša taj ID??? koga boli K za ID???

Kad bi se ja pitao kome dati Moda za Hardware to bi bio Lepoard_st il dr_house (dr_house jes da cojk voli sam da se hvali al se razumije) i da njihov ID je oko 40000 il 50000 .

Djaba ti da sti 1001 godinu na G.ba ako nemas pojma o onome sta radis,ode mast u propast.

Post dobio šamar od vLexinho

Ako megamix koji je 95 godište može doći na poziciju global moderatora, zbog čega ne bi mogao i mire?
+1 O ovome i ja govorim .

Nemam ništa protiv miireta ili bilo koga nego je to premlado .

Ja predlažem KillaOR-a .:P
KillaOR fkt zasluzuje gmoda, a ovdje provodi i previse vremena.

Ovog skileta ne znam, znam da se pojavio u zadnje vrijeme i da pokusava pisati neke dobre postove-komentare, ali njegov id 20000 i neki dok je killaor ovdje 5+ godina.
Glasao za skileta , obrazlozio vec u prosloj temi

Ovo za mireta , Vlado momak je mladji od tebe 1 god ne kontam kako je mlad za te pozicije ako si ti za admina dovoljno "zreo" a stariji si od njega 1 god?
I ti si sa 17 god koliko se sjecam bio gmod ? da se zna nemam nista protiv tebe...

http://www.youtube.com/watch?v=4eJqpig2iY4
alea iacta est !
vlex: kako onda megamix radi svoj "posao"? kako TI sa 18 za admina? Dee. ohani 

killaor madafaka, mada nemam nista protiv miireta ili skileta, naprotiv. ^^
Moj definitivni glas ide KillaOR-u na prosloj sam temi sve napisao sta mislim o ovome momku i njegovom preuzimanju gmoda ako bude izabran, jer sam siguran da ce opravdati ljude iz administracije koji mu budu ukazali povjerenje a tako i samih clanova portala.
Momak je korektan sto bi se reklo do maksimalne granice prema svakom clanu, nije momak od miraza, sa njegovim iskustvom dugogodisnjeg moderatora siguran sam da ce imati dosta ideja ako dobije funkciju gmoda da unaprijedi sajt stepenicu za stepenicu pa dokle bude moglo..
killaor
Mislim da je zasluzio .
@vlex Mislim da nema veze ako je mlad ,sta fali ?
Sva 3 prijedloga dobra, ko god da dobije bit će prejako.
@ vlex, pa ti si sa 18 admin, što on sa 17 godina ne može bit gmod :S
glasao za KillaOR,ako on ne bude gmod...jedini koji tu poziciju zasluzuje poslije njega je skile.
kilaor, ostalo "zeleno" za ostale ima vremena. Trudite se,doci ce vrime i za vas ostale.
hajric kenan ! 
KillaOR

Momak je zreo,pametan itd.
Sve ostale rijecu hvale su suvisne :)
KillaOR 100% global mod 
Iskreno, glasam za killaora, jer momka prvenstveno znam preko servera i uz to mnogo doprinosi siteu. Nadam se da ako on dobije poziciju gmoda, većina stvari će doći na svoje mjesto.
Skile moj cojk 

Zao mi je sto codex ne zeli tu funkciju 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.